Ben de sürekli bunu düşünüyorum, başarılı olsalar da aynı parayı alıyorlar, olmasalar da...(Avukatların davayı kazanmasa da parayı aldıkları gibi...)
Dolayısıyla özel bi çaba harcamıyorlar..Aksine başarısız olan her hasta onlar için yeniden para demek...Hukuksal açıdan bi hak olamaz çünkü %100 başarı garantisi kimse veremez, çünkü öyle bir şey olamaz...Buna kimsenin gücü yetmez..Zaten güçleri yetse çoook daha fazla paraya bu garantiyi verirler ve bir çok insan da gider...
Transferden sonraki kısım kader ,kısmet ve Allah'ın takdiri biraz da...Tabi ki tedavi çok önemli, ilaçlar tahliller vs...Seni çook iyi anlıyorum arkadaşım ama herşeyi doktorlara yükleyemeyiz, onların da elinden gelen sınırlı sonuçta...
Peki ne yapacağız o zaman? Bence iyice araştırıp herşeyi doktorlara bırakmayacağız, onların insafına %100 teslim olmayacağız...Ve tabi ki Allah'a bırakacağız bi yerden sonra...Elimizden geleni yapıp tevekkül edeceğiz....Unutma herkesin tedavisi olumsuz sonuçlanmıyor...Belki sende ikincinde isteğine kavuşacaksın...
İnan bana kimseyi savunmuyorum,doktorları burdaki birçok kişideen daha iyi tanıyorum..Sana da çok hak veriyorum...Ben de transferimin 7.günündeyim, daha ne olacağım belli değil, kimseyi savunacak halim yok yani ...Ama gerçekler bunlar canım...Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, dr ve avukatlara da çok işimiz düşürmesin inşallah...