ihmal etme. yarın mutlaka doktora git....inşallah bir şey yoktur. bazen bir şeye üzüldüğünde,strese girdiğinde de baş ağrır. benim genelde öyle olur..ama 2 hafta devam etmesi ilginç.. mutlakamr ını çektir.. ağrı kesici alırım geçer...ben apranax alırım. ama sen hamile olabilirsin o yüzden sakın kullanma. bir de apranax ı her bünye kaldıramıyor........... ağır geliyor.. forte ı bilhassa..geçmiş olsun.....
selam canim,kizlarda biliyorya aynen bende ayni haftanin icinde 3.siddetli bas agrim
kafami nereye koyacagimi bilemiyorum,oturup agliyorum resmen
adetim düzensiz belki ondan dicem ama!!!
ben türkiyede bi profesöre gittigimde bana böyle durumlar icin hic yan etkisi olmayan,hatta hamilelerde bile kullanabildikleri bi agri kesici vermisti,hala onu kullaniyorum.suan kalmadi maalesef ama sana onu tavsiye edebilirim,eczaneyede sorabilirsin,baska bisey kullanma derim
adi Arveles(25mg)...
gecmis olsun canimcim
Canım dediğin ilacı aldım ve reçetesini okuyorum şuanda içmeden önce bi bkayım dedim.gerçi yarın doktora giderkende yanımda götürüce ama aynen şöyl yazıyor..
İlacın adı : Arveles (25mg)
Gebelik ve Laktasyon (Gebelik kategorisi C)
Arveles tablet hamilelik ve laktasyonda kullanılmamalıdır.
Kullanılıyor demiştin ?? CADIARZUCADIARZU
bitanem dogrudur ama herhengi bir yan etkisi olmayacagini bastira bastira söyleyen bir jinekoloji profesörüydü.dedigim gibi elbette soracaksin,özür dilerim yanlis bilgi vermek istemem,sadece bana söylenen buydu CADIARZU
anladım canım neyse ben bir gün daha çekeyim bu ağrıyı bilirsinbizler doktorlardan kendi kulağımızla duymadan inanmayız ya benim kide o işte..
teşekkürler ama yinede :1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?