Basık burun

Akamee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
106
39
48
Merhaba herkese bu süreçten geçmiş olanlara bir sorum var. Benim burnum ince ve gerçekten düşük büyük bir burundu şu an baby nose burna yakın bir burnum var 13.günümdeyim. Burun kemeri kısmım yayvan ve burun ucum basık. Burun ucunun düştüğünü duydum o yüzden kalkıklığına çok takmamaya çalışıyorum ama bu basık burun ucu sinirimi bozuyor. Aynı şeyleri yaşayan var mı acaba basık burun ucu değişip normalleşiyor mu?

merhaba, kemer şişik olduğu için ucu basık duruyor olabilir. ben de bandajlarım ilk çıktığında kendimi boksörler gibi hissediyordum. zamanla kemerdeki ödem inince ucu kalkık duruyor.

merhaba, kemer şişik olduğu için ucu basık duruyor olabilir. ben de bandajlarım ilk çıktığında kendimi boksörler gibi hissediyordum. zamanla kemerdeki ödem inince ucu kalkık duruyor.
Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi o ödemlerden kaynaklı basık duruyordur hoş bir görüntü değil, yandan güzel ama işte🙏🏼

Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi o ödemlerden kaynaklı basık duruyordur hoş bir görüntü değil, yandan güzel ama işte🙏🏼
Daha çok yeni, yüzünüz şiştir, o da etkiler genel görüntüyü. Geçmiş olsun umarım başka bir problem yaşamazsınız😊

Back
X