Selam, ben sirt , bel etrafindaki simit karin bolgem, basenle bacaklar ve diz iclerinden lipo yaptirdim. 8 martta oldum. Benim bekledigim gibi agri olmadi. basen, bacak ve karin bolgesinde adele agrilari gibiydi hatta ama su simitler epey acidi ama sezeryanla dogumun bile 5 te 1 i kadar. Basenlerimin yan cikintilari sanki traslanip duzeltilmis gibi oldu. Naci bey ile gorusmustum bana da cok guven vermisti ama ben onun rakamini odeyemezdim. BU islemleri ben 4000YTL ve100 YTL korse parasi yaptirdim. KOrse ile esim genc kiz gibisin diyor yani daha spor yapip sikilastirmaliyim. 1. hafta kendini hasta gibi hissediyorsun ama ben bu kadar islemle bile yanimda kimse yoktu esim yirt disindaydi ve cocuklarimin islerini evimin islerini kendimi yormamaya calisarak acil islerimi kendim yaptim. Yalniz ameliyattim gece idi arkadasim beni eve getirdi ve sabah 7 de isine gitti. Baska hicbir yardim almadim. Belki 3. gun su toplarken minik igneler batmasina benzer biragrin olur birtek bu tip agri seni rahatsiz edecek oda 1.5 gun suruyor cok oturup kalkmazsan fark etmezsin. Agrilar daha cok spor yapip tutulmussun gibiydi. Degmeyecek bir agri oldugunu dusunmuyorum hem sende cok daha guzel sonuc alinir doktorun tek yere odaklanacak. RIsk oldugunu sanmiyorum. iyi sanslar.