- Konu Sahibi butterflyy18
Merhaba arkdaşlar. 17 yaşında 162 cm boyunda ve 97 kg'yim. Kendimi bildim bileli hep kiloluydum. Diyetsiyen, spor, akupunktur her şeyi denedim. 6 aylık başarılı bi deneyimim olmuştu 12 kg vermiştim ama farkedilir biçimdeydi çevremdekiler daha zayıf gösterdiğimi zayıflayınca çok güzelleştiğimi söylerlerdi hep ama sonra bıraktım ve 16 kg olarak geri aldım hepsini. Hiç bir şekilde hırslanamıyorum. Oysa o kadar çok istiyorum ki zayıflamayı. İnsanların hatta en yakınlarımın bile artık bana normal gözle bakmalarını istiyorum. Bıktım artık her ortamda her sohbette kilomun meydana çıkmasından. Bana söylenen sözler aynen şöyle " ah bi zayıflasan çok güzel olacaksın ama yapamazsın sen hayatta kilo veremezsin ben inanmıyorum senin zayıflayacağına." en yakınlarımdan bunları duymak öyle kırıyo ki kalbimi gün geçtikçe daha çok içime kapanıyorum. Biliyorum benim iyiliğimi istiyorlar ama ben yapamazsın dediklerinde daha çok hırslanan bi insan değilim daha çok umudu kırılan bi iinsanım. Şimdi aileme gidip ben diyetisyene gitmek istiyorumda diyemem çünkü hep devamını getiremeyip bıraktım. Mesela 3 ay çok güzel kilo vveriyorum sonra biraz duruyo ve ben orada bırakıyorum işte. Ve artık bu saatten sonra aileme bunu teklif edemem ben ne kadar istekli olsamda yine çevremdeki herkesin gidiyosun ama bi işe yaramıycak sözlerine katlanamam. Şimdi sizlerden yardım istiyorum. Bana bir çıkar yol gösterin. Benimle aynı şeyleri yaşamış birileri var mı? Benimle aynı şeyleri yaşamış ve başarmış insanlardan tavsiye almaya çok ihtiyacım var