Başım çok ağrıyor dayanamıyorum :((((

cansucLk

Hayat ! Yorma beni !!
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2008
308
3
96
Tekirdağ
Kızlar öncelikle konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açıyorum..(Yeri burası değilse mod arkadaşlar zaten yerine taşırlar.)

2Haftadan beri başım inanılmaz derecede ağrıyor hiç böyle olmazdım hiç geçmiyor yatıyorum ağrıyla kalkıyorum ağrıyla 5 dak bile ara vermiyor..Doktora gittim bişey demedi yok bişey dedi..bildiğimiz sıradan ağrı kesici verdi yolladı beni..Bende içmiyorum o hapları..
Asıl sormak istediğim ve yardımlarınızı almak istediğim sorunum şu..:

Diyeliim örneğin ben hamileyim ama bunu daha bilmiyorum gecikme falan yok normal hayatımdayım..Bu ilaçları içtim diyelim..bebeğe bişey olurmu ?? Yani zararı olurmu ?

tamam umudum yok ama eğer içersem ve varsa böyle bişey ona bişey olursa kendimi asla affetmem....

ki dayanamayıp az önce bi tane vermidon ağrı kesici içtim (((

yardımlarınızı bekliyorum kızlar :çok üzgünüm:

tabiki zarari vardir bebege,mumkun oldugunca ilac kullanmamaya,egerki mecbur isin doktor kontrolunde kullanmani tavsiye ederim...

benimde senelerdir basagrim var ama bikac sefer gittim dedigin gibi bildigimiz agri kesicileri verdi....eee ben onlari zaten kullaniyorum...bidahada gitmedim zaten evde kendim cekiyorum boyle...
ama senin 2 hafta hic gecmeyen bas agrin varsa ...doktorun dedigide sacma yani kimileri bakkaldan almis diplomayi,,,,
bence baska doktora git canim,,,
gecmis olsun,,umarim iyi haberlerle yazarsin tekrar buraya,,,,,,

selam canim,kizlarda biliyorya aynen bende ayni haftanin icinde 3.siddetli bas agrim
kafami nereye koyacagimi bilemiyorum,oturup agliyorum resmen
adetim düzensiz belki ondan dicem ama!!!

ben türkiyede bi profesöre gittigimde bana böyle durumlar icin hic yan etkisi olmayan,hatta hamilelerde bile kullanabildikleri bi agri kesici vermisti,hala onu kullaniyorum.suan kalmadi maalesef ama sana onu tavsiye edebilirim,eczaneyede sorabilirsin,baska bisey kullanma derim

adi Arveles(25mg)...

gecmis olsun canimcim

Kızlar sağolun yazdığınız için..Anlatamam şuanda çektiğim ağrıyı gözlerimden yaşlar geliyor resmen sanki matkapla oyuyorlar başımı (((((( senağlama

cucu-pete dediğin ilacı hemen alıyorum gerçekten zararı yoktur dimi ???
Randevu aldım yarın mr a gidicem zten sabah 10 gibi inşallah bişi yoktur.. (((
Kafamı parçalayasım geliyor senağlama

ihmal etme. yarın mutlaka doktora git....inşallah bir şey yoktur. bazen bir şeye üzüldüğünde,strese girdiğinde de baş ağrır. benim genelde öyle olur..ama 2 hafta devam etmesi ilginç.. mutlaka mr ını çektir.. ben, ağrı kesici alırım geçer...apranax alırım. ama sen hamile olabilirsin, o yüzden sakın ,apranax,, kullanma. bir de apranax ı her bünye kaldıramıyor........... ağır geliyor.. forte ı bilhassa..geçmiş olsun.....

Son düzenleyen: Moderatör:
o rezil ağrıyı bilirim , günlerce yatağa düşürür. Umarım kötü bir şey yoktur Allah şifa versin...

Apranaxda geçen hafta 1 tane içmiştim ((((((

bide bu gün vermidon.....

öncelikle geçmiş olsun canım...
ama ağrı kesici alıncada bi süre sonra bağışıklık kazanıyo insan...
bir gün değil iki gün değil...2hafta diyosun...
hergün içersen artık vücudun alışır ve etki etmez...
bence farklı bi doktora git...
belki o anlamamıştır başka bi yöntemi vardır ağrıyı dindirmenin...
mesela belki migren belki sinüzit ona göreağrı kesici verir....

Canım dediğin ilacı aldım ve reçetesini okuyorum şuanda içmeden önce bi bkayım dedim.gerçi yarın doktora giderkende yanımda götürüce ama aynen şöyl yazıyor..

İlacın adı : Arveles (25mg)

Gebelik ve Laktasyon (Gebelik kategorisi C)
Arveles tablet hamilelik ve laktasyonda kullanılmamalıdır.

Kullanılıyor demiştin ?? CADIARZUCADIARZU

bitanem dogrudur ama herhengi bir yan etkisi olmayacagini bastira bastira söyleyen bir jinekoloji profesörüydü.dedigim gibi elbette soracaksin,özür dilerim yanlis bilgi vermek istemem,sadece bana söylenen buydu CADIARZU

bitanem dogrudur ama herhengi bir yan etkisi olmayacagini bastira bastira söyleyen bir jinekoloji profesörüydü.dedigim gibi elbette soracaksin,özür dilerim yanlis bilgi vermek istemem,sadece bana söylenen buydu CADIARZU

anladım canım neyse ben bir gün daha çekeyim bu ağrıyı bilirsinbizler doktorlardan kendi kulağımızla duymadan inanmayız ya benim kide o işte..

teşekkürler ama yinede :1hug:a.s.

Canım hamılelerin kullandığı ağrı kesiciler var onlardan kullan birde doktora ilaç yazdırırken söyle hamıle olma ihtimalım var de ona göre ilaç yazsın ne olur ne olmaz mazejik adlı ilaç en zararsızı diye biliyorum danış öyle kullan

anladım canım neyse ben bir gün daha çekeyim bu ağrıyı bilirsinbizler doktorlardan kendi kulağımızla duymadan inanmayız ya benim kide o işte..

teşekkürler ama yinede :1hug:a.s.

haklisin emin olmak gerekiyor
ama sunu iyi biliyorum ki apranax,novalgin gibi agri kesiciler adet gününü degistirip,olduysanda yarida kesiyor,buda bilgine canim,bak bu konuda eminim ama :smiley-cool:
ilac almicaksan bugün papatya cayi icip,bol su tüketmeni tavsiye edebilirim...a.s.

geçmiş olsun bendede baş ağrıları var gitmediğim dr. kalmadı 14 sene sonra migrenim ortaya çıktı yani iki ay falan önce teşhisi koyan bir dr.buldum şükür iki çocuğum boyunca minoset içtim çünkü çok şiddetleniyodu ve artık kendinden geçiyosun ağrı yüzünden dr.lar genelde minoseti veriyolar vede hamileykende emdirirkende içtim çünkü çarem yoktu iki tanede çocuğum var hamdolsun birşey olmadı

Ya kızlar aslında hamilelikten yana biraz şüphelerim var yani..hani hiç olmasa hiç sorun değil ilaç deposu yaparım kendimi..Ama işte korkuyorum ya bişey olursa ya varsa diye..
Varda bişey olduğunda ömür boyu affedemem kendimi korkum bu......

tavsiyeleriniz için tşekkürler arkadaşlar...

geçmiş olsun öncelikle benimde başımın sizinde dediğniz gibi fazla ağırıyırdu kafamı koyacak yer bulamazdım ağrıdan uyuşurdu dr gittim baktı bişey yok demişti ağrı kesicide fayda etmedi şans eseri diş dr gitmiştim yirmilik dişlerimden dolayı baş apğrısı yapar dedi dişlerimden ameliyat olduğumda 4 taneydi isterseniz bi diş hekimine danışın nacizane tavsiyem tekrar geçmiş olsun sevgiler

Canım sen önce hamile olup olmadığından emin olsan sanki daha iyi olcak
Ona göre dr.un sana bi ilaç verecektir......

2gündür benimde başım çatlar derecesinde ağrıyo kafamın sol yanı daha ağır basıyo geçmiyo soğuk algınlığı hapı aldım kırıklık geçsin diye ağrı kesici aldım 2-3gündür düzenli kullanıyırum hapları banamısın demiyo ne var bende yaaa,,çok acıyo kafam kafatasım bastırınca canım inanılmaz yanıyo,kafamı sallamaya gör kopuyo kopuyo içinde bişey oynuyo sanki off allahım yardım et banaa,,,ölücem sankii,,bide 2bebeğim vartek başınayım eşim iştee,,napıcam bi başıma nasıl baş edicem bu ağrıyla çocuklar biyandan ağrı biyandan çığlık bile etıcak mecalim yokkk,,hap almayı kestim bi işe yaramıyo lanetler,,bitki çayı hazırladım karıştırdım iyi gelen bikaç bitkiyi bakalım işe yarıcakmı,,kırıklık var uyku hali var başım çatlıyo gözlerim acıyo açamıyorum doğru düzgün baygın bkışlı oldum çıktım 2gündür,burnum tıkalı evde peçete çöplüğü oluşuyo hergün sile sile bi hal oldum,bide tıkalı olmasa rahat sümkürsem nefes alabilsem
ya ben bildiğiniz yok oluyorum hayattaaaaaaaaaaaaannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…