Başarısız tüp denemeleri sonucunda hamile kalanlar veya kalmaya çalışanlar

Melegim79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
40
39
88
45
Merhaba, yeni üye oldum. 37 yaşındayım 3 senedir uğraşıyordum. FSH 18, amh ise 0.01'den az çıktı.Gittiğim doktorlardan biri hiç deneme asla olmaz dedi. Yumurta rezervim çok azalmış. Bir başka doktorla aşı denedim olmadı. sonra 2 tüp denemesi yaptım ilkinde 2 embriyo oluştu ama tutmadı maalesef. İkinci denemede 1 yumurta çıktı onda da DNA çıkmadı. Kaç gece ağladım. Tek destekçim sevgili kocamdı ve beni hiç bırakmadı. Asla bırakmayalım hep normal yoldan deneyelim dedi. Sonrası ise mucize şu an 14w+3 hamileyim. Benim durumumda olan var mı? Moralinizi asla bozmayın ve başarısız tedavi sonrası mutlaka kendiniz deneyin.Sevgiler.

Gozunuz aydin.sizin gibi tesavi gorup olumsuzlukla sonuclansada bir sonraki asamada o tedavilerin etkisi ve psikolojik olarak hazir olundugunda kendinden oluyor.arkadas cevremde bizden yasca bes alti yas kucuk olup durumunuzda olan kisiler var sukur hepside biraz tedaviler sonrasi normal yoldan bazilari tup bebek ile sonuca ulasti.isteyen herkese saglikli evlatlar nasip olsun

Nasil sevindim anlatamam.hayirli olsun darisi tum isteyenlere ins bizler icinde dua edin

Merhaba 22 yaşındayım yeni üye oldum 6 aydır korunmuyoruz 3 aydır da doktora gidiyorum prolaktin hormonum yüksekmiş onun için iki aydır dostınex kullanıyorum bu ayda 5 gün klomen kullandım adetime 3 gün kaldı 3 4 gündür de göğüslerim acıyor 1 aydır kasık ağrım var bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi

Canim öncelikle hosgeldin. Prolaktin hormonu yüksek iken hamile kalman oldukça zor kullandıktan sonra tekrar ölçüm yaptırdın mı? Adet gecikmesi olmadan hamile olup olmadığını bilmemiz mümkün degil. 5 gun ve daha fazla bir gecikme var ise hamilelik testi almani öneririm.

Sadece ilaç kullanmaya başlayınca yaptırdı doktor 29,7 ydi sanırım hap bitince yapıcak tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…