Başakşehir çam sakura aşılama yaptıran var mı?

bsz2323

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2025
118
31
13
27
Merhaba,
Başakşehir çam sakura da aşılama yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir mi acaba?
Ben ve eşim istedikleri bütün tahlilleri yaptırdık fakat açıklanamayan inftertilite çıktı.
Doktor aşılama önerdi nasıl oluyor süreç nasıl ilerliyor acaba?

Niçin böyle dediniz
Geçen yıl ben ve çoğu arkadaşım çam sakura'dan kaçarak gittik, Bana da sebepsiz infertilite dediler normal gebeliğim olup bebeğimi kaybettiğim için direkt tüp bebeği almadılar, 2 aşılama yaptılar ,2 tüp bebek yaptılar embriyolarım 5 güne gitmedi ki çoğu arkadaşın da aynı şekilde oldu laboratuvarları berbat. rahimde sorun var dediler tedavi dahi uygulamadılar yani şöyle düşün 100 kişiden 3 kişinin tutuyor İnşallah 3 kişinin içinde olursun onun dışında oradan bir sürü arkadaşım farklı hastanelere giderek şu an doğum yaptık inşallah sen de tutanlardan olursun

Hayırlı olsun bebeğiniz,
Darısı başımıza inşallah peki hangi hastane hangi doktor önerirsiniz?

Hayırlı olsun bebeğiniz,
Darısı başımıza inşallah peki hangi hastane hangi doktor önerirsiniz?
Maddi durumunuz varsa Şişli memoride öneririm. Yani bir yılınızı çam sakura'da geçireceksiniz eğer aşılama tutmazsa öyle düşünün ben en son artık rapor almak için gittim geldim çok uğraştım. Allah gönlünüze göre versin Ama dediğim gibi doktorları aslında çok iyi ama imkanlarını maalesef kullanamıyorlar laboratuvarlarda berbat

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için eğer tutmazsa dediğiniz yere gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…