basina gelmis hanimlar bakabilir mi? (gebelik ile ilgili konumu tasimayin lutfen :( )

asli1605

Acı Yok Rocky!!!
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2015
1.271
1.470
83
32
İyi aksamlar hanimlar ben 37 haftalik hamileyim.
cok fazla karin sertligi yasiyorum diye doktora gittim bu sabah ve doktorum cok rahatsizsan sezaryene alalim dedi. ( ilk bebegim sezaryen)
tahliller yapildi temiz cikti.
bende doktoruma dayanabilecegimi bebegimin biraz daha toparlanmasi icin bekleyebilecegimi soyledim tmm dedi. (bebegim 2700gr)
simdi de siddetli kaburga altimda olusan bir agri var ve ben ciglik cigligayim bunun yaninda bel agrisi ve hafif kasik agrisi yasiyorun.
doktorumu aradim safra kesesi olabilir dedi.
simdi sorum su;
acaba dogum yapayim mi? doktorun sezaryene almasina izin vereyim mi?
saglikli dusunemiyorum. lutfen yardim.

Muhtemelen konunuz tasinacak ve sizde banlanacaksiniz bir kac gun once benim basima geldi cunku neyse, acikcasi dayanamayacaginiz bir agri var ise hastanede olmaniz en azindan kontrol altinda kalmanizi oneririm, ama henuz vadesi dolmamis bir bebegi sirf karnin agriyor diye tibbi bir gereklilik yoksa erken dogum yapilmamali.

Geçmiş olsun
Nst yaptı mı

Doğum başlamış olmasın

Bir de dağlıkla kucağınıza alın sağlığınız önemli ikinizin de kilosunu sonradan da alır

bir doktor gorusu daha almakta fayda var haklisiniz

Geçmiş olsun
Nst yaptı mı

Doğum başlamış olmasın

Bir de dağlıkla kucağınıza alın sağlığınız önemli ikinizin de kilosunu sonradan da alır
Allah razi olsun cumlemizin insallah.
nst de sanci cikmadi. dr erken almak istemiyorum ama cook rahatsizsan gel dedi.

Gebeliğin son ayı tariflediginiz durumlar olur.

Eğer tereddüt yada korkunun varsa başka bir doktora hatta birkac doktora daha gözükün.

Allah kolaylık versin ben olsam bir kaç gün daha bekler 38haftada ağrılar devam ediyorsa olurdum sezeryan

aynen katiliyorum size bebek ne kadar gununu doldurursa o kadar iyi meme emiyor guclu oluyor. bunu da dusunuyorum surekli

Bir doktora daha gidin,eğer o da öyle söylüyorsa doğuma girin,safra kesesi beklemez.

Başka hastaneye de git derim. Belki bebek baskı yapıyodur belki başka bişeydir

ultrasonda hersey iyi gorunuo dedi tahlillerde temiz nst de sanci yok ama ben aci cekiyorum iste baska doktorada goruncez mecbur.
O zaman bebekten dolayı değil. Başka durum oluşmuştur belki inşallah kötü değildir. Gece ağırlaşırsan hastaneye git ama sabahı bekleme bence

Sezaryen zorunluysa tabiki alsın ama başka bir doktora görünün lütfen. Belki de hic gerek yokken alcak. Agri kesici kullanmakla geçecek bir sey değil mi, sebebi bebekse bu sekilde biraz daha idare edilebilirdi en azindan.
Geçmiş olsun çok.

cook tesekkur ederim.
kontrollere gore sebebi bebek gibi gorunmuo belkide bnm vucudum artik tasiyamiyordur.
oyle kuvvetli yapili her seyden yiyen vitamin alan biri degilim oglumda 36 haftalik dogmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…