Başına gelen var mı??

Kbraslh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
66
19
3
28
Kızlar ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Reglim 3 gün gecikti ama 2 aydır birazcık düzensiz gibiydi mesela erken başladı geç bitti gibi. Bu ay o yüzden geciktim mi gecikmedim mi emin değilim... Bugün geciktim diye düşündüğüm 4. Gün aslında ve sabah ilk tuvaletimde peçeteye pembe kan geldi ama çok açık bi pembe. Bundan tam 6 gün önce falan da karnım adet olacakmış gibi ağrıdı belim ağrıdı. Bekledim gelen olmadı yani 🙈 Şimdi kan mı versem yoksa normal test mi yapsam? Çok da umutlanmak istemiyorum hep hüsran oldu çünkü...

Kızlar ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Reglim 3 gün gecikti ama 2 aydır birazcık düzensiz gibiydi mesela erken başladı geç bitti gibi. Bu ay o yüzden geciktim mi gecikmedim mi emin değilim... Bugün geciktim diye düşündüğüm 4. Gün aslında ve sabah ilk tuvaletimde peçeteye pembe kan geldi ama çok açık bi pembe. Bundan tam 6 gün önce falan da karnım adet olacakmış gibi ağrıdı belim ağrıdı. Bekledim gelen olmadı yani 🙈 Şimdi kan mı versem yoksa normal test mi yapsam? Çok da umutlanmak istemiyorum hep hüsran oldu çünkü...
Bence kan verin kesinleştirin. Gebelikte kanamalar önemli

Evde testlerden yapabilirsiniz ama bence regl olmuşsunuz. Benimde o şekilde olurdu sonra gelirdi devamı da. Regl devam etmezse test yapın içiniz rahatlar.

Benim de adetten 5 gün önce kahverengi lekelenme başladı sonra gittikçe açık renge dönüştü adet günümde hiç bi şey gelmedi 2 gün gecikti bugün sabah test yaptım pozitif çıktı. 😊

Bence kan verin kesinleştirin. Gebelikte kanamalar önemli
Labaratuvarda kuzenim çalışıyor o eğer görürse herkesin haberi olur 🤦🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ O yüzden böyle birazcık daha sonra kan vermek istiyorum aslında biliyorum size saçma gelebilir ama şuan üzerimde büyük baskı var hem kendi ailemden hem kocamın tarafından ....

Evde testlerden yapabilirsiniz ama bence regl olmuşsunuz. Benimde o şekilde olurdu sonra gelirdi devamı da. Regl devam etmezse test yapın içiniz rahatlar.
Diğer ay da böyle bişey olmuştu ama o zaman gecikme olmadı 1 gün erken geldi ve kahverengi başladı 1 gün kan geldi sonra full kahverengi oldu 7 gün :(

Ben hep adet bitiminden 8. Gün başlıyordum değerlendirmeye. Bu ay maalesef uyamadık adetten 4 gün sonra falan denedik bir de 12. Gün denedik yumurtlama günümü kaçırdım galiba
Yunurtlama gününde olacak diye bi şey yok aslında öncesi gün ve sonrası gün de tutabilir 2 gün öncesi bile tutar Allah izin verirse

Benim de adetten 5 gün önce kahverengi lekelenme başladı sonra gittikçe açık renge dönüştü adet günümde hiç bi şey gelmedi 2 gün gecikti bugün sabah test yaptım pozitif çıktı. 😊
Ayyyyy ne güzel çok tebrik ederim 🥰 darısı başımızaaaa

Regl nişan atmıs olabilir .

Sonra üzülmemek adına test yapın öyle umutlanın yeniden hüsran olmasın 😔

Labaratuvarda kuzenim çalışıyor o eğer görürse herkesin haberi olur 🤦🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ O yüzden böyle birazcık daha sonra kan vermek istiyorum aslında biliyorum size saçma gelebilir ama şuan üzerimde büyük baskı var hem kendi ailemden hem kocamın tarafından ....
Erken gebelik testi yapabilirsiniz o zaman

Regl oldum kızlar kahverengi leke geldi baya sonra çok az kan geldi. Doktora geldim ve kist varmış....
:(

Kist icin ne verdi peki
Direkt doğum kontrol hapı verdi ben de 3 gün içtim sonra bıraktım herkes içme dedi soğan kürü yapcam hacamat yaptırcam. Ayrıca bugün 5. Günüm olmasına rağmen çok kötü sancım var sanki kist atılıyor gibi inşallah öyledir.....

Back
X