Basarisizlik deneyimim

nikli

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2010
138
5
318
Almanya
Merhaba arkadaslarim
Konuyu nereye yazacagimi bilemedim ve bu da benim hikayem oldugu ve umudum oldugu icin buraya yaziyorum

Ben 29yasinda evli ve 2kucuk cocuk annesiyim.2006 yilinda evlendigimde 53-55 kiloyken simdi 82-83arasiyim.
Boyum 1.70 herkesin demesine gore uzun boy kaldirir.ama ben kaldiramiyorum artik
Cok cok uzuluyorum.uzuldukce yiyorum.kilo aldikca benim kisirdongumde devam ediyo.
Bazi insanlar morali bozuk olur yiyemez ama ben yiyorum.hatta canim sIkIldiginda bile yiyorum.bazen kalkip buzdolabina bakip ne yesem diye bakiyorum ve hic bisey bulamazsam zeytin peynir yiyorum
Burada hepimiz kardesiz kusuruma bakmayin ama esimden bile utaniyorum.yataga yattigimizda.esimin en ufak bakisini ben kendi kafamda karnimami baktiki popomami baktiki diye yorumluyorum.bi film izlerken bir zayif kiz gorunce utaniyorum esimin yaninda.inanin yuzum bile degisti sanki
Cocugumu ana okuluna gidiyor.ama ilerde okula basladiginda benden utanmasini sunun anneside sisko diye cocugumun bu duruma dusmwsini istemiyorum.boyun uzun yuzun guzel laflari alisveriste beni rahatlatmiyo.inanin 2senedir coraptan baska bir parca esya kiyafet almadim.hep zayiflarim umidiyle.
Zayiflama hapi kullandim kat kat geri aldim.jellerden surdum birakinca aynisi hersey.sogan suyu deneyim dedim sabah icersem aksam icemedim.su icmeyi aliskanlik edemedim ama ugeasiyorum.esim cok yemek seven biri.ve bir masada 2-3cesitten az olmaz.kendime gore yemek yapayim dedim cocuklar uymuyo.ayri yapayim yemegimi dedim vakitim kalmiyo.
Yaz geliyo dugun dernek zamani yaklasiyo ve ben kisirdongum icindeyim.
Basari hikayelerinizi okuyup cok mutlu oluyorum.insallah bugun benim icin buyuk gundur ve ben burada resimlerimi paylasirim.
Icimi doktum galiba.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Kilo almak ne kadar kolaysa bizler için, vermek de o kadar zor. En önemli şey İRADE. Eğer zayıflamaya karar verdiyseniz ve iradeliyseniz yapamayacağınız değiştiremeyeceğiniz bişey yok. Yıllardır araştırıyorum, öyle mucizevi bir diyet yolu da yok aslında. Eminim sizde ne yapmanız gerektiğini ne yemeniz neyden vazgeçmeniz gerektiğini çok iyi biliyorsunuz. Umarım başarılı olursunuz :)

aslında ne kadar kafaya takarsan okadar çok aırsın bir hafta önce bende senin gibiydim yemek yedikten sonra vicdan azabı çekiyodum taki alışverişe çıktım bi baktım 48 50 beden omusum beynim durdu hemen diyete basladm kk daki basarılar beni acayıp gaza getiriyo insallah veririm canm kesinlikle beyinde bitityo ben bunu biirim:49:

Merhaba arkadaslarim
Konuyu nereye yazacagimi bilemedim ve bu da benim hikayem oldugu ve umudum oldugu icin buraya yaziyorum

Ben 29yasinda evli ve 2kucuk cocuk annesiyim.2006 yilinda evlendigimde 53-55 kiloyken simdi 82-83arasiyim.
Boyum 1.70 herkesin demesine gore uzun boy kaldirir.ama ben kaldiramiyorum artik
Cok cok uzuluyorum.uzuldukce yiyorum.kilo aldikca benim kisirdongumde devam ediyo.
Bazi insanlar morali bozuk olur yiyemez ama ben yiyorum.hatta canim sIkIldiginda bile yiyorum.bazen kalkip buzdolabina bakip ne yesem diye bakiyorum ve hic bisey bulamazsam zeytin peynir yiyorum
Burada hepimiz kardesiz kusuruma bakmayin ama esimden bile utaniyorum.yataga yattigimizda.esimin en ufak bakisini ben kendi kafamda karnimami baktiki popomami baktiki diye yorumluyorum.bi film izlerken bir zayif kiz gorunce utaniyorum esimin yaninda.inanin yuzum bile degisti sanki
Cocugumu ana okuluna gidiyor.ama ilerde okula basladiginda benden utanmasini sunun anneside sisko diye cocugumun bu duruma dusmwsini istemiyorum.boyun uzun yuzun guzel laflari alisveriste beni rahatlatmiyo.inanin 2senedir coraptan baska bir parca esya kiyafet almadim.hep zayiflarim umidiyle.
Zayiflama hapi kullandim kat kat geri aldim.jellerden surdum birakinca aynisi hersey.sogan suyu deneyim dedim sabah icersem aksam icemedim.su icmeyi aliskanlik edemedim ama ugeasiyorum.esim cok yemek seven biri.ve bir masada 2-3cesitten az olmaz.kendime gore yemek yapayim dedim cocuklar uymuyo.ayri yapayim yemegimi dedim vakitim kalmiyo.
Yaz geliyo dugun dernek zamani yaklasiyo ve ben kisirdongum icindeyim.
Basari hikayelerinizi okuyup cok mutlu oluyorum.insallah bugun benim icin buyuk gundur ve ben burada resimlerimi paylasirim.
Icimi doktum galiba.

mrb canım seni çok iyi anlıyorum çünkü benim durumum seninkinden kat kat beter birazda bu yüzden yazmak istedim belki senden daha kötü durumda olanları(benim gibi)düşünür ve bu kadar üzülmezsin diye benimde biri 3yaşında biri 5 aylık 2 canavarım var ve kilom malum:43::43::43: bende inşalah bugünden itibaren başlıyorum sende yazmaya devam edersen destek olabiliriz birbirimize:34:

Sevgili arkadaşım bendede aynı durum mevcut 29 yaşındayım 5 ve 2 yaşında çocuklarım var 72 kiloyum ve 1.65 boyundayım evlene dek hep 49 kiloydum ve 50 yi göremiyorum.doğumlarımın ikisi çok rahat geçtiğinden kilo aldım kilolu bebekler dünya geldi.şimdide veremiyorum masa başı çalışıyorum 8 de anca evdeyim spora gitme sansım yok eve alet alsam herkez 2 gün sonra bırakırsın evde olmuyor dedi...ve en önemlisi iradesizim.çayı bıraktım onun yerine diyat karışık çaylar içiyorum sabahları kepekli ekmege hafif tost yapıyorum ve hemen arkasaından yarım ananas yiyorum dikkat etmeye çalışıyorum ama daha teferruatlı dikkatli ve iradeli olmam lazım ama nasıllll??? çok üzgünüm çok şık giyinen biriydim şimdi malesef alışveriş yapmayan biriyim.bende çok haplar kremler çaylar kullandım ama hiç biri fayda etmedi.

arkadaslar ilk once yazmakla beni cok mutlu ettiniz.
bende durum ayni hergun yeni bi recete yeni bi yontem yeni bi girisim sonuc sifir
esimde artik cok rahat yuzume soyluyo ve bu beni daha cok olumsuz etkiliyo.
yukarda arkadasin dedigi gibi bende cok sik giyinen ne renk oje sursem ayakkabi canta uydurmaya dusunurken simdi amannn nasilsa bana yakismaz diyim bi kot bi tshirt cikiyorum
ben psikolojik olarak atamadim ki kilo olarak atsam.cok kiziyorum kendime insan bukadarda iradesiz olmazki diye uzuluyorum ama yine yapamiyorum.yaparim insallah
yaz geliyo dugun mevsimi aciliyo.insan icine cikacam diyorum
insalah veririz

Sizi çok iyi anlıyorum. Gerçi benim çocuğum yok, evli de değilim ama ben de sinirlenince ve depresyona girince daha çok yerdim.
Yiyecek bir şey yoksa, 1 dilim ekmek alır onu kemirirdim..:))
Uzun süredir işsiz olduğum için de, daha çok kilo aldım. Bir ara 120yi gördüm, sonra 110a ve 100e düştüm.
Ben de çeşitli ilaçlar kullandım (hatta bazıları sonradan yasaklandı, ölüme neden oldukları için)
Aktardan al dedikleri bilmem ne otlarını yedim, bilmem ne sakızlarını eritip içtim..
Karboksipunktur diye birşeye gittim.. Zayıflatmadığı gibi bacaklarımda şişlikler oldu, hala da gitmedi..:50:
2 senedir çizme giyemiyorum..:(
Fakat 2 aya yakındır diyet yapıyorum. En son Ayça Kaya'nın diyetine başladım.
Açtığım konudan bakabilirsin.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/613642-kolay-uygulanabilir-diyet-listesi.html
Şimdi yaklaşık 2 ayda 54 bedenden 50ye düştüm. Yine da hala aynaya bakamıyorum..
Şimdi hedefim eskisi gibi 42-44 giyebilmek.. Oraya düşünce, 38-40 a da düşerim nasılsa..:34:
Zor bir liste değil.. Bence sen de yapabilirsin..!

Son düzenleme:
mrb canım seni çok iyi anlıyorum çünkü benim durumum seninkinden kat kat beter birazda bu yüzden yazmak istedim belki senden daha kötü durumda olanları(benim gibi)düşünür ve bu kadar üzülmezsin diye benimde biri 3yaşında biri 5 aylık 2 canavarım var ve kilom malum:43::43::43: bende inşalah bugünden itibaren başlıyorum sende yazmaya devam edersen destek olabiliriz birbirimize:34:

Berre 45 merhabalar. Ben seni farklı bir konu için rahatsız ediyorum. Sitenin başlarında vajına darlığından dolayı ilişkiye gremediğini yazmışsın. Bunu nasıl atlattın nasıl çocuk sahibi oldun. Şuan tam ilişki yaşayabiliyor musun. Aynı sorun bende de var ama bir türlü ilişkiyi tam yapamıorum çok acım oluyor. Cevap verrsen çok mutlu olurum.

Back
X