Başıma ağrılar girdi..

erkek arkadaşın bazı olayları göğüsleyip yeniden başladıysa sana karşı duyguları hala var demek ki.. sen de ona güveniyorsan neden kendini üzüyorsun??o kızı bilmiyorum ama hayatta çok daha farklı insanlarla karşılaşacak, evli erkeklerle birlikte olmak isteyen kadınlar var, bunların yanında nasıl kendini ve erkek arkadaşını güvende hissedeceksin peki?
biraz rahat ol ve hayatı akışına bırak, inan daha güzel olacak her şey.

çok haklısın ama iştte kendime söz geçiremiyorum bi türlü aşamıyorum bunu,kafama takıyorum,mesela sınava hazırlanıyorum çalışırken aklıma geliyo huzursuzluk kaplıyo içimi..
alında kız benim umurumda olmamalı,ama sevgilimle beraber çalışcak diye ondan nefret ediyorum:(bide dediğim gibi hareketleri gözüme batan biriydi o yüzden bu kadar kafama takıyorum:(((((

Hiç birşey yapmayacaksın.
Eğer bulunduğu konumu kaldıramıyorsan da ayrılmayı düşüneceksin.
Bence çok yanlış yapıyorsun.
Bende kıskancım aşırı derece kıskancım.
Ama çalışma ortamını irdelemiyorum.
Siz çok büyük yanlış yapıyorsunuz.
Bence adamın yakasını salın biraz.
Böyle giderse çok ayrılırsınız.
Bana kızma kırmak için söylemiyorum.
Ama 2 gün önce konunda ne beddualar ettin , şerefi halsiyeti kalmadı adamın.
Bence biraz mantıklı davran arkadaşım.

Hiç birşey yapmayacaksın.
Eğer bulunduğu konumu kaldıramıyorsan da ayrılmayı düşüneceksin.
Bence çok yanlış yapıyorsun.
Bende kıskancım aşırı derece kıskancım.
Ama çalışma ortamını irdelemiyorum.
Siz çok büyük yanlış yapıyorsunuz.
Bence adamın yakasını salın biraz.
Böyle giderse çok ayrılırsınız.
Bana kızma kırmak için söylemiyorum.
Ama 2 gün önce konunda ne beddualar ettin , şerefi halsiyeti kalmadı adamın.
Bence biraz mantıklı davran arkadaşım.

haklısın ,haketti aslında o laflarımı ama seviyorum napiyim.(
bende çok kıskancım işte huzurum kaçıyo bu tür durumlarda,zaten ona hiçbirşey demedim söylediği zaman hiç belli etmedim rahatsız olduğumu ama ben kendi kendimi yiyorum.
anlamıyorum yani niye o kızla yapıyo bu yayını,daha öncede yapmıştı farklı hocalarla..başkasıyla yapsaydı o kız yerine hem bu mecburi birşey mi onu da bilmiyorum beni sevseydi yapmazdı sevmiyo sanırım

haklısın ,haketti aslında o laflarımı ama seviyorum napiyim.(
bende çok kıskancım işte huzurum kaçıyo bu tür durumlarda,zaten ona hiçbirşey demedim söylediği zaman hiç belli etmedim rahatsız olduğumu ama ben kendi kendimi yiyorum.
anlamıyorum yani niye o kızla yapıyo bu yayını,daha öncede yapmıştı farklı hocalarla..başkasıyla yapsaydı o kız yerine hem bu mecburi birşey mi onu da bilmiyorum beni sevseydi yapmazdı sevmiyo sanırım

Canım üzgünüm ama erkek arkadaşın o lafları haketmedi.
Sevgiyi böyle ölçemezsin.
Adamı rezil edip , küçük düşürmüşssün ve o seninle yine de barışmış.
Seni sevmese seninle durmaz emin ol buna.
Kaç yaşındasın ? Bence bu halden çık .
Sevdiğine inanmıyorsanda ayrıl.
Hayat bizim etrafımızda dönmüyor ki .

İyi aksamlar.benim sorunumu anlatayim ve yardimlarinizi bekliyorum.ben kotu zamanlar gecirdim.gecen yaz erkek arkadasimin abisinin tacizine ve alikoyma siddet gibi cok kotu olaylar yasadim.bu olaylar yargiya tasindi tabi bu surecte bikac arkadasim ve kizkardesm disinda kimseye anlatamadim.bu yaptiklari yanlarina kalmasin diye de mahkemeye verdim suan devam ediyor.sorunum su bu olay yasandiktan bikac ay sonra ortak arkadasimiz olan bir avukatla facebook uzerinden tanistim ve avukat aradigimi baro dan nasil ucretsiz avukat edinebilecegimi sordum bu sahista bulusalim konusalim dedi.neyse ofisinin yanindaki kafede bulustuk ve senin avukatin olurum dedi.bnde maddi olarak musait deilim dedim ucretsiz yapicam dedi neyse vekalet verdim sonralari ikide bir aradi yok o olay sirasinda parami caldilar de dedi beni yalan soylemeye ikna etti bende mahkemede bunuda soyledim.yani tek bu degil cogu konuda abartma yapmam icin baski kurdu uzerimde.sonra benimle yakinlasmaya calisti senin icin devlete ucbin lira vergi verdim para almadim senden sen neden bana uzaksin vs. Resmen bu durumu kullanmaya calisti surekli biyerlere davet ediyor gitmezsem bunu soyluyo bi sekilde ikna ediyodu gecen hafta ise ben sizli bizli konusuyorum bu sahisla zaten burden beni opmeye calisti sonrada yine para mevzusunu soyledi.biktim artik bu adamdan hayatimdan cikaramiyorm beni tehtid ediyor ailene anlatirim bana borcunu alirim diyor cok adi bir insan.bu durumdan nasil kurtulurum lutfen akil verin bu parayi veremem suan ki bu olay da gercekmi yani cidden ucbin lira benim icin vergi verdimi onuda bilmiyorum.napcam benn aileme anlatip para isterse biterim

Back
X