Başımız ... Tan çıkmıyor

Kahveli_okur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
320
58
28
Yeni bir dertle geldim ve Rabbim yardım etsin cümlemize Allah'tan gelen her şeye hamdolsun..
Babam bir marketin şoförlüğünü yapıyor yanlışlıkla dün park ederken birinin arabasını çizmiş ama kendi de farkında değil yani. Bugün de adam gitmis mobese den izlemiş geldi bugün bize arabamı cizmissin (arabası sifirmis herhalde onun intikamını alıyor bilmiyorum) 2 bin TL ver, ya da mahkemeye veririm 4 bin alırım bilerek cizmissin diyor.. ( arabasının kaskosu da varmış artı para almaya çalışıyor güya) mahkeme de kendimizi nasıl savuncaz ya valla bıktım ya bıktım usandım bıktım ya başımız şeyden çıkmıyor bıktım Rabbim sen sabır ver

Sizde mahkemede bilerek olmadigini kanitlarsiniz mobeseden falan adam nerden izlediyse mahkemeye sunulur

Şimdi çok kötü bir şey diyecegim babam arabayı park edince yeri nasıl diye gittim baktım ama aliskanliktan diyor yani araba çizilmiş mi filan adam hiç o arabaya bakmamis bile sadece aliskanlikla yapmış adamda sen çarptın bir de geldin baktın diyor ya bu nasıl bir şey

hasarsızlık indiriminin bozulmasını istemiyor pasta cila ile geçmeyecek bir çizikse götürsün babam bir servise baktırıp fiyat istesin

Tek çözüm bu mu biz karşıdaki adamida anlıyoruz araba sıfır ama böyle olmazki bizim beş kurusumuz yok ya

Şimdi çok kötü bir şey diyecegim babam arabayı park edince yeri nasıl diye gittim baktım ama aliskanliktan diyor yani araba çizilmiş mi filan adam hiç o arabaya bakmamis bile sadece aliskanlikla yapmış adamda sen çarptın bir de geldin baktın diyor ya bu nasıl bir şey
O zaman mahkemenin sizi pek hakli bulacagini sanmiyorum

Hiç mi şansımız yok bilerek yapmadık üzüldük ama biz bir şey yapmadık hiç mi tarafımızdan yardımcı olacağımız bir şey yok

Tek çözüm bu mu biz karşıdaki adamida anlıyoruz araba sıfır ama böyle olmazki bizim beş kurusumuz yok ya
Adamı ilgilendirir mi sizin paranız olup olmadığı adam hasarına bakar Bugun bir kasko 5binden başlıyor sonra arabayı park ederken oraya girip girmeyeceğini ve sürtüldügünü anlamış olması lazım babanın

Ya
Adamı ilgilendirir mi sizin paranız olup olmadığı adam hasarına bakar Bugun bir kasko 5binden başlıyor sonra arabayı park ederken oraya girip girmeyeceğini ve sürtüldügünü anlamış olması lazım babanın
Ya tamam ama yanlışlıkla olan bir şeyde devlet magduru hiç mi düşünmüyor

Adamın arabayı servise götürüp fiyat isteyin.babanız iki binlik zarar vermiş olsaydı muhakkak farkedeceği şekilde olurdu.

Ciddi birşey olsa tutanak tutulur sizin sigorta adamın masrafları karşılar ama basit birşey sigortayı da artırmaya gerek yok.

Ciddi birşey olsa tutanak tutulur sizin sigorta adamın masrafları karşılar ama basit birşey sigortayı da artırmaya gerek yok.

Yani park ederken bile değilmiş sokaktan dönerken sokak basindaymis o araba o arabaya yanlışlıkla çarpmış ama kendi bile farkında değil yani karşıdaki adamda bizi tehdit ediyo

Back
X