Basen Liposuction

flayangel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba basen için Liposuction düşünüyordum Dr. Burhan Özalp un ücretinin bilen var mı ?

Merhaba doçent doktor Burhan özalp 20 gün önce ameliyat oldum süreç ile ilgili istediğinizi sorabilirsiniz. Kendisinin eli çok hafif ve çok çok kibar bir insan
Asla paragöz değil
Ve süreci çok iyi yönetiyor

Kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum çok korkuyordum bu ameliyatı olmak istiyordum bacak inceltme basen liposuction burhan hocaya kadar hep erteledim kimseye güvenemedim ama burhan hoca çok başka bir insan ondan çok şey öğrendim gerçekten şiddetli tavsiye ediyorum kendisini burada anlatmama kelimeler yetmez gerekiyor beni hayallerime kavuşturdu Allah ondan razı olsun sormak istediğiniz sorular olursa kızlar cevaplayabilirim asla parayla yok öncelikle insan kazanmak felsefesi gerçekten olumsuz yorum yapanları anlayamıyorum ben kendisini operasyon geçirmiş biri olaraktan bunları yazıyorum arkadaşlar bir gidip muayene olun o zaman anlayacaksınız ne demek istediğimizi

BURHAN ÖZALP DOKTORUMA BURDAN TEŞEKKÜR EDİYORUM KENDİSİ BANA BACAK LIPOSUCTION YAPTI AŞIRI MEMNUN KALDIM KORKULARIM KAYGILARIM VARDI HEPSINI TEK TEK CEVAPLADI ÇOK ILGILI ELI ÇOK HAFIF IYI KI KARŞIMA ÇIKTI ALLAH ONDAN RAZI OLSUN
Bu süreçte bana yalnızca hekimliğiyle değil, insanlığıyla da destek olan; her anımda yanımda duran, fiziksel ve psikolojik olarak desteğini esirgemeyen kıymetli doktorum Burhan Özalp’e gönülden minnettarım.
İlgisi, emeği ve yaklaşımıyla bu süreci benim için çok daha kolay ve güvenli hale getirdi.
İyi ki varsınız.

Çok geçmiş olsun. Biraz detaylı bilgi verir msiniz. Bende burhan hocayı düşünüyorum. 2 evre lipödem tüm bacak ameliyatı için. Sizde kaç litre yağ alındı mesela kaç santim incelme oldu. Ameliyat öncesi ve sonrası beden olarak fark nedir?

Ne kadar fiyat oldunuz ben basen lipo düşünüyorum ve etkisi gördünüz mü

Sizde normal yağlanma mı vardı yoksa Lipödemli misiniz? Burhan hocayla süreç nasıl ilerledi? Bacaklarınızda istediğiniz görüntüyü elde ettiniz mi? Öncesi sonrası fotoğraf koyma şansınız olur mu :/

burhan hoca iyi doktor işlemleri de guzel ama fiyat çok pahalı sadece alt bacak yani dizden aşağı liposuction için 190bin tl fiyat verdi korkunç rakamlar haziran ayı için sordum kendisine

`