• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başıma bu da mı gelicekti ....

gonca_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
121
0
46
İzmir
yaklaşık 2- yada 3 aydan beri eşimle cok kavga edıorus .. ve dün gece yatagıma uzandım kafamı yastıga koydum o sırada yastıgın içinde sert bi cisim geldi elime acıp baktım yastıgımın içine bi muska konulmus ve ıcınde bı kagıda yazılmıs arapca kelımeler war kımısı kırmızı renkle yazılmıs kımısının altı cızılmıs kagıdın arkasındada bu yastıgın ıcıne konulmalı yazıodu smdı ben napıcam akıl verın bna :S:S bu büyüyü kimin yaptıgını nasıl öğrenicem

bence uzaklarda aramayın eminim çok yakınınızda olan biri veya birileridir muskayı kendi kafanıza göre atmayın onu nsanırım imha ediyorlarmış ama yine bir hoca terafından diye duymuştum..

İyi bir hoca bulup baktırın hemen.Ya günahlarını almak istemem ama genel de böyle şeyleri erkek tarafı akrabaları yapar (çevremde gördüğüm hep böyleydi) Mutlaka onu çözdürün sonra da denize atın.

onu ya yakmalisin yada akan bi suya atmalisin. tvdeki bi hocadan dinlemistim bunu.

Son düzenleme:
Bence de bir hoca'ya gösterin
onlar daha iyi bilir ne yapılması gerektiğini
yatak odanıza da dışarıdan birisi girmeyeceğine göre en yakınlarınızdan birisi
ailede sorunlu olduğunuz birileri var mı?

allahım korusun böyle şeylerden...

bunları yapan ınsanların yatacak yerı yok yazık ya..

iyiki erken farketmişsiniz.. geçmiş olsun
önce iyi bi hocaya gösterin.. zaten ya yakacaktır yada alın denize atın diyecektir..

Bence kimin yaptığından çok o muskayı bulunca bozuluyor mu bozulmuyor mu bunun gibi şeyleri araştırın. Bizde evimizde bulmuştuk. Hatta üzerimizde taşıdığımız bir şeyin içerisine koymuşlar çok şaşırmıştık. Bize sirkeli suya koyun yazı siliniyorsa bir şey yoktur dediler eğer silinmiyorsa da akan suya bırak dediler. akan su bulamadık toprağa gömmüştük.

ama arkadslar bnm istedigim bunu kim yaptı kanıtlamak hoca faln kımın yaptıgını sölemes bence kaynana olcak kadın yaptı buyuk ıhtımal

erkekler annelerine toz kondurmaz zaten.. canım benim allah yardımcın olsun.. bende şöyle duydum yazıları kaybolana dek suda beklet sonra o kagıdı yak.. ama yine de hocaya danışmak daha mantıklı.. bir de evin başka yerlerinde de vardır belki.. iyice bi bak derim ben..

Back
X