Başına gelen oldu muu lütfen yardım

kumsal Adaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2021
142
38
13
28
Merhaba arkadaşlar benim adetim 6 gün geçti 7.günde kahverengi akıntı geldi sadece peçeteyle silince geliyordu sonra kırmızıya döndü pıhtılı bi şekilde geliyor sizce neden böyle olmuş olabilir hamilelikle alakalı bi durum olabilir mi yaşayan bilgisi olan varmı

Adet gecikmesi oldugu icin iceride pis kan pihtilasiyor merak etme bi iki gune nirmal adet kanamasina doner canim

Vücutta sizin dediğiniz anlamda pis kan diye bir şey yoktur yanlış bilgilere inanmayın. Düşük yapmış olabilirsin veya kist olabilir

Vücutta sizin dediğiniz anlamda pis kan diye bir şey yoktur yanlış bilgilere inanmayın. Düşük yapmış olabilirsin veya kist olabilir
Önümüzdeki ay hamile kalma şansım yüksek mi acaba vücut hamileliğe hazırlıyor falan yazıyordu nette kanamam da bitti 3 gün sürdü

Bir doktora görünün bence ve belkide kan testi yapmanız lazım idrarda çıkmayıl kanda çıkan çok gebelikler var.. illa öyledir demiyorum ama çocuk denediyseniz bakmanizda fayda var sonra ona göre bir yol izlersiniz.. ama endişe etmeyin

Kadın doğuma mı gitmem lazım yoksa farklı bölüm mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…