Başına gelen var mi? ;(

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Kizlar 7+5 haftaligim dün bulanti hapimi icecegime karistirip kaynanamin ilacini icmisim.DETRUSITOL adinda bir ilac 4 mg.Aktif aşırı mesane sendromu yaziyor idrar tutamamayla ilgili bir ilac.Acile gittim doktor zarar verip vermediği gelişim sürecinde belli olur dedi.Kadin doğum aciline gitttim oradaki doktor ultrasonda bakti pek korkulacak bir ilac degil dedi.Gebelik. C grubu ilaclarindanmis.Sizin de basiniza böyle birsey geldi mi cok korkuyorum..

İlacın kutusuna ismine görünüşüne nasıl bakmadan icebildin anlamıyorum. Bir kereden bişey olmaz doktora da gitmişsin...

Alerji ilaçları da c grubunda. İlk üç aydan sonra çok zorlandığımda kullanabileceğimi söylemişti doktorum. İlk üç ay geçene kadar hiç sormadım ama doktora, zaten kış dönemine denk geldiği için ihtiyacım olmamıştı. Sanmıyorum bir seferlik bir şey olacağını ama bundan sonra daha dikkatli olmalısın.

canım tanıdığım biri bebeğini düşürmek için ne ilaçlar içti ne iğneler oldu anlatamam sana ama Allah işte düşmedi çocuk ve doğdu inan hiçbirşey yok nurtopu gibi maşallah

Kızlar kaynanam da doktora gitmişti ikimize de ayni kan ilacini yazmış bulanti hapiminda bas harfleri ayni.O benim masanin üstüne koymus ben de ilk kez icecektim lavabodan ciktim berbat haldeydim poşete baktim a kan ilacim burada bu da bulanti dedim ictim hemen sonra anladim zaten.Doktor pek birsey olmaz gibi bir laf etti onu düşünüyorum pek derken falan.Insallah sorun olmaz kendimi affetmem hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…