Merhabalar. Ben 25 yaşında Tombul bir kızım. yaklaşık 5 senedir kilo problemim var. Aniden aldığım kilolarımı vermek yerine birde üstüne ekledikçe ekledim. Sürekli diyet, kilo verenler, nasıl kg verdi vs gibi şeyleri okurken buluyorum kendimi. Ama bende hiçbir değişiklik yok. Aksine sinirlendikçe şişiyorum. Şu sıralar arkadaşlarımdan da sürekli kilo muhabbeti duymaya bşladım ve çok bunaldım. Bu sene sonuda nişanım olucak ve ben böyle devam edersem kilolu bir kız olarak kalacağım herkesin gözünde. İstediğim kıyafetin içinde olamayacağım istemediğim bi kıyafetin içinde de rahatsız olacağım. Kilonun bana verdiği tek şey MUTSUZLUK. Başkada birsey değil. Bir ara azimli davranıp 15 kg vermiştim sonra da bıraktım keşke bırakmasaydım şimdi hedefime daha yakın olacaktım. Pazartesi 98 kg dım bugun 95 olmuşum ne kadar az yersem kâr diyorum. kola yerine soda içiyorum. sabah ekmek yerine haşlanmış yumurta yiyorum faydasını da görüyorum sanırım. boyum 174. 65-70 kg olmak istiyorum. önümde 4-5 ayım var ve benim bunu başarmam lazım. bana destek olursanız çok sevinirim.
Öncelikler merhaba
Demek ki herkeste bu düşünce var "Bırakmasaydım şimdi şu kiloda olurdum" diye
Ben de böyle düşünüp sık sık suçlarım kendimi ama bu bir sonuca götürmüyor insanı, tam tersine yeme ataklarına bile sürüklüyor.
Bence geçmişi bırakıp önündeki 4-5 aya odaklanman daha iyi, hem hedefine bu 4-5 aylık süreçte ulaşabilirsin bence, yeter ki tamamen buna odaklan.
Ne güzel boyun da uzun, çok kısa zamanda harika bir fiziğe sahip olacaksın
Sadece dusunmekle yetiniyorum canim. Ins dedigin gbi odaklanip verebilirim kilomu. sporla birlikte insallah hem sıkılasıp hemde guzel bi fizige sahip olucam. Ilk hedef GÖBEK :)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah
Benim de tam aksine bacaklar sorunlu, tüm kilom bacaklarımda, üst tarafım kupkuru
Senin gibi olmak daha iyielbise etek guzel oluyo yakisiyo bana ama pantalon sorun. Bacaklar oluyo gobusten dusme kapanmiyo. Bele gore alinca alt bol kaliyo cok sıkıntılı bi durum :) senin kac kilo fazlan var :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne güzel işte elbise, etek giyebiliyorsun :) Ben pantolon giyebiliyorum da n'oluyor, bacaklar iri iri
Sağlıklı kilom 60'lar ama ben incecik olmak istiyorum o yüzden 53-55 arası hedefim.
Yani şöyle rahat 20-23 kilo vermem lazım
Evet, kalori hesabi yapiyorum. 7 haftada 11.2 kilo verdim.Ayni zamanda incecik olabiliriz o zmn desene :)) sen birşeyler uyguluyor musun verebilmek için ?
Evet, kalori hesabi yapiyorum. 7 haftada 11.2 kilo verdim.
Çok guzell gerçekten iyi bi sonuç :) kaç kalori besleniyosun günlük :)
Evet, kalori hesabi yapiyorum. 7 haftada 11.2 kilo verdim.
Günden güne değişiyor ama ortalama 1200-1300 kalori diyebilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?