• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbaşa bi haftasonu bize iyi gelir mi?

Sükuneti koruyamayıp daha çok kavga etmeyin oralarda. Öncesinde konuşup içini döküp birşeyleri çözüp sonrasında yeni bir başlangıç adına bir yerlere gitmek de mantıklı geldi bana. Ama eşinizi ve evliliğinizi en iyi siz biliyorsunuz. Bunu da dikkate alarak karar verin

Evliliginiz için çabalarin takdir edilesi,içimden gelerek samimeytimle dua ettim sizin için Allah yuvaniza sıcaklık birbirinize sevgi muhabbet versin cabalariz boşa çıkmasın insallah: (((

Ben sadece bu nedenle değil, sürekli eşlerin bu anlamda kendilerine zaman ayırmalarına ihtiyaçları var yönünde düşünüyorum...

Biz eşimle 5 senedir evliyiz ve 2 çocuk sahibiyiz.
İkimizde çalışıyoruz ve ev - iş arası koşuşturmacadan haliyle bunalıyoruz.
Yılda 1-2 sefer böyle kaçamaklar yaparız.
Yeri gelir bir otele gideriz, o akşam güzel bir yemek yeriz, kendimize hem kafamızı hem kendimizi dinlemeye zaman veririz.
1 gün dahi olsa...

Yine böyle birşey yapacağız yakın bir tarihte.

O yüzden sizin için iyi bir kaçamak olacaktır.
Evli olmanız sevgili olmadığınız anlamına gelmiyor değil mi? :KK39:

beni yüreklendiriyorsunuz ya valla sağolun. peki şimdi tamda bu durumdayken yani işte telefonunda o uygunsuz şeyleri gördüğüm için kavga etmiş ve resmen küsken-konuşmaz haldeyken bu organizasyon çokmu gurursuzca olur.hani sanki aynen devam et bak ben bundan pek bi hoşlandım bak tatil bile organize ettim ki sen devamını getiresin diye.. gibi bir izlenim olurmu olmazmı çekincesindeyim. ha evet böyle anlaşılabilinirliği var mı var! ama ben artık yoruldum hep üzülmekten ne yaparsam bu çemberi kırabilirim içindeki eski iyi niyeti ve duydularını uyandırabilirim çabasındayım..artık mutlu olmak istiyorum

Evliliginiz için çabalarin takdir edilesi,içimden gelerek samimeytimle dua ettim sizin için Allah yuvaniza sıcaklık birbirinize sevgi muhabbet versin cabalariz boşa çıkmasın insallah: (((

Sağolun. inşallah her evde mutlu insanlar ve musmutlu çocuklar yaşar..bizde burda sorunlardan değilde güzel şeylerden dolayı fikirler alırız :))

beni yüreklendiriyorsunuz ya valla sağolun. peki şimdi tamda bu durumdayken yani işte telefonunda o uygunsuz şeyleri gördüğüm için kavga etmiş ve resmen küsken-konuşmaz haldeyken bu organizasyon çokmu gurursuzca olur.hani sanki aynen devam et bak ben bundan pek bi hoşlandım bak tatil bile organize ettim ki sen devamını getiresin diye.. gibi bir izlenim olurmu olmazmı çekincesindeyim. ha evet böyle anlaşılabilinirliği var mı var! ama ben artık yoruldum hep üzülmekten ne yaparsam bu çemberi kırabilirim içindeki eski iyi niyeti ve duydularını uyandırabilirim çabasındayım..artık mutlu olmak istiyorum
Olur gibi olursada olsun ne kaybedersiniz?

Bence sorunlari konusmadan keyifli bi haftasonu gecirin derim
Sonrasinda basbasa herseyden uzakta ne kadar guzel vakit gecirdiginizi bunu hayatin telasi icinde de surdurmek istediginizi buyuzden konusmak istediginizi soyleyebilirsiniz.
Sakince kirginliklarinizi konuşun elestirmeden ve onu da uzlasmaci sekilde dinleyin derim
sevgiler

Çünkü aşk için bile paraya ihtiyac var körolasica dunyada artik :) fakir nasi yapsin bunlari.. Ortam iyiyken herkes iyi olur zaten. Parasizlikta monotonlukta iyi olun da görelim :KK70:

Allahima bin sukur fakirliktede zenginliktede mutluyuz ben kirada oturan her duzenini kendisi kurmus biriyim kiminin parasi cok olur hicbir sekilde gezmeyi bilmez ...sanirsin tavsiye olarak Maldivlere parise gidin dedim :) beni nereden taniyirsunuzda boyle bir sey yazabiliyorsunuz ? Kimisi parasini giysiye evladina ona buna harcar biz gezmeye harciyoruz yetmiyor bazen simit alip yine geziyoruz pes etmiyoruz tatilde luks restoranlar yerine salas mekanlar tercihimizdir ... biz senelik cikardigimiz icin bilmiyorum su anki fiyatini ama bir defalik muze karti cikartin bir sene bol bol gezmenize yeter... sonrada tanimadiginiz insanlar hakkinda boyle seyler sarf etmeyerek gununuzu tamamlayin.

Başbaşa dağ başında bir bungalov tatili kime iyi gelmez :KK68:
Fakat bu tatile aklınızdaki her şeyi kapı eşiğinde bırakıp öyle çıkmaya çalışın derim. Orada tartışmanıza sebep olan konuları değil, birlikte geçirdiğiniz güzel günleri anın. Birbirinize manevi olarak yakınlaşırsınız. Aranızdaki bağlar güçlenir iki günde bile. Döndüğünüzde belki çift tarafları sorunları kendi içinizde aşmış olursunuz ya da bir akşam sakince oturur çözmeye çalışırsınız tatil sonrası.

Bu tavsiyeleri aranızdaki sorunları bilmeden yazıyorum. Şiddet vs gibi bir sorun varsa tabi bu şekilde çözülmez. Belirtmeden geçmeyeyim.

Allahima bin sukur fakirliktede zenginliktede mutluyuz ben kirada oturan her duzenini kendisi kurmus biriyim kiminin parasi cok olur hicbir sekilde gezmeyi bilmez ...sanirsin tavsiye olarak Maldivlere parise gidin dedim :) beni nereden taniyirsunuzda boyle bir sey yazabiliyorsunuz ? Kimisi parasini giysiye evladina ona buna harcar biz gezmeye harciyoruz yetmiyor bazen simit alip yine geziyoruz pes etmiyoruz tatilde luks restoranlar yerine salas mekanlar tercihimizdir ... biz senelik cikardigimiz icin bilmiyorum su anki fiyatini ama bir defalik muze karti cikartin bir sene bol bol gezmenize yeter... sonrada tanimadiginiz insanlar hakkinda boyle seyler sarf etmeyerek gununuzu tamamlayin.

Ay sus şaka yaptim :D ne muze karti müze satın alırım ben istesem :))

Yani seni tanımıyorum ama başbaşa senle bana bile iyi gelebilir geldi öyle sorunca :KK45:

şaka bir yana tebdil-i mekanda ferahlık vardır bir deyeyin, iyi gelir inşallah.

Ben sadece bu nedenle değil, sürekli eşlerin bu anlamda kendilerine zaman ayırmalarına ihtiyaçları var yönünde düşünüyorum...

Biz eşimle 5 senedir evliyiz ve 2 çocuk sahibiyiz.
İkimizde çalışıyoruz ve ev - iş arası koşuşturmacadan haliyle bunalıyoruz.
Yılda 1-2 sefer böyle kaçamaklar yaparız.
Yeri gelir bir otele gideriz, o akşam güzel bir yemek yeriz, kendimize hem kafamızı hem kendimizi dinlemeye zaman veririz.
1 gün dahi olsa...

Yine böyle birşey yapacağız yakın bir tarihte.

O yüzden sizin için iyi bir kaçamak olacaktır.
Evli olmanız sevgili olmadığınız anlamına gelmiyor değil mi? :KK39:

sizin konunnuzu şimdi okudum.inşallah hayırlı bir haber alırsınız.dualarım sizinle

Başbaşa dağ başında bir bungalov tatili kime iyi gelmez :KK68:
Fakat bu tatile aklınızdaki her şeyi kapı eşiğinde bırakıp öyle çıkmaya çalışın derim. Orada tartışmanıza sebep olan konuları değil, birlikte geçirdiğiniz güzel günleri anın. Birbirinize manevi olarak yakınlaşırsınız. Aranızdaki bağlar güçlenir iki günde bile. Döndüğünüzde belki çift tarafları sorunları kendi içinizde aşmış olursunuz ya da bir akşam sakince oturur çözmeye çalışırsınız tatil sonrası.

Bu tavsiyeleri aranızdaki sorunları bilmeden yazıyorum. Şiddet vs gibi bir sorun varsa tabi bu şekilde çözülmez. Belirtmeden geçmeyeyim.

Bungalov evlerini bende çok seviyorum.çok huzur verici gelir hep bana.2 gündür epeyce düşündüm fikirlerine önem verdiğim birkaç yakınımda sizlerle benzer şeyleri söylüyor..biraz akışına bırakmak en yisi olacak galiba..illaki bir kalıba sokmaya çalıştıkça daha üst üste biniyor sorunlar..bir süre hiç açmamaya karar verdim.şartlar olgunlaşmadan konuşmaya çalışmak iyice çıkmaza sokuyor..demekki biz henüz oturup konuşup uzlaşabilecek kıvamda değiliz.

Yani seni tanımıyorum ama başbaşa senle bana bile iyi gelebilir geldi öyle sorunca :KK45:

şaka bir yana tebdil-i mekanda ferahlık vardır bir deyeyin, iyi gelir inşallah.

olur tabi birgünde kızkıza çıkarız..evlatları babalarına bırakıp:KK76:

Sükuneti koruyamayıp daha çok kavga etmeyin oralarda. Öncesinde konuşup içini döküp birşeyleri çözüp sonrasında yeni bir başlangıç adına bir yerlere gitmek de mantıklı geldi bana. Ama eşinizi ve evliliğinizi en iyi siz biliyorsunuz. Bunu da dikkate alarak karar verin

konuşma işini bir süre denememeye karar verdim..gördüm ki konuşmak irdelemek bize iyi gelmiyor her ailenin her evliliğin taşları aynı yerlere oturmayabiliyor muş bunu gördüm.bize şu aşamada konuşmamak irdelememek daha iyi gelecek.

sorunları konuşmaya mı gidiyosunuz, aşkınızı tazelemeye mi?

aşk tazelemek için iyi bir fikir
ama sorunları konuştuktan sonra karşılıklı gerilir ya da kırılırsanız biraz uzaklaşamayacağınız bir yerde olmak iyi bir fikir olmayabilir.

konuşma işini bir süre denememeye karar verdim..gördüm ki konuşmak irdelemek bize iyi gelmiyor her ailenin her evliliğin taşları aynı yerlere oturmayabiliyor muş bunu gördüm.bize şu aşamada konuşmamak irdelememek daha iyi gelecek.
O Zaman tatile gidin ama hiç açmayın eski konuları. Daha iyi gelebilir

Aslinda ben onu konuşturmak da istiyorum.kafasinsan neler geciyo neden böyle davraniyo.üstündeki ketumliğu atsin ve ne hale geldigimizi görebilsin istiyorum.çocuk ev rutin işlerin stresi olmazsa acaba daha bir ďöküluŕ ve o da bende rahatlarmiyiz diyorum
tüm baskılari sürtusmeleri negatif ne varsa yaşadigimiz yüzleşip orada birakabilirsek sifirdan bi başlangiç yapabilirmiyiz diye umutlandim.ama dediginizde dogru geldi şimdi belkide öyle bi ortam onun icin iyice ters tepedebilir

hele çocuk da varsa kesinlikle baş başa bir erlere gitmelisiniz. hatta baş başa arada bir yerlere gitmek için sorunlu zamanları beklememelisiniz ki sorunlu zaman oluşmasın. arkadaş güzel fikir vermiş ben destekliyorum. nerede yaşıyorsunuz size belki lokasyon fikri de verebiliriz..

Back
X