• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarılı olacağını bilsen ne yapmak isterdin ?

Jou

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Ağustos 2019
62.369
119.615
698
31
Bende zengin olmayı isterdim bütün çocukları okutmak ihtiyaçlarinı karşılamakk afrikada belli biyerlerde susuz kalan insanlara su kuyusu yaptırmak isterdimm bütün aileye zorluklarını kolaylaştırmak isterdiimm 🤲🤲

Sizler ne yapmak isterdiniz kızlaarr :KK36:

Son düzenleme:
Çok zengin olmak isterdim.. kimsesiz öksüz yetim çocuk büyük herkese yardım isterim.. herkes mutlu olsun herkes eşit olsun isterdim.. 🤲🤲

• Beğen
Reactions: Jou
Herkesin eşit şartlarda olmasını isterdim yükseliş veya düşüşün kişinin kendi çabasına baglı olmasını dilerdim ama ilk başta eşitlik adil bi hayat isterdim

• Beğen
Gücümün yettiği gözümün gördüğü bütün çocukların en iyi şartlarda yaşamasına yardımcı olurdum 💜💕

Bende zengin olmayı isterdim bütün çocukları okutmak ihtiyaçlarinı karşılamakk afrikada belli biyerlerde susuz kalan insanlara su kuyusu yaptırmak isterdimm bütün aileye zorluklarını kolaylaştırmak isterdiimm 🤲🤲

Sizler ne yapmak isterdiniz kızlaarr :KK36:
Az evvel içimden başarılı olacağımı bilsem annemin mutfak dolabıni çıta kaplama yapardım ama sonuca bakınca para boşa gitti demek var işte diyerek buraya girdim 😅😅😅 ve bu soruyla karşılaştım
Cevabım hazırmış 😅😅😅

Az evvel içimden başarılı olacağımı bilsem annemin mutfak dolabıni çıta kaplama yapardım ama sonuca bakınca para boşa gitti demek var işte diyerek buraya girdim 😅😅😅 ve bu soruyla karşılaştım
Cevabım hazırmış 😅😅😅
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D
senii yeriimm :KK60:

Çok başarılı olsaydım herkesi iş güç sahibi yapardım maaşlarıda bol keseden olurdu böylece herkes evine çocuguna rahatlıkla bakar istediği gibi yaşardı.
"Elimde olsa idi tüm dünyadaki açlık çekenleri ellerimle yemek yapıp doyurmak isterdim"(bu benim sıkça aklıma gelen hayalim 😭)

• Muhteşem
Back
X