BAŞINDAN BÖYLE BİŞEY GEÇEN VAR MI?

Iclall06

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
182
83
18
24
Herkese merhaba öncelikle ben 3 yıldır evliyim bir yıldır gerek ilaç gerek yumurtalık masajı gerek diyet derken gebeliğe hazırlanıyorum ve iki kimyasal gebelik geçirdikten sonra folik asit kullanımına başladım doktor kontrolü altında inofolic combi kullanıyorum ve iki üç aydır adet dönemimden 15 gün önce göbeğim kasıklarım bel ve sırt bölgemde inanılmaz sancılanmalar oluyor üç dört gün sürüp bitiyor çok üzerine düşmek istemiyorum hayal kırıklığı olmaması adına ancak bu şekilde hamilelik düşünüp folik asit kullanıp böyle sancılar yaşan oldu mu merak ediyorum genelde böyle sancılanmalar olduktan sonra hamile kalan çok kişi duydum ama bilemiyorum böyle başına gelip hamile kalan varmı şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

Merhaba, folik asit kolay hamile kalmayı mı sağlıyor onu mu demek istiyorsunuz bende kullanıyorum 4 aydir öyle sancılarım olmuyor folik asit çocuk olursa belli başlı hastalıkları olmasın diye veriliyor diye biliyorum ben, ayrıca o belirtiler hamilelik belirtisi olabilir hayırlısı olsun test yapın isterseniz

Şuanki kullandığım folik asiti doktor değerim düşük olduğu için vermişti her hangi bir yan etkisi olmadı ancak kullanmaya başladığımdan beri sanki kasıklarım patlayacak hani folik asit acaba kasıklarda ağrı veya rahimde gebelik hazırlığı yapıyormu onu merak ediyorum birde böyle folik asit kullanıp hamile kalan varmı ki

Folik asit in hamileliğe hazırladığını düşünmüyorum ki doktorumda bana çocuk için dedi olduğundan hastalıklardan korunsun diye tabii olan varsa yazsın ben öyle biliyorum

Folik asit in hamileliğe hazırladığını düşünmüyorum ki doktorumda bana çocuk için dedi olduğundan hastalıklardan korunsun diye tabii olan varsa yazsın ben öyle biliyorum
Doğrudur tabiki sonuçta sadece takviye edici vitamin oluyor folik asitler bir umut dünyası bekliyoruz bakalım teşekkür ederim yorumun için

Merhaba kullanığınız folik asit sıradan bir folik asit değil. Ben kullandığım ay hamile kaldım İçinde İnositol var. İsterseniz bi araştırın tam bilgi almış olursunuz. Ağrılara gelince biz eşimle korunmayı bıraktık benim ağır kasık ağlarım oldu. Nedeniyse enfeksiyon. 2 kere cipro antibiyotik 1 kerede gynomax xl kullandım.

Enfeksiyon varmı diye baktırdım çok şükür herşey gayet normal inofolic combi ye başlamadan öncede bir er ay arayla kimyasal gebelik geçirdim ve böyle bel sırt göbek ağrım olmamıştı yani insan acaba ya düşebiliyor bazen yorumunuz için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…