Basen problemi olanlar

nasıl kötü değil insana cinnet geçirttiriyor :(
heleki beğendiğin bir elbisenin üstü güzel altı çıkıntılı dururken :(

bende 168 boyunda 54 kiloyum zayıfım göğüs çevrem çok dar bacaklarım çok ince( baldırlarım ince , üst bacak çok kalın :() basenlerimde çok geniş 97 cm ölçtüm. basenlerimi daraltmak istiyorum ewe bisiklet aldım pilates topu, selülit masaj aleti aldım lakin düzenli uygulayamıyorum. nasıl sporlar denemeliyim bisiklet iyi gelir mi bu duruma.. birde ebru şallının basen kalça için pilatess cd si var mı bilenlerden yardım rica ediyorum? basenimi daraltaamazsam omuzlarımı genişletim oran katmaya çalışacağım inş:) haa bir de arkadaşlar benim diz altım çok ince baldırlarımda löp löp sarkan etlerimi kas yapıp o bölgeyi kalınlaştırmak dolgunlaştırmak istiyorum lütfen yardım edin önerilerinizi bekliyorum

bende 168 boyunda 54 kiloyum zayıfım göğüs çevrem çok dar bacaklarım çok ince( baldırlarım ince , üst bacak çok kalın :() basenlerimde çok geniş 97 cm ölçtüm. basenlerimi daraltmak istiyorum ewe bisiklet aldım pilates topu, selülit masaj aleti aldım lakin düzenli uygulayamıyorum. nasıl sporlar denemeliyim bisiklet iyi gelir mi bu duruma.. birde ebru şallının basen kalça için pilatess cd si var mı bilenlerden yardım rica ediyorum? basenimi daraltaamazsam omuzlarımı genişletim oran katmaya çalışacağım inş:) haa bir de arkadaşlar benim diz altım çok ince baldırlarımda löp löp sarkan etlerimi kas yapıp o bölgeyi kalınlaştırmak dolgunlaştırmak istiyorum lütfen yardım edin önerilerinizi bekliyorum

o ırsi birşey ya. annemin kalçalar maşallah almış başını gidiyo :D bendede aynı sorun var. yüzüm kollarım falan çok zayıf gören kırılcaksın diyor ama gel gör ki kalçalarım öyle demiyor. kalça popo basen bunlar almış başını gitmiş. ne kadar yersem yiyim hepsi kalçama gidiyor. ondan bende kurtulmaya çalışıyorum çünkü bildiğiniz yaa lop lop et :D gerçi 24 beden pantalonum. onlarda gitse tam zayıf olurum . neyse ki dengeliyor biraz kilomu.

merhaba kızlar. Benim boyum 1.60. benim ölçülerimde kalçam 93 cm geliyordu. Çok fazla değil gibi görünsede kısa bluz dar pantolon giyemez oldum. Hiç bir zaman dar bi eteğim de olmadı. Ki giyenelre çok özendim. Ben de artık ekmek yememeye başladım. Şekeri kestim. Böylece kilo veriyordum. Ama basen bölgem hala aynıydı. Bende Ender Saraç'ın İkİ HAFTADA İNCELTEN 10 HAREKETİNİ yaptım. O 10 hareketten ipi yapmadım. Yani sonuçta 9 hareket yaptım. Ayrıca sabah akçam yapmak gerekiyormuş ama sadece de akşam yaptım. İnanılmaz faydasını gördüm. Basen bölgem 86 cm ye düştü 2 haftada. Ve artık özgürce giyiniorum. Ayrıca bende ırsi olduğunu ve geçmiyiceğini düşünürdüm. Çünkü bizim ailede herkeste olan bir sorundu. Ama öyle değilmiş.

arkadaşlar, basen problemi olanlar ve vücudunu şekle sokmak isteyenler için uygun fiyata ürünler sitemde mevcut.

bu basenleri en iyi ben bilirim kızlar ne kilo vermekle gider ne sporla evet sporla azalıyor fakat bırakim demeyin hooop doluveriyor yeniden...tek çaremiz sanırım liposuction lipoliz smart lipo slim lipo soğuk lipo vb..

Kızlaaaar lütfen okuyun!!! Bakın burda sporla olmaz diyenler olmuş. Basenler yapısal sorunla da kaynaklı oluşabilir ama düzenli spor şekle sokar bunu yani fit seksi bir görünüm verir. Bu dediğim en kötü ihtimaldi. Kavitasyon ve lipoliz gibi işlemler 2 buçuk senede bir tekrarlanmazsa sarkmalar oluşturabilir. Sporla yapmadığınız sürece bu işlerimlerinde kalıcı bir etkisi yok sonuçta yine yiyip oturarak vücuduna o yağı geri kazandırmış olucaksınız. Ben size spor öneriyoruuum! Ama düzenli olarak. 1 ay yapıp hemen sonuç beklemeyin düzenli bir şekilde bir kaç ay yapmanıza rağmen sonuç sadece sıkılaşma olabilir devam edin. Basenlerin incelme evresi sıkılaşma-salma-toparlanma-incelme evresinden oluşur. Şöyle düşünün yıllardır yağlı besinler tüketiyoruz ve bu vücudun belli bir yerinde toplanıyo. Gitmesi elbet zaman isticektir. Vücudumuzda gençlik hormonun en çok bulunduğu yer basen ve kalça çevresi bu yüzden en zor bu bölgelerdeki kaslar yağ yakmaya başlıyor. 1 ay yaptınız ve sonuç yok yada çok azsa bu normal kaslar yeni çalışmaya başlıyodur büyük ihtimalle. Size küçük bir örnek veriyim benim teyzem 87 kiloydu spora başladı ilk 4 ay bacaklarında hafif bir sıkılaşmadan başka hiç bir gelişme olmadı oda çok az bir sıkılaşmaydı ama 7. ayda 2 beden incelmişti. 1 buçuk yıl içinde mankene döndü. Bu dediğim size moral vermek için falan değil. Çıta gibi bacaklara sahip şuan. Yani demem o ki olay bölgesel kaslarınızın yağ yakmaya başlama süreci bu süreçten sonra işler kolaylaşıyo bu her bünyeye göre farklılık gösterir bu yüzden 1-2 ay yapıp bırakmayın devam edin. Düzenli bir şekilde spor yapın bu sağlığınız açısındanda çok iyi. Benim teyzem step yapmıştı. Her gece 45 dakika. 15 dakika ile başladı ikinci hafta 30 dakikaya çıkardı 3.hafta 45 dakikaya çıkararak yaptı bir anda 2 saatlik spor yapmayın vücudunuza alışması için zaman tanıyın. Ne kadar fazla yaparsanız değil ne kadar düzenli yaparsanız işe yarıyor. Bende hastaneye yattım ve kilo aldım şuan bende başladım 1 buçuk ay oldu hala devam ediyorum. Ben plates yapıyorum step benlik değil diyenlere tavsiye ederim. Ama haftanın 3 günü mutlaka ek olarak kardiyoda yapın. bu videoya göz atabilirsiniz egsersizinize ek ilk haftadan sonra haftanın 2 yada 3 günü bu hareketleri yapmanızda etkili olur

Back
X