başaramadım tutmadı...

zuzuay

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
176
3
316
49
İzmir
ahhh arkadaşlar o kadar kötüyümki anlatamam dün aldım sonucu oysaki dr.umu beklerken 3 ü tuttuysa birini aldırırım ikiz olur diyordum okadar inanmıştım annelerine tutunduklarını .dr.um dilek hanım odasına çağırdı girdim hayırlı haberler inşallah dilek hanım dedim oda hiç hayırlı haber yok dedi inanamadım daha doğrusu inanmak istemedim eminmisiniz diye aptalca bir soru sordum evet dedi hayırlı değil dediği halde sonuç kaç çıkmış dedim oda 0 dedi . allahım ne kadar acıymış bu sonucu almak diğer işlemlerde bu kadar üzülmüyordum nasılsa tüp deneyeceğiz diye ama artık o umudumda yok rabbim acırsa belki...

canım çok üzüldüm gerçekten.. ne yazacağımı bilemedim...
allah en yakın zamanda sana, bana ve isteyen herkese bu mutluluğu tattırır inşaallah..
lütfen güçlü ol... ümidin bitmiş değil ki daha.. ilk tüp bebek denemendi galiba,
demek ki bunu da yaşayacakmışsın, hayırlısı buymuş diyelim.
bol bol dua et, rabbim isteyeni geri çevirmez inş......
en yakın zamanda toparlanman dileğimle....

canım rabbim sabrını arttırsın evet çok zor zamanlar ama inan zamanla acın azalacak

cok zor bılıyorum yasasım bende aynısını
için acıyo senağlama
dayanmaya calıs canım
allah yardım etsın sabır versın senağlama

cnm üzülmemeye çalış kısmet
inş bundan sonraki denemende başarırsın

umud var sen nefes aldıkça nedenler , niçinler arasındasın şimdi.Hep yaşadık bunları açıklanamayandı benimki sağlıklıydık ,şansımın yüksek olduğu halde vermem gereken bedeli verdim ve vereceğim hala aynı merkezde farklı dr tedavimiz.3. denemede büyük süprizlerle yaşadım şimdi 32 haftalık oldum.Doğumu bekliyorum ama hala kaybedecek korkusunu yaşıyorum.

Sabır zuzuyım sabır Rabbim büyük zamanın gelecek yaşayacaksın bu mutluluğu vazgeçme , vazgeçme........................................

Allah hayırlsını versin inşallah daha yeni başlıyoruz pes etmememk lazım biz tedbirimizi alıcaz takdiri Allah'a bırakıcaz....
İnşallah tez zamnda bu duyguyu yaşarız

Canim..cok uzuldum..Rabbimden bol sabir diliyorum sana...
Insallah tez zamanda bir melek baislar sanada.

çok üzüldüm ....
umarım bir daha denemenize kalmadan kendiliğinden gelir mucizeniz ..
Allah sabır ve umut versin ...

kısmet değilmiş canım.lütfen öyle düşün moralini bozma.inşallah en kısa zamanda anne olursun..

off yaa ..allahım sabırlar versinn.canım bu kısmet işi.. demekki vakti saati gelmemiş.vakti saati zaten gelince ummadığımız bir anda yüce rabbim nasip edecekk. ben derim hiç moralini bozma..sters yapmaa..kaç kere deneyipde olmayanlar varr.bizim sadece yapacagımız mücadele edecegiz ve rabbimize sıgınacagız.. elbet birgün rabbim bizleride güldürür

canim ya cok üzüldüm,insallah bidakine olur artik,moralin yüksek olsun Allah yardimcin olsun anne olmayi en kisa zamanda nasip etsin tabi hayirlisi olcaksa eli ayagi düzgün bi bebek olcaksa,gec olsun güc olmasin

çok üzüldüm gerçekten.. böyle durumlarda söylenecek söz bulmak çok zor. inşallah bir gün bizde anne olacağız.

ahhh arkadaşlar o kadar kötüyümki anlatamam dün aldım sonucu oysaki dr.umu beklerken 3 ü tuttuysa birini aldırırım ikiz olur diyordum okadar inanmıştım annelerine tutunduklarını .dr.um dilek hanım odasına çağırdı girdim hayırlı haberler inşallah dilek hanım dedim oda hiç hayırlı haber yok dedi inanamadım daha doğrusu inanmak istemedim eminmisiniz diye aptalca bir soru sordum evet dedi hayırlı değil dediği halde sonuç kaç çıkmış dedim oda 0 dedi . allahım ne kadar acıymış bu sonucu almak diğer işlemlerde bu kadar üzülmüyordum nasılsa tüp deneyeceğiz diye ama artık o umudumda yok rabbim acırsa belki...

canım çok üzüldüm gerçekten yaşayan biliyor daha çok değil 1 hafta öncesi senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım aynen bende 0 koskoca bir 0 görünce ve doktor hiç gebelik oluşmamış dediğinde hayatım sanki orda bitti inanırmısın bu 4. denememdi ve çok umutluydum ama sonucu alınca inanamadım dünyam yıkıldı halada atlatamadım bunalımımı hala neden her şey güzel gitti neden olmadı diye düşünmekten helak oldum ama senin ilkmiş ikincin olur inşallah. çok kafana takma derim çünkü biz birdaha denermiyiz bilmiyorum hem maddi hem manevi yıkıldık geçmiş olsun

canım çok üzüldüm gerçekten yaşayan biliyor daha çok değil 1 hafta öncesi senin yaşadıklarının aynısını bende yaşadım aynen bende 0 koskoca bir 0 görünce ve doktor hiç gebelik oluşmamış dediğinde hayatım sanki orda bitti inanırmısın bu 4. denememdi ve çok umutluydum ama sonucu alınca inanamadım dünyam yıkıldı halada atlatamadım bunalımımı hala neden her şey güzel gitti neden olmadı diye düşünmekten helak oldum ama senin ilkmiş ikincin olur inşallah. çok kafana takma derim çünkü biz birdaha denermiyiz bilmiyorum hem maddi hem manevi yıkıldık geçmiş olsun

merhaba arkadşalar inanın çok üzüldüm ama ALLAH İSTERSE HERŞEY OLUR yılmayın devam edin RABBİM HERŞEYİN HAYIRLISINI EYLERMİŞ dilerim en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz handi nedenlerden dolayı tüp bebek yaptırmıştınız paylaşırsanız sevinirim benimde ilk denemem ocak ayında olacak inş.eşimde sperm sayısı azlığı var.HERŞEY YOLUNDA VE HAYIRLISIYLA DEVAM EDER İNŞALLAH HERKES İÇİN:ecrin_bebek::teselli:

canım bu senin başaramadığın biey değilki bence buna bile şükret ben olmuyacak diye gittim pozitif sonuç aldım ama transsferimin 24. günü kaybettim bu daha kötüydü bunu yaşayan arkadaşlarda anlar olmadı dersin 2 gün üzülürsün ama onu hisedip kaybetmek çok daha kötü canım şüküredip hayırlısını dileyip yolumuza devam etmemiz gerekiyor çünkü meleklerimiz annelerini bekliyor biyerlerde

Back
X