Başıma bela temizlik tikim.Lütfen akıl verin

sibelkiss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
33
11
3
Arkadaşlar artık ailemi kıracak boyuta geldi bu olay.
Misal yemek yeniyor mesela insanların tükürüğü sıçrayacak diye tabağı olabildiğince önüme çekiyorum.İnanın elimde değil.
Yine yemek yediğimiz esnada biri yanımdan kalkmak için omzuma değse eli temiz miydi fln şeklinde takıntılarım var üstelik bu kişi ayırt etmeden böyle.
Özellikle yemek yerken sofra falan kaldırılsın ayar alıyorum kafama saçıma bir şey damlayacak diye.
Bunu nasıl aşabilirim.İnsanlar anlıyor ve ben istemsizce bunları yapıyorum.

Bu ve daha fazlasını 3 yıl çok çektim hâlâ da cekiyorum gerci....
Eve hapsolacak evin icinde bile belli yerlere haps olacak kadar zindan gecirdim. O donemimde bebegimde olmustu bir de... Onun sorumluluguda vardı omuzlarimda... Bir düşmana bu hastalığı dile daha birsey dileme hersey hafif kalır ... o derece......

Velhasıl devlet hastahanesinde sadece birkere gidebildigim bir dr un verdigi hap ( iyilesmedim ama) cok cok seyler fark etti rahatlayacak kadar degisiklik yapti en azindan..... Sersemlik dersen ilk bir hafta yapti sadece o da cok degil. O Hap vesilesi olmasaydı halim ne olurdu şükür diyorum

Cevaplar için teşekkürler kızlar.
Küçükken benzer bir olayı ilkokul 3.sınıfta yaşamıştım.Sonra bir kereliğine psikolog desteği aldım bir seans bir şeydi.
Kadının telkiniyle o çocuk aklımla olayı atlatmıştım.
Aslına bakarsanız komik ama ailemde de böyle bir rahatsızlık geçmişi var.Yani bu genetik bir şey mi?
Bir de beni korkutuyorlar ileride yaşlanınca ...b.k a karılırsın bak fln diye sanki benim elimdeymiş gibi.
Gerçekten zor

Cevaplar için teşekkürler kızlar.
Küçükken benzer bir olayı ilkokul 3.sınıfta yaşamıştım.Sonra bir kereliğine psikolog desteği aldım bir seans bir şeydi.
Kadının telkiniyle o çocuk aklımla olayı atlatmıştım.
Aslına bakarsanız komik ama ailemde de böyle bir rahatsızlık geçmişi var.Yani bu genetik bir şey mi?
Bir de beni korkutuyorlar ileride yaşlanınca ...b.k a karılırsın bak fln diye sanki benim elimdeymiş gibi.
Gerçekten zor
Ben çok iyi anlıyorum daha fazla ilerlemeden doktora gidin psikolojik bir rahatsızlık bende de vardı yavaş yavaş atlatıyorum geç olmadan gidin doktora :KK51:

Bir de öyle deneyeyim. Kendim çözemeyeceğim sanırım.

evet bu psikolojik hastalik ayni durumda bi akrabam vardi yere dusen bardak kirlendi diye aglardi zaman onu etkisi altina aldi asamadi en son hasta oldu suanda psikolojik tedavi goruyor komsum daha erken teshis etti kendini gitti tedavi oldu cokdan asti oh be cok rahatim diyor bence yarin cok gec kaldim demeden gidin tedavi olun insaallah en kisa surede asarsiniz:KK66:

Misal yemek yeniyor mesela insanların tükürüğü sıçrayacak diye tabağı olabildiğince önüme çekiyorum.İnanın elimde değil.
Yine yemek yediğimiz esnada biri yanımdan kalkmak için omzuma değse eli temiz miydi fln şeklinde takıntılarım var üstelik bu kişi ayırt etmeden böyle.
Özellikle yemek yerken sofra falan kaldırılsın ayar alıyorum kafama saçıma bir şey damlayacak diye.
Psikologtan destek almalısın.

bu rahatsızlığının farkında olman çok güzel bir şey ...tedavi yöntemi belli ilaç tedavisi uzun bir sure ...insALLAH yapabilirsin cnki bazı hastalar ilaçlarını icmiyolar ve tekrardan basa sariyolar...ilaclrinin takibini annen yapabiliyorsa o yapsın o zaman daha cabuk ve rahat atlatirsin

bence tamamen psikolojik.

Hemen doktora gitmelisin bu çok ciddi bi rahatsızlık.Bizim komşumuzda böyledi annediyle tartışiyordu hep sonra buze gelip suratimda tükürük varmi elliyemiyorum ben siz bakin dıyordu ve eve gidip camasir suyuyka yikiyordu kezzap doktugunu biliyorum bunu asmaniz lazim:(

Olay sonrasında yaptığımın mantıksızlığını idrak ediyorum ama o an verdiğin tepkiler çok aşırı oluyor kızlar.Sağolun bir randevu alıcam sanırım

Back
X