basima bela almis olabilirmiyim

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.769
7.047
358
İzmir
Arkadaslar evi bir internet firmasi ariyor suan hizmet veren firmayla sozlesmemizin bittigini ve kendilerinin kampanyalarini anlatiyor ve anneme kabul ettiriyorlar ben modem getirmek va baglanti yapmak icin aradiklarinda vaz gectigimizi soyluyorum ama kadin benide ikna etti haftaya gelin dedim sonra beni birsey durttu internetden firmayi arastirdim kullanan herkez sikayetci memnun degiller ben simdi aradiklarinda tekrar vaz gectim desem telefonda onayladiniz vaz gecemezsiniz dermi sonucda herhangi biseye imza atmadik daha

Öyle bir hakları yok.
Ben de geçen hafta uydu alıcı+internet için tam gelecekleri gün detaylı araştırıp iptal ettirdim hiç bir sorun yok. 4 gün önceden randevu verdiler gelecekleri gün aradım istemiyorum dedim. Hemen iptal etti.

Bir ürün veya hizmeti aldığın zaman bile tüketici hakları uyarınca bir süre cayma/iade etme hakkın var.
Henüz başlatılmamış bir hizmette niye dayatma olsun ki?

Biz gecen hafta dizustu bilgisayar aldik
2 gun sonra iptal ettirmek istedik
Kesinlikle kabul etmediler
Eloktronik esyalarin iptal edilmesi olmuyormus bizim icin fatura kesilmis vs bir suru zirva.

Ee istemiyorum arkadasim dedim
O zaman yerine 1.600 tllik eloktronik seyler almaniz lazim dediler

Ee o zaman ne fark ediyor dedim
Sonucta pc yine elinizde kaldi diyorum valla nuh dedi peygamber demediler

7 gun içerisinde ıptal hakkınız vardır.gecmedıyse hakem heyetıne basvurun.
konu sahıbıne gelınce ıçın rahat olsun oyle bır hakları yok.imza atsan bıle cayma hakkın var

bir şey yapamazlar arayın iptalini isteyin. adam gibi telekom şirketinden alın internetinizi ve modeminizi

7 gun içerisinde ıptal hakkınız vardır.gecmedıyse hakem heyetıne basvurun.
konu sahıbıne gelınce ıçın rahat olsun oyle bır hakları yok.imza atsan bıle cayma hakkın var

Biz magazadayken kat sefi bir tlf gorusmesi yapti
Bir avukatla konusuyordu
Ayni bizim gibi bir musteri aldigi mali iptal ettirmek istemis olmayinca avukat tutmus
Adam avukati bile ikna etti

Tekstil urunlerinde vs iptal oluyormus ama elektronik de olmuyormus

oyle bırşey yok adam sizi kaba tabırle keklemiş sürenız gecmedıyse basvurun.paranızı iade etmek zorunda kalacaklar
bu arada hangı avukatmış o yalan arkadasım kanma boyle şeylere.....

oyle bırşey yok adam sizi kaba tabırle keklemiş sürenız gecmedıyse basvurun.paranızı iade etmek zorunda kalacaklar
bu arada hangı avukatmış o yalan arkadasım kanma boyle şeylere.....

Biz taksit islemlerini vs gecen hafta yaptik
Urun en gec1 hafta icinde gelir dediler

İki gun sonra iptal icin gittik omadi olay 4 gun once oldu
Birde mecbur kaldigimiz icin pc yerine o kadar sey aldim

Admin savunmasi su
Fatura sizin adiniza kesildi firma devlete kdv bilmem ne zirt pirt rgisini odedi

Diyorum ki arkadim yerine baska bir sey alinca bu pc yine elinizde kalmiyormu ne fark bilmiyorum
Keklenmedik bildigin kaziklandik yani

Marka vermek yasak olmadigi icin soyluyorum aldigimiz magazanin adi EVVE

neti bağlatırmadıysanız iptal ettirebilirsiniz ama elek. eşyalarda öyle kolay değil mesela ceptelefonu aldınız sim kartınızı taktığınız anda 2 el tel oluyor ve geri iade almıyorlar cep alınca hep sim kartsız kontrol ederim ben mesela

aklında olsun..ne alacaksan,işin ustasından alacaksın..

bılınen fırmaları tercıh edeceksın..

tt net kullanıyorduk sözlesmemız bıtınce d-smartın paketını aldık..

d-smart alırsan ınternetınde onlardan..aldığımız günden berı 1 yıl olcak nerdeyse,dakka bası hattan düşüyoruz..

musterı hızmetlerını arayınca sureklı beklemeye alıyorlar ve en son hattan dusuruyorlar..

gelde dellenme..

D smartın internet paketi çok uygun geliyordu bana da belli oldu neden öyle olduğu. Gerçi tüm firmalar birbirinden kötü.

Benzer bir olay yaşadım ama ben biraz daha erken uyandım telefonda da kabul etmedim.

Arayıp biz Türk Telekomdanız gibi yuvarlayarak kendilerini tanıtıyorlar.

Oysa firmanın adı Türk net gibi bir şey.

Her neyse önce sanki tüm bilgilerimi biliyormus gibi işte faturanızın yüksek geldiğini biliyoruz tarifenizi değiştirelim dediler.

Ben de cidden telekom zannedip sevindim.

Yeni bir kampanya zannettim ama benim 2 yıl taahhüütüm var , 6 ayı doldu henüz. :44::44:

Sonra ısrarla siz telekomdan arıyorsunuz değil mi tam alamadım sesiniz dedim.

Biraz geveleyip biz Türkiyeye interneti ilk getiren firmayız yarın hemen gelelim adresinizi verin dedi.

Ben de zaten telekom olsa adresim mevcut olacağından yok ben biraz sizi araştıracağım yarın tekrar arayın dedim.

Araştıracağım dediğim için tabi ki aramadılar.

Ama netten bir baktım şok oldum.

İnsanları kandırmış imza attımışlar taahhütleri olanlar hem telekoma onu ödemek zorunda kalmış hem bunu almışlar, netlerini bağlamamışlar falan.

Aman dikkat arkadaşlar.

Cevabin icin tesekurederm arkadasim icimi rahatlttin

Rica ederim. Ararlarsa da biraz cazgırlık yap o zaman kem küm etmeye başlıyorlar.

Malesef tüketici olarak haklarımızı bilmiyoruz ve bundan faydalanıyorlar.
Benim de boşverip üstüne gitmediğim kusurlu ürün aldığım zamanlar oldu ama ucuz şeylerdi. Sen 1600tl den bahsediyorsun arkadaşım. Satıcının ikna ettiği avukat tırtmış bence. Ya da bir dümendi.
Ben olsam üşenmeyip her türlü belgeyle tüketici mahkemesinde almıştım soluğu. Parayı sokaktan mı topluyoruz?

Ben internet için karar veremedim haftalardır. Evde d smart var diye neti de oradan alsam diye düşünüyordum.

Bir kere daha düşünmem lazım o zaman.

Ben internet için karar veremedim haftalardır. Evde d smart var diye neti de oradan alsam diye düşünüyordum.

Bir kere daha düşünmem lazım o zaman.

sakın sakın,vıdeolu hıcbısey açamıyorsun,youtube falan ımkansız..

normalde 10 dakkada 1 hattan düşüyorken youtube acınca sureklı düşüyor..

dakka bası kalkıp modeme ac kapa yapıyorum..anca öyle duzelıyor..

musterı hızmetlerı ılk aradığımızda güya ılgılenmıstı,sonra sorun devam edınce senın aradığını görüyorlar ve kesınlıkle cevap alamıyorsun..

muhattabın yok..açmıyorlar teli

her urunde 7 gunluk cayma surenız vardır.bılgınıze....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…