Mrb kızlar öncelikle evet Dr gittim ama bu Dr larda birinin dediğini öteki tutmuyor benzer bişey yasadiysaniz bı öneri bı destek olur bı anlayan olur diye yazmak istedim. Öncelikle kafamda karıncalanma başladı karınca geziyo gibi ayağımda bazen topuklarda sonra uyurken ellerim uyusmaya başladı nadir bacağım uyusur gibi oldu gece özellikle. Uyanıyorum ellerimi açıyorum. Beyin mr temiz el ayak EMG temiz bende boyun düzleşmesi küçük bir fıtık var. Ama ayaktada bazen oluyor oyuzden onla alakalı gibi değil. Dr fibromiyalji yada psikolojik diye cipralex 10 mg verdi 3 haftadır kullaniyorum. bir haftadır daha iyiydim dün gece aynı şikayetlerim tekrar arttı. Mesela ayağımın üzerine otursam anında karincalaniyor uyurken ellerimi düz tutarak uyursam daha iyi bukersem uyuşuyor kafam zaten hep bı tuhaf karıncalanma uyuşma basınç gibi oluyor bazen. Beyin cerrahinami gitsem boyundanmi acaba böyle psikolojikse eğer stresli dönemde değilim mutluyum bı sorunum yok. Ben anlamadım bu işten ne yapacağımı da şaşırdım antidepresanlar beni uyusturuyor çok uyutuyor. Sanki vücudumda kalp gibi atıyor bazen parmağım bazen topuğun falan