• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basima gelene bakin

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
32
Düsündükce cok kötü oluyorum icimi dökmem lazim belki rahatlarim

Burdada konuyu acmistim kisa keseyim Erkek arkadasim bana 1aydir soguk davraniyordu problemleri varmis vs. bende aptal gibi bekliyordum ilgileniyordum iyi olmasini ama o dahada uzaklasiyordu.
Dün öyle bir olay olduki düsündükce gözlerimden yaslar akiyor

Bizim bununla ortak tanidigimiz arkadaslar var(genc bi cift) ve bu arkadaslar bizim yan apartmanda oturuyorlar.
Neyse bu bana dün birden bire hic yazmadi hatta tüm gün telefonu kapaliydi bende safca cok calisiyor uyudugunu düsünüyordum. Birden bire dün aksam ne bakayim bizim komsu resim paylasmis ve Benimki kardesiyle resmen bunlara gitmis oturmaya Sonra hep birlikte cafeye gitmisler gezmisler vs.. Gördügüm an gözlerimden yaslar akti sanki aldatilmisim gibi hissettim sonucta tesadüfen yakaladim.

Ayrica o arkadasimada bozuldum sonucta bizim iliskimizi biliyordu ve sürekli teklif ederdi "gelin bize oturalim" diye ama dün neden böyle yapti anlamis degilim. Aklima sacma sapan seyler geliyor acaba arkadasimin haberi varmiydi bunun ayrilmak istediginden falan?
Herneyse gece 2de sadece yazmiski "Bende Xlere gitmistim simdi geldim"
Bende buna sabah icimdekileri saydim bitirdim ve heryerden sildim ama icim aciyorrr ben bunu hak etmedim bildiginiz beni kandirdi . keske dürüst olup bitirseydi böyle 1 ay boyunca oyalayacagina

en kötüsüde okadar laf saydim bana hicbir cevap veya ugras göstermedi demekki bu günü bekliyormus

Ne düsünüyorsunuz hanimlar? Resmen Erkek arkadasim ve sevdigim arkadaslarim sirtimdan vurdular :KK42:

Son düzenleme:
Arkadaşınızlamı aldattı sizi? Eğer öyle değilse attığı her adımı size haber mi vermesi gerekiyor?

Demek ki kafasinda bitirmis sizi,umrunda degilsiniz.Sizi gormeye bile tenezzul etmedigine gore.

Arkadasiniza da o tembihlemis olabilir.Arkadisinizi suclamayin emin olmadan bence.

O size net bir cevap vermeyip oyaliyorsa siz bitirin.

Senin ayrılmanı bekliyor,adam ayrılmak için bile çaba sarfetmiyor.
Haklısın ben olsam aynı şeyleri hissederdim.
Hiç düşünme çaba sarfetme. Söylediğin sözleri anlayacak biri olsa zaten böyle davranmazdı.
Bir kısa mesajına bakar düzlüğe çıkman. ''BİTTİ.''
Emin ol sen uzun uzun yazsan da kendini de parçalasan anlamayacak

Senin ayrılmanı bekliyor,adam ayrılmak için bile çaba sarfetmiyor.
Haklısın ben olsam aynı şeyleri hissederdim.
Hiç düşünme çaba sarfetme. Söylediğin sözleri anlayacak biri olsa zaten böyle davranmazdı.
Bir kısa mesajına bakar düzlüğe çıkman. ''BİTTİ.''
Emin ol sen uzun uzun yazsan da kendini de parçalasan anlamayacak

haklisin benim icin zaten bitti zor olsada

Of ayrılmak istiyorum desin bitsin ya bu ne böyle oyun çevirmeye ne gerek var mıhtemelen üzülmemeniz için yaptı ama böylesi daha üzücü. Sizi anlıyorum. Siz ayrılın bitsin. Ayrılamıyor bence sürüncemede bırakacak

Ne gelmiş yani başınıza?
Adam siz veya haberiniz olmadan bir şey yapamıyorsa asıl onun başına "siz" gelmissiniz bence.
Not: Buradaki anahtar kelime "bence"dir.

Klasik "ben soğutayım kendimden, ayrılsın da ilerde ben pişman olmayayım" mantığı.
Kafasında bitirmiş seni, hiç uğraşma çünkü çok üzüleceksin.

Bir yere gittiginde sana haber vermek zorunda degil , tek basina da eglenebilir ancak "ortada bir iliski varsa" aradiginda ona ulasabilmen gerek.

Seni gozden cikarmis. O yuzden hic arkana bakma.

Ne gelmiş yani başınıza?
Adam siz veya haberiniz olmadan bir şey yapamıyorsa asıl onun başına "siz" gelmissiniz bence.
Not: Buradaki anahtar kelime "bence"dir.

yahu arkadaslar yanlis anliyorsunuz beni yada tam okumadiniz
tabiki haber vermek zorunda degil mesele o degilki zaten
mesele ondan öncede aramizda bir iletisimin olmamasi soguk davranmasi ve aramizda 2saat mesafe varken yan apartmana gelip beni görmek istememesi cünki 1aydir görüsmüyoruz

yahu arkadaslar yanlis anliyorsunuz beni yada tam okumadiniz
tabiki haber vermek zorunda degil mesele o degilki zaten
mesele ondan öncede aramizda bir iletisimin olmamasi soguk davranmasi ve aramizda 2saat mesafe varken yan apartmana gelip beni görmek istememesi cünki 1aydir görüsmüyoruz
Fakat arada 2 saat mesafe olduğunu yazmamışsınız ki konuda.
Haliyle normalde gorustugunuzu düşündüm ben.

Ben hiç inanmam zaten bu sorunlarim var olayına.erkek bitirmek istiyosa böyle bahaneler sıralıyor.bence daha fazla zorlamayin,sizden uzaklastiginı hissettiğiniz an bitirecektiniz.ayrica sizi artık istemiyor ve sanırım o çift arkadaşlarıniza da söylemiş.belki sizi çağırmak istediler ama erkek arkadaşiniz istemedi.

Back
X