Sağol canım araştıracaktim doktrlar gerek yok dedi ilkini gebelikten saymiyoruz zaten dedi bnde yaptrmadim insallh bunda bişey olmz olursa hmn yaptricmCanim gecmis olsun. Benim arkadasimin basinada gelmisti 9 ay kanamasi oldu simdi 2 yasinda kizi var. Kese bozuktu etrafinda kanama vardi onunda. Saglikli olcaksa bebegin zaten dusmez unutma. Bu kadar kayip yasadiysan sebebini arastir iyi bir doktora git mutlaka...
Yarin troide baktricm kısmetse canım ınsaallh senin bebegin warmi suanTiroidine baktir. Birde kan pihtilasmasi testi yaptir. Onlemini al yoksa insan cok uzuluyor.bende yasadim kayip.. insallah saglikli gebeliktir seni birakmaz bebegin
Malesef. Iki kere kayip yasadim. Bende ondan sonra ogrendim kan pihtilasmasi oldugunu. Insallah subat gibi dusunuyorum bende..Yarin troide baktricm kısmetse canım ınsaallh senin bebegin warmi suan
Him insallh bi dahakine sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Malesef. Iki kere kayip yasadim. Bende ondan sonra ogrendim kan pihtilasmasi oldugunu. Insallah subat gibi dusunuyorum bende..
canim gozun aydin.rabbim bu sefer kucagina almayi nasip eder insallah.dun eski konuna bakiudm hamile mi acaba dedim kendi kendime icime dogmus.yat surekli dinlen temizlk falan yapma.insallah tutunur bebisin bu seferKızlar 2 gün önce kahwerengi pembesi lekelenmm oldu çok az birsekilde o gün içinde kesildi adetim 3 gün war dün gebelik testi yaptim pozitif çıktı bugünde hastaneye gittim kese gözüktü 4hafta 4 gunluk dedi ama kesenin şekli bozuk kanama gözüküyor düşebilir dedi moralim sıfıra indi bu 3. Gebeligim ilki kimyasaldi ikincisi kalp atışını duyamadım bna yardım edin böyle birşey başına gelince gebeliği sağlıklı geçen oldumu
Sağol kuzum hamileyimde bu da sorunlu gbi işte kanama war kesede dedi insallh tutunurrcanim gozun aydin.rabbim bu sefer kucagina almayi nasip eder insallah.dun eski konuna bakiudm hamile mi acaba dedim kendi kendime icime dogmus.yat surekli dinlen temizlk falan yapma.insallah tutunur bebisin bu sefer
insallah insallahh.kimi gebelkler kanamali oluyo progestan falam vermedi mi isteseydnSağol kuzum hamileyimde bu da sorunlu gbi işte kanama war kesede dedi insallh tutunurr
Progestan werdi bide haftada bi kere yapılması gerekn iğne werdi akşam gdicm nöbetçi eczaneden alıp vururucminsallah insallahh.kimi gebelkler kanamali oluyo progestan falam vermedi mi isteseydn
o ignelerde iyi gelir insallah canim daha cok yeni normale doner insallah canim.Progestan werdi bide haftada bi kere yapılması gerekn iğne werdi akşam gdicm nöbetçi eczaneden alıp vururucm
İnsallh kuzum bakalimo ignelerde iyi gelir insallah canim daha cok yeni normale doner insallah canim.
Kuzum INŞALLAH bebegin sana tutunur RABBiM korusunİnsallh kuzum bakalim
Kuzum INŞALLAH bebegin sana tutunur RABBiM korusun
Bende dilekten duydum bakiyim dedim kuzum beni facedende habersar et aklım sende kuzu ve yat dinlen sakin is yapma olurmu seviyorum seni dualarim seninle ❤İnsallh balim öyle korkuyorumki aynı şeyler başıma geleck die insallh birşey olmaz dualarınıza ihtiyacım war
Ederim balim yatıp dinleniyorum yerimden kalkmıyorum allaha kalms artkBende dilekten duydum bakiyim dedim kuzum beni facedende habersar et aklım sende kuzu ve yat dinlen sakin is yapma olurmu seviyorum seni dualarim seninle ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?