Bende zengin olmayı isterdim bütün çocukları okutmak ihtiyaçlarinı karşılamakk afrikada belli biyerlerde susuz kalan insanlara su kuyusu yaptırmak isterdimm bütün aileye zorluklarını kolaylaştırmak isterdiimm
Herkesin eşit şartlarda olmasını isterdim yükseliş veya düşüşün kişinin kendi çabasına baglı olmasını dilerdim ama ilk başta eşitlik adil bi hayat isterdim
Mümkün olsa
Anneler ölümsüz olsun isterdim...
Kimse evlatla sınanmasın isterdim...
Gideni geri getirebilmeyi isterdim...
Bütün insanlar eşit şartlarda yaşasın isterdim.
Bende zengin olmayı isterdim bütün çocukları okutmak ihtiyaçlarinı karşılamakk afrikada belli biyerlerde susuz kalan insanlara su kuyusu yaptırmak isterdimm bütün aileye zorluklarını kolaylaştırmak isterdiimm
Az evvel içimden başarılı olacağımı bilsem annemin mutfak dolabıni çıta kaplama yapardım ama sonuca bakınca para boşa gitti demek var işte diyerek buraya girdim ve bu soruyla karşılaştım
Cevabım hazırmış
Az evvel içimden başarılı olacağımı bilsem annemin mutfak dolabıni çıta kaplama yapardım ama sonuca bakınca para boşa gitti demek var işte diyerek buraya girdim ve bu soruyla karşılaştım
Cevabım hazırmış
Çok başarılı olsaydım herkesi iş güç sahibi yapardım maaşlarıda bol keseden olurdu böylece herkes evine çocuguna rahatlıkla bakar istediği gibi yaşardı.
"Elimde olsa idi tüm dünyadaki açlık çekenleri ellerimle yemek yapıp doyurmak isterdim"(bu benim sıkça aklıma gelen hayalim )