Çok haklısınız hislerinizde, ben de veterinere gidince böyle oluyorum. Hayvan gitmek istiyorum demediği halde götürüp tanımadığı insanlara orasını burasını çekiştirtiyorum diye hep bir vicdan azabı...
Ama gel gör ki hastalıklar da ihmale gelmiyor. Bişeyi çıksa Allah korusun, “bunca zamandır hiç mi farketmedim, ben ne kadar ilgisiz umursamaz biriyim” demek daha kötü hissettirir.
Daha yakında güvenilir bir veteriner varsa onu deneyin. İlacı veteriner çok profesyonel şekilde içiriyor benim gördüğüm, hayvan ne olduğunu asla anlamıyor 1 saniye falan sürüyor. Enseden tutup çekip ağzını ayırdığı gibi direkt boğaza:)
Biraz da uygun anını kollamak lazım sanırım. Sakinken, uykuluyken yapın daha kolay olur.
Siz olması gerekeni yapıyorsunuz üzülmeyin.
Tereyegini minik bir top haline getirip hali icine saklayin. Kaygan oldugu icin hop diye gidiyor, ben boyle iciriyordum yani. Cok gecmis olsun
Off kuzum benim yaa ,kedilere hiç kıyamıyorum. Allah şifa versin inşallah yardımcınız olsun. Benim yerime öpün lütfen
Merhaba. Kedim hastaydi, veterinere gittik. Yolculuk etmeyi zaten sevmiyir daha kapidan cikarken başladi miyavlamaya zaten huzursuz oluyor o huzursuz olunca ben de hafif gerildim daha en başta.
Veterinere gittik muayeneydi, ateş ölçme, röntgen derken ustune igneler oldu yavrucuk. Hepsinde bas bas bagirdi zaten, devamli oraya buraya çekiştirildi. Butun sinirlerim gerildi. Vicdan azabi cekiyorum hayvan perişan oldu resmen.
Eve geldik ilaclari var. Hap icirmem lazimdi. Normalde iciriyordum ama bugun o kadar bunaldi ki hapi icirmeme asla izin vermedi. Yaş mamaya karistirdim yine anladi yemedi.
Bu sefer oturdum agladim artik keske vermeseydim hapi yarin verseydim diye, zaten bugun zor gecti bi de ben ugrastim başım agriyor ve kendime kiziyorum.
Ben bu hapi nasil icircem başka. Hekime goturemem yurume mesafemde değil. Zaten hayvanin ensesini asılarak bisey iciriyorlar ona da ayri sinirlendim.
Bilmiyorum eşime de patladim kediyle ugrasirken, bilmiyorum bunu da bir hişimla yazmak istedim.
Konuyu yazalı çok olmuş ama geçenlerde bir veteriner hekimin insta hikayelerinde gördüm, hap vermeyi kolaylaştırıcı bir macun varmış. Hafif sulandırınca macun haline geliyor, hapı arasına koyunca löp löp yutuyordu kedi.
Adını vermemişti, vet hekiminize danışın diyerek.
Umarım iyileşmiştir ama bir daha lazım olursa aklınızda olsun böyle bir ürün olduğu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?