Basarisiz tüp bebek tedavisi sonrasi adet gecikmesi??

candanote

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
2.169
1.059
448
Kizlar aranizda basarisiz tup bebek tedavisinden sonra birkac gun yada bir haftadan daha fazla adet gecikmesi yasayan varmi???

Kullanılan ilaçlar rahimi kalınlaştırdığından ve hotmonları baskıladığından gecikme yaşanması çok normal.genelde 1 hafta sonra oluyor

Kullanılan ilaçlar rahimi kalınlaştırdığından ve hotmonları baskıladığından gecikme yaşanması çok f normal.genelde 1 hafta sonra oluyor
Evet ama gecen ay zamaninda oldum.yani tedaviden sonraki ay zamaninda oldum bu ikinci ay..ilaclarin etkisi kac ay suruyorki? Hala ilaclarin etkisi olabilirmi acaba?
Gecen ay gecikse bende oyle dusunurdum ama o zaman degilde bu ay gecikmesi kafami karistirdi baya :/

Sonunda bugun yani 8 gun gecikmeli olarak adet oldum...ilk defa boyle oldu anlamadim gitti...

Canım ilaçlar dengeyi çok bozuyor hormonlarla oynanınca..
Ya erkene geliyor ya gecikmeler yapıyor,neyseki olmuşsun inşallah düzene girer
İnsallah canim cok sagol ilgilendigin icin...Rabbim gonlundekini versin seninde insallah...

ay bende ıkıncı adetımı olamadım beklemedeyım bugun 32. g
İnsallah canim cok sagol ilgilendigin icin...Rabbim gonlundekini versin seninde insallah...
ay bende ıkıncı adetımı olamadım beklemedeyım bugun 32. gun olduu sizi gorunce sevındım demek kı normaalmışşş @ candanote

Back
X