Öncelikle meraba arkadaşlar ben kk ye yeni üye oldum ve bu forumu açıyorum buda benim günlüğüm olsun :)
Ben 157 boyundayım ve 70 kilodan 63 kiloya indim ama artık çok zor kilo veriyorum . önceki hedefim 5 kilo vermekti 70 den 65 e inmesi kolay oldu şu anda ikinci hedefimi gerçekleştirmeye çalışıyorum 60 ı görmek.. eğer görürsem o kiloyu biraz ara verip 55 e inmek istiyorum inşallah günlüğümde beni yalnız bırakmayın nolurr :)
bu arada kilo versemde, vermesemde, alsamda her pazartesi tartılıp buraya yazacağım ve tabiki gün içinde yediklerimide 55 kiloyu görene kadar diyete devammmm
bu sabah tartıldım 63.1 kilo geldim regl oldum dün ama diyete devam yeşil çayımı içtim temizlik yapacaktım yapmadan 2 yemek kaşığı yoğurtla zencefil zerdeçal karışımımı yedim (tok tutuyo) daha sonra meyve yedim bugün kahvaltı yerine yoğurt yemiş oldum yani pek iştahım yoktu.. akşam yemeğindede nohut yemeyi düşünüyorum haftada 3 gün kurubaklagil şart :) ve 2 lt suyumuda tamamlıcam.
Konuyu acali 3 ay olmus ama ben hic yazmamisim baslarda yazmamamin sebebi siteeeye giremiyodum girsem bile yazdigim mesajlar cikmiyodu kilo vermem baya bi durmustu ama bugun tartildim ve 61 i gordum cok sevindim uzun zamandir 63 te kalmistim verdigim toplam kilo 9 oldu kaldi 7 kilo boyle bile normal oldugumu soyluyolar ama ben zayif olmak istiyorum :) insallah 54 u gordugumude yazarim en yakin zamanda yani 2 3 ay gibi surede versem cok ii