- 24 Aralık 2014
- 5.294
- 7.084
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim tavsiyem sadaka kutusu yap hergun biseyler at ihtiyac sahibine verirsin toplanıncaBu ararlar surekli başıma biseyler geliyor diyorum neden diye bende anlamıyorum. bı insan bu kadar sakar olamaz ya bıktım yerimden kalkmak istemiyorum. nazar desem okutturuyorum okuyorum kendimi ne olduğunu anlayamadım bir türlü şimdi anlaticagim;
Benim dedem vefat etti hava soğuktu bende insanlara yemek veriyordum hastalandim hadi o normal hastalık
Ayağımı burktum ayağım çıktı.
Sonra afedersiniz kalça tarafım şişti kıl dönmesi oldu sonra yaraya tendiriyot bekletti eşim o yara yandı orası ayrı açıyordu oturamiyorum yatamiyorum boyleydim.o geçiyor derken eşimle sakalasirken kolum bardağa Çarptı varda koluma girdi dikiş attılar o geçti geçen gunde merdivenden düştüm.. ne bunlar anlamadım nazarmi ne bir türlü anlayamadım kuranı okuyorum duamı ediyorum![]()
Güldüm, Allah affetsin.Bu ararlar surekli başıma biseyler geliyor diyorum neden diye bende anlamıyorum. bı insan bu kadar sakar olamaz ya bıktım yerimden kalkmak istemiyorum. nazar desem okutturuyorum okuyorum kendimi ne olduğunu anlayamadım bir türlü şimdi anlaticagim;
Benim dedem vefat etti hava soğuktu bende insanlara yemek veriyordum hastalandim hadi o normal hastalık
Sonra afedersiniz kalça tarafım şişti kıl dönmesi oldu sonra yaraya tendiriyot bekletti eşim o yara yandı orası ayrı açıyordu oturamiyorum yatamiyorum boyleydim.o geçiyor derken eşimle sakalasirken kolum bardağa Çarptı varda koluma girdi dikiş attılar o geçti geçen gunde merdivenden düştüm.. ne bunlar anlamadım nazarmi ne bir türlü anlayamadım kuranı okuyorum duamı ediyorum![]()
Sağol Lalem, onunla yaşamayı öğrendim artık, kulak sinirinin dönüşü yok ama rehabilitasyonla yeni sinirler oluşmasını sağlıyorlar. Sadece ilk bahar dönemi zor geçiyor sürekli başağrısı ve denge kaybı yaşıyorum ama günlük yaşamımı pek etkilemiyor artıkAmin inşallah arkadaşım.
Allahım hepimizden razı olsun inşallah.
Ah canım benim
Allahım acil şifalar versin inşallah sana da.
Sen de sağ ol canım benim.Sağol Lalem, onunla yaşamayı öğrendim artık, kulak sinirinin dönüşü yok ama rehabilitasyonla yeni sinirler oluşmasını sağlıyorlar. Sadece ilk bahar dönemi zor geçiyor sürekli başağrısı ve denge kaybı yaşıyorum ama günlük yaşamımı pek etkilemiyor artık
Kursun falan mi doktursenizBu ararlar surekli başıma biseyler geliyor diyorum neden diye bende anlamıyorum. bı insan bu kadar sakar olamaz ya bıktım yerimden kalkmak istemiyorum. nazar desem okutturuyorum okuyorum kendimi ne olduğunu anlayamadım bir türlü şimdi anlaticagim;
Vermemezlik yapmıyorum biriktirip veriyorum ama bilmiyorumbenim tavsiyem sadaka kutusu yap hergun biseyler at ihtiyac sahibine verirsin toplanınca