Öncelikle herkeze merhabalar bir BAŞARI HİKAYESİ de benden gelsin eşimle 4 senelik evliyiz ve evlendigimiz gunden sonra bu vajinismus illetine bende yakalandim gitmedigim pskolog kalmadi televizyon izlerken şenay hanimla eşi süleyman beye denk geldim vajinismusla alakali bilgiler veriliyodu kendime hiç inancım kalmamisti yine olmicagini dusunerek aradim ve ilk randevumu aldim Şenay hanımla yaptigimiz göruşmede guler yuzunden ve ilgisinden dolayi bi kez daha burdan tesekkur etmek isterim ve ilk seansimı olusturduk gittik Hande hanım canım balım bir insan ancak bu kadar şevkatli ilgili yumuşak bi abla arkadaş dost olabilir ancak yanaklarindan öperim onun eşimden sonra gelebilecek en büyük destekçim diyebilirim seanlarim gayet başarıli gecti 3 gün çok degil hayatına sihirli deynegiyle gelen biri olur ya işte Hande hanimda benim için öle daha dogrusu HANDEMMMMMMM seni cok sewiyorum uzun lafın kısası hayatinizda hiç tanimadiginiz iki insan ŞENAY HANIM VE HANDE HANIM sizin hic bi zaman yapamicaginiz başaramicaginizi dusundugunuz olaya en çok inanan ve sizi inandiran kişıler oluyo o yuzden canlarimsiniz Yine HANDEME gelince benim kendi kendimi iterek yapmaya çaliştigim iliskiye HANDE hanım sayesinde koşarak gittim o yüzden EMEGİNIZE güler yüzünuze sabriniza bi kez daha tésekkur ederim biz yaptık sizde yaparsiniz