Basima bela olan sapik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sardunya21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
966
680
53
36
Kizlar, gercekten zor durumdayim. Elim ayagim titriyr bunlari yazarken. Olay su:
Zamaninda onkoloji servisinde hemsireydim. Hastalarima hicbir zaman öf demedim. Hepsinin son zamanlariydi.ve hep sevgiyle yaklastm hepsine. Son istegi de olsa yerine getirmeye calistim hep mazlumlarn.
Bigun bir hastamiz vardi. Yasli bir teyze. Iki kizi ve oglu vardi. Oglu ise babam yasinda. Lanet olasica herif, annesi vefat etti . ama bana musallat oldu serefsiz. Yemin ederm ona bunu hissettirecej hicbisey yapmadm. Evliyim, hatta suan hamileyim. Daha once de musallat oldu. Sonra ortadan kayblmstu. Rahat nefes almstm. Simdi bugun calistigi. Yerin karsisinda benu bekliyr. Grmzden geldim.bindigim otobusu takio etti. Indigim yerde takip etti beni. Evime kadar takip edyr. Ya kendmi oldurecegim, ya onu. Nasil bir yol izleyecegim bilmiyrm. Kafayi yiyecegim. Ruh sagligim bozuldu. Bigun basima bisey gelmesinden korkuyrm

Kizlar, gercekten zor durumdayim. Elim ayagim titriyr bunlari yazarken. Olay su:
Zamaninda onkoloji servisinde hemsireydim. Hastalarima hicbir zaman öf demedim. Hepsinin son zamanlariydi.ve hep sevgiyle yaklastm hepsine. Son istegi de olsa yerine getirmeye calistim hep mazlumlarn.
Bigun bir hastamiz vardi. Yasli bir teyze. Iki kizi ve oglu vardi. Oglu ise babam yasinda. Lanet olasica herif, annesi vefat etti . ama bana musallat oldu serefsiz. Yemin ederm ona bunu hissettirecej hicbisey yapmadm. Evliyim, hatta suan hamileyim. Daha once de musallat oldu. Sonra ortadan kayblmstu. Rahat nefes almstm. Simdi bugun calistigi. Yerin karsisinda benu bekliyr. Grmzden geldim.bindigim otobusu takio etti. Indigim yerde takip etti beni. Evime kadar takip edyr. Ya kendmi oldurecegim, ya onu. Nasil bir yol izleyecegim bilmiyrm. Kafayi yiyecegim. Ruh sagligim bozuldu. Bigun basima bisey gelmesinden korkuyrm
Eşine bildir, polise şikayet et. 😳 Kendini öldürmek gibi bir delilik yapma sakın. Sakin ol.

Şikayetçi olmayı düşünmez misiniz?

Eksiklikler var anlattiklarinizda. Ne olduda sardi bu adam. Neden polise gitmiyorsunuz. Dag basimi burasimi
Yemin ederm yesil isik yakacak hicbisey olmadi. Kendisinin de kizi var. Serefsiz , insan bunu dusunur de yapmaz bunun Yaptigini.
Evimin huzurunu kacirir dye korkuyrm. Esimin basina bela olur. Esim cok asabidir. Oldurebilir bile.

Peki adam sizin evli ve hamile olduğunuzu biliyor mu ?

Yemin ederm yesil isik yakacak hicbisey olmadi. Kendisinin de kizi var. Serefsiz , insan bunu dusunur de yapmaz bunun Yaptigini.
Evimin huzurunu kacirir dye korkuyrm. Esimin basina bela olur. Esim cok asabidir. Oldurebilir bile.
bırının sızı takıp etmesı ,tacız etmesı ıcın yesıl ısık yakmanıza gerek yok ordeklerın bıle tecavuz edıldıgı dunyada yasıyoruz kendınızı sorgulamayın yanı
sımdıye kadar coktan hem hastane yonetımıne su hastanın yakını benı takıp edıyor dıye bılgı vermenız ve bu dogrultuda emnıyete de sıkayet dılekcesı olusturmanız gerekırdı
hemsıre olarak boyle durumlarda daha soguk kanlı olmanız gerek ınsanlarla en cok muhattap olan meslek grupları bu tarz durumlarla karsılasabılır sonucta

Hamilesiniz ve eşinize söylemek istemiyorsunuz? Deli misiniz? Şimdi hamile halinizle kötü haberler verip kaygılandırmak istemiyorum ama daha yakın zamanda böyle bir olay yaşandı ayrıntı vermeyeceğim. Sonu kötü bitti diyelim. Allah korusun size bir şey yapsa etrafınızdaki insanlar ve kocanız bilmiyor bile sizi birinin takip ettiğini!!! Yani mantıklı olun lütfen ve eşinize anlatın. Çıkışlarda sizi almaya gelsin ve bu durumu çözmezse şikayetçi olun. Aile büyüklerinize danışın. Onlardan destek alın. Eşinizle aile büyüklerinin yanında konuşun onlar daha aklı başında davranıp eşinizi sağduyulu olmaya ve sakin kalmaya davet ederler. Bebeğinizi hatırlatın eşinize ama lütfen yalnız konuşmayın böyle sapıklarla hatta hiç konuşmayın. Direkt polis diyorum, uzaklaştırma diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X