• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başarısız tüp bebekten sonra adet

BOSTANCI34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
18
3
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

ayın 11 de negatif sonucu aldım. Doktorum ilaçları kes 3 gün içinde hastalanırsın dedi. Cumartesi günü hastalandım. Ama 2 günsürdü. Normalde benim 6 gün sürerdi. Bu normal mi acaba ??

bostancı34 arkadaşım benim de öyle olmustu hatta neden sökülmedi diye üzülmüstüm ancak diğer adetimde söküldü... tabi için rahat etsin istiyorsan danış doktoruna bencede...

Adet miktarınızda azalma varmı kızlar benim azalma oluştu tedaviden sonra 1 sene olack hal aynı ve yumurta olgunlaşma dönemlerinde,adet döneminde kasığımda hissediyorum (baskılayıcı iğneler kullanıldığı zaman kasıklarında hissedilen gibi) sizdede böylemi? doktor bir sorun olmadığını söyledi ama bana normal gelmiyor.Tedaviden önce böyle değildi çünkü..

ya ben de hep tedaviden önce ve sonra diye ayırdım arkadaşım ama sanırım psikolojik olarak yapıyoruz bunu, ilaçların birşeyleri bozduğunu düşüyoruz çünkü ya da en azından ben öyleyim :)

Back
X