Başına gelen var mı

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar bebek istyruz tedavi aşamasındayız yumurtlama günlerini kaçırdık eşim antibiyotik kullandığı için ilacı dün sabah bitti hastalığında gecti 100 mg lik bi antibiyotik bu bugün 1 hafta var adetime bugün ilişki olsa bi sorun olur mu bebekte en son dün sabah içti ilacı

Benim eşimin kullandığı bir ilaç var ve yazıyor ki korunun. Kadın erkek farkı etmiyor bazı ilaçlar da. Ne alaka o erkek olmaz bişey. Sanki ondan gelen bişey yok gibi.
Yanlış anlamayın yıllardır kısırım kimse esin şunu içmesin bunu içerken korunun demedi :D ben bir ağrı kesici içemem içmeyin diyorlar ama ilaçlar spermde dna hasarı yapmaz morfoloji bozmaz olsa olsa sayı azaltır o da kısa vadede sorun olmaz.
Ko

Spermler zaten 2 ay sonra atılırlar. Yani eşinizin bugünkü spermi zaten 2 ay önce üretildi. Ayrıca antibiyotik, ağrı kesici gibi günlük herkesin kullandığı ilaçlar spermleri etkilemez.

Yanlış anlamayın yıllardır kısırım kimse esin şunu içmesin bunu içerken korunun demedi :KK70: ben bir ağrı kesici içemem içmeyin diyorlar ama ilaçlar spermde dna hasarı yapmaz morfoloji bozmaz olsa olsa sayı azaltır o da kısa vadede sorun olmaz.
Ko
Öyle kendi bildiğinizle olmuyor bu işler. Aynen de öyle. Hatta en son 15 gün önce gittiğinde doktor-universite doktoru- bu ilaç kısırlığa bile sebep olabilir demis. Prospektusunde bile korunun yazıyor ve kadın erkek diye belirtmiyor. Bu ilacı 5 senedir kullanıyor. Ağrı kesici örneği gibi değil. Ama diyorum ki diğerlerinde yazmasa bile olamaz diye bişey yok.

Yanlış anlamayın yıllardır kısırım kimse esin şunu içmesin bunu içerken korunun demedi :KK70: ben bir ağrı kesici içemem içmeyin diyorlar ama ilaçlar spermde dna hasarı yapmaz morfoloji bozmaz olsa olsa sayı azaltır o da kısa vadede sorun olmaz.
Ko
Hele kahkalarla gülünecek hiçbir şey yok...

Bu kadar pimpirikli olmayın demeye geldim. Tedavi aşamasındaysanız doktora danışın ama onun dışında çok ince düşünmeyin.

Öyle kendi bildiğinizle olmuyor bu işler. Aynen de öyle. Hatta en son 15 gün önce gittiğinde doktor-universite doktoru- bu ilaç kısırlığa bile sebep olabilir demis. Prospektusunde bile korunun yazıyor ve kadın erkek diye belirtmiyor. Bu ilacı 5 senedir kullanıyor. Ağrı kesici örneği gibi değil. Ama diyorum ki diğerlerinde yazmasa bile olamaz diye bişey yok.
Tamam siz çok biliyorsunuz artık hepimiz yorum yapmayı bırakalım çünkü seviyenizde değiliz.

Back
X