Ben çok iyi anlıyorum daha fazla ilerlemeden doktora gidin psikolojik bir rahatsızlık bende de vardı yavaş yavaş atlatıyorum geç olmadan gidin doktoraCevaplar için teşekkürler kızlar.
Küçükken benzer bir olayı ilkokul 3.sınıfta yaşamıştım.Sonra bir kereliğine psikolog desteği aldım bir seans bir şeydi.
Kadının telkiniyle o çocuk aklımla olayı atlatmıştım.
Aslına bakarsanız komik ama ailemde de böyle bir rahatsızlık geçmişi var.Yani bu genetik bir şey mi?
Bir de beni korkutuyorlar ileride yaşlanınca ...b.k a karılırsın bak fln diye sanki benim elimdeymiş gibi.
Gerçekten zor
Psikologtan destek almalısın.Arkadaşlar artık ailemi kıracak boyuta geldi bu olay.
Misal yemek yeniyor mesela insanların tükürüğü sıçrayacak diye tabağı olabildiğince önüme çekiyorum.İnanın elimde değil.
Yine yemek yediğimiz esnada biri yanımdan kalkmak için omzuma değse eli temiz miydi fln şeklinde takıntılarım var üstelik bu kişi ayırt etmeden böyle.
Özellikle yemek yerken sofra falan kaldırılsın ayar alıyorum kafama saçıma bir şey damlayacak diye.
Bunu nasıl aşabilirim.İnsanlar anlıyor ve ben istemsizce bunları yapıyorum.
bu rahatsızlığının farkında olman çok güzel bir şey ...tedavi yöntemi belli ilaç tedavisi uzun bir sure ...insALLAH yapabilirsin cnki bazı hastalar ilaçlarını icmiyolar ve tekrardan basa sariyolar...ilaclrinin takibini annen yapabiliyorsa o yapsın o zaman daha cabuk ve rahat atlatirsinArkadaşlar artık ailemi kıracak boyuta geldi bu olay.
Misal yemek yeniyor mesela insanların tükürüğü sıçrayacak diye tabağı olabildiğince önüme çekiyorum.İnanın elimde değil.
Yine yemek yediğimiz esnada biri yanımdan kalkmak için omzuma değse eli temiz miydi fln şeklinde takıntılarım var üstelik bu kişi ayırt etmeden böyle.
Özellikle yemek yerken sofra falan kaldırılsın ayar alıyorum kafama saçıma bir şey damlayacak diye.
bence tamamen psikolojik.Arkadaşlar artık ailemi kıracak boyuta geldi bu olay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?