Başına böyle bişey gelen varmi

Sevdagulum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2021
9
3
1
27
Arkadaşlar adetim 1hafta geçti 3 tane farklı test yaptım hep 4 saat sonra gözle görülür pembe pozitif çizgi çıktı ama kanda gebelik çıkmıyor böyle başına gelipte hamile olan var mı ?

Arkadaşlar adetim 1hafta geçti 3 tane farklı test yaptım hep 4 saat sonra gözle görülür pembe pozitif çizgi çıktı ama kanda gebelik çıkmıyor böyle başına gelipte hamile olan var mı ?
Genellikle idrar testi yapıldığında ilk 10dk içinde çıkan sonuç baz alınır.Sonrakiler kuruma çizgisidir.Eğer gene olmazsanız uzmana gidin🌺

Kuruma cizgisidir, ilk on dk doğru sonuç alınır

Genellikle idrar testi yapıldığında ilk 10dk içinde çıkan sonuç baz alınır.Sonrakiler kuruma çizgisidir.Eğer gene olmazsanız uzmana gidin🌺
Daha öncede bı çok test böyle bişey gelmemişti başıma o yüzden kafam karıştı randevu aldım onada 15 gün var bekliyecegim artık teşekkür ederim canım cevabın için ❤️

Bilmiyorum canım daha önce başıma gelmedi hiç 3 tanede farklı marka test yapıp hepsinde öyle çıkınca kafam karıştı sende hamilesin sanırım Allah'ım kucağına almayı nasip etsin ❤️
Allah razı olsun canım, Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah 😊 🌼

Kan değeriniz kaç testtin fotoğrafları varmı?benim bu gebeliğim de sabah yaptım testi ta gece sadece benim gördüğüm bir ikinci çıktı ertesi gün tekrarladım 4 5 saat sonra tekrar beli belirsiz bir 2 çizgi çıktı kan verdim 18 70 çıktıştı

Kan değeriniz kaç testtin fotoğrafları varmı?benim bu gebeliğim de sabah yaptım testi ta gece sadece benim gördüğüm bir ikinci çıktı ertesi gün tekrarladım 4 5 saat sonra tekrar beli belirsiz bir 2 çizgi çıktı kan verdim 18 70 çıktıştıkan

Kan değeriniz kaç testtin fotoğrafları varmı?benim bu gebeliğim de sabah yaptım testi ta gece sadece benim gördüğüm bir ikinci çıktı ertesi gün tekrarladım 4 5 saat sonra tekrar beli belirsiz bir 2 çizgi çıktı kan verdim 18 70 çıktıştı
Kan testim 0 çıkıyor ama 3 tane denedim 3 ude belirgin pembe çizgi çıktı daha yeni üye olduğum için foto koyamayi bilemedim 😊

Kan testim 0 çıkıyor ama 3 tane denedim 3 ude belirgin pembe çizgi çıktı daha yeni üye olduğum için foto koyamayi bilemedim 😊
Sizi üzmek istemem ama o zaman yoktur diye düşünüyorum ama çocuk istiyorsanız hayıt tohumu ve bal tarçın çörek otunu muhakkak deneyin😊ben kullandığım ay gebe kalmıştım.😭gerçi dün kürtaj oldum kalbi durdu.Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin 🤲

Sizi üzmek istemem ama o zaman yoktur diye düşünüyorum ama çocuk istiyorsanız hayıt tohumu ve bal tarçın çörek otunu muhakkak deneyin😊ben kullandığım ay gebe kalmıştım.😭gerçi dün kürtaj oldum kalbi durdu.Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin 🤲
Ah kiyamm canim çok geçmiş olsun bende 5 ay önce 5 buçuk aylık bebeğimi kaybettim 🥺 büyük olunca daha çok acı veriyor kendimi toparlamis değilim

• Üzgünüm
Reactions: The
Ah kiyamm canim çok geçmiş olsun bende 5 ay önce 5 buçuk aylık bebeğimi kaybettim 🥺 büyük olunca daha çok acı veriyor kendimi toparlamis değilim
Çok geçmiş olsun. Neden kaybettiniz bir şey söylediler mi? Böyle büyük kayıplar duyunca çok endişeleniyorum 😔 Rabbim cennetinde bulustursun meleginizle inşallah

Aynen canım çok zormuş yalan geliyor bana sanki hala benimle toparlanmam zaman alacak galiba rabbim sanada sabır versin sağlıklı sıhhatli yenisiyle kucağını doldursun inşallah🤲

Back
X