2 ay once normal dogum yaprim. Rutin lohusalik sonu muayenemde rahimde parca kaldigi anlasildi. Once cytotec diye bi ilac verdilr "bu buyuk ihtimal atar ama biraz kanaman olur" dedi doktorlar. 2 hafta once ilaci aldiktan bir saat sonra asiri kanamam oldu kan kaubindan baygin halde acile kaldirildim. Doktor vakimla kurete etti ama bir parca rahim duvarina yapisikmis dusmedi. Bugun kurtaj oldum. Ancak doktorumun endisesi 2 defa mudaheleden dolayi rahimde yapisiklik... bunun icin bir ostrojen hormonu iceren hap verdiler. Doktorum sutunu azaltabiir dedi. Zaten sutum az bu durumu yasayan ve boyle bir hap kullanan var mi emzirirken? Moralim cok bozuk bu sebeple
Canim bende 4,5 ay once epidural normal dogum yaptim. Dogumdan yaklasik 3 saat sonra ultrason kontrolunde rahimde plesanta kaldigi soylendi ve spinal aneztezi ile kurtaja girdim. Gecen ay kontrolumde hala 2mm plesanta parcasi oldugunu soyledi doktorum ve birkac ay icerisinde vucut adet donemlerndeki kanamayla atar dedi.
Ozellikle emziriyorsan kesinlikle ilaci kullanma derim, benim doktorum bu nedenleherhangi bir ilac tedavisne baslamadi. Hersey direk sutune geciyor, benimde sutum cok azdi son bir aydir hic yok nerdeyse mamayla idare ediyoruz. Bu ikinci mudahaleden dolayi yapisiklik riskini kendimde sormustum, oyle bir risk yok demisti doktorum, ama tabiki gecirdigimiz kurtaj aynimi yada yapi olarak rahim farklilik gosteriyorsa bilemem.. En kisa srede toparlanman dilegimle, gecmis olsun.. Saglikla buyut ins minigini..
Sevgili tac_yaprak cok tesekkur ederim cevabin icin. Ben de bi iki gun daha kullancam ve buyuk ihtimalle kesecegim. Benim kalan parca rahime asiri yapisikmis once vakumla almaya calistilar daha sonra olmayinca kurtaj yaptilar. Umarim iyi olurum ve kizimi hayirlisiyla besleyebilirim sutum yeter
Ne icin ariyodun hilalbozmrb arakadaşlar. bende cytotec hap arıyorum ama hiçbir eczanede bulamadım. bana yardımcı olabilirmisiniz?
Ne icin ariyodun hilalboz
Bu sebeple satisi yasak ancak doktorlardan temin ediliyo canim. Ama bulurssn da dikkatli kullan ben o hap yuzunden olumden dondum. Kanamam durmadi acile kaldirildim baygin halde.7 haftalık hamileyim ve istenmeyen bir gebelik.devlet hastaneleri kürtaj yapmıyo.özellerde çok çok pahalı.bu ilaç işe yarıyor.eğer yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?