Ben de aynı boyda hemen hemen aynı kilodayım.İki hafta önce rejime başladım 69 dan 67 kiloya indim, halen rejime ve yürüyüşe devam ediyorum.Ve aynen
senin gibi basenden kilo alıyorum.Geçen yıl aynı diyetle 66 dan 58'e düşmüştüm.Bir sene sonunda sınavlar, stres derken geri aldım.
Diyetisyen kontrolünde olmuştu diyetim.Sana uyar mı bilmiyorum ama yine de anlatayım makarna, pilav, kek, kurabiye,pasta,çikolata, bisküvi(diyet bisküvi hariç)...vs yasak.Günde en az 2 litre su içmek zorunlu.Kola meyve suyu...vs yasak.Günde en az 6 en fazla 8 saat uyku zorunlu, gündüz uyumak yok, metabolizmayı yavaşlatıyor çünkü.Sabah kalkınca aç karnına iki bardak ılık su içip, 3 tane kuru kayısı yiyorum.7,5-8 gibi kahvaltı yapıyorum 5 zeytin,2 tatlı kaşığı reçel,bal veya pekmez,bir kibrit kutusu beyaz peynir, 2 dilim kepek ekmek ve istediğim kadar domates yeşillik yiyorum.Haftanın üç günü de yumurta yeme hakkım var.
10,5 da da bir bardak şekersiz nescafe ile yarım paket diyet bisküvi,Saat Saat birde öğle yemeği yiyorum.Tepeleme 8 yemek kaşığı et veya etli sebze veya balık veya tavuk veya kurubaklagil yiyorum ve tabi yanında salata, bir dilim kepek ekmek ve bir kase yoğurt.3,5-4 gibi de bir kase sütlü tatlı veya iki paket puding veya yanında bir bardak ayranla bir tane simit.Akşam yemeği 6,5-7
arası öğlenki menünün aynısı fakat yemek sekiz kaşık değil altı yemek kaşığı.Akşam dokuzda da bir porsiyon meyve veya yarım paket diyet bisküvi ile bir
puding.
Ben çok faydasını gördüm.Sıcakta iştahım kesildiği için sıcak günlerde zorlandım.Ama onun dışında çok kolay bir diyet.Diyetisyenim özellikle uykuma dikkat etmemi ve öğün atlamamı telkin etmişti.Dediğim gibi ben faydasını gördüm, inşallah sen de görürsün.Şişmanların ortak özelliği kahvaltı yapmamaları demişti ki ben de yedi yıldır kahvaltı yapmıyordum.Kahvaltıya dikkat