Başına böyle bi şey gelen var mı??

nurtopu

Hayat güzel:)
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
2.859
2
158
Ankara
Beim oğlum 3 buçuk aylık memeyi yudum yudum almaya başladı çok sıkıntı oluyor emzirirken
bi çekiyo bi bırakıyo sonra yine ağzını kocaman aıyo memeyi hemen yakalayıp bi daha çekiyo sonra hemen gene bırakıyo, doğru dürüst beslenmiyo sanki
böyle bi şey yaşayan var mı? varsa üstesinden gelebildiniz mi?
yardıııım!!

canım senn ki gene yudum yudum çekiyomuş...ben 1 aydır uykuda emdiriyorum...memeyi görünce bile başını arkaya atıyor sıpa...dönemsel bişeymiş herkes öle diyor...bende inatla mama vermiyorum...aç olsa emer mantığıyla....sen emzirmeye devam et canım...umarım düzelirler...

benmkide şuan öyle. 1 2 emiyo kafayı sağa sola çevirip etrafa bakıyo sonra büyük bi iştahla ağzına alıyo ama yine aynısını yapıyor. dönemsel bişe geçcekk merak etme. annelik işte

nur topu ayni sorun var hepimizde genelde.sanki zehir zorla veriyorum bir iki emip birakiyor.hele bugün aglamakdan katildi.babasi biraz nazar duasi okudu ayakda emzirdim
az kilo almis buay doktor ek mama ver dedi onuda almiyor kasikla savas veriyorum.bir kac gün iyi gidiyordu kasikla .simdi kasiklada verdigimi fazlasi ile geri kusuyor,ne yapcam sastim

Bizdede var canım hele geçen hafta ağzına almıyordu bırakacaktı nerdeyse mamasını kesitm 2 gün aç kalınca az az da olsa emdi sonra düzeldi şükür ama arada böyle em bırak yapıp duruyor böyle olunca ayakta gezerek emziriyorum o zaman bırakmıyor dene istersen ama bunada alıştırmamak lazım sanırım..

canım bızımkıde oyl bı kac gundur bıde aglıyor bıraktıgı zaman çok terlıyor acaba ondanmı dıyorum

bence oyun oynuyolar r memeyle buyuduya sıpalar benımkıde ıkı emıyo cıkıyo babna guluyo sonra bıdaha memeye

aynen bnmkıde öle yapıo zaten yara olmus daha cok acıyo bıde cekıyo ısırıp ıyıce acıtıyo :)

ben kızımı ilk ayından sonra 6 aylık olana kadar uykuda emzirdim.sonra düzeldi.

ben oğluma nezaman meme versem alırdı iki hafta önce çocuk resmen meme emmek istemedi 1 hafta neler çektim ama pes etmedim çok ağladı ben çok sinirlendim resmen kavga ediyoduk şimdide canı isterse alıyo sonra birden kafayı geriye çekiyo mümkün değil bir daha ağzına almıyo keyfine göre yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…