Başınıza böyle bir iş geldi mi lütfen yardım

elfmsf23

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
62
7
1
42
Merhabalar nerden basliyim neyi anlatayım bilemedim öncelikle gebeligimi çok erken fark ettim beta HCG baktırdım 3000 lerde (30mayis) dok gittim karından ultrasonla keseyi gördü 5 haftalik dedi haftaya gel kalp atımına bakalım dedi hafta oldu gittim kalp atımı yok dedi ama bebeği hiç göstermedi oradan çıktım bir kaç gün sonra başka bir dok gittim ultrasonu iyi bir doktormus oda baktı son adet tarihine göre 7 haftaliksin dedi oda kalp atımını alamadı bir hafta bekle bakalım olmassa gebeliği sonlandiririz dedi gittim hafta geçti bu defa devlet Hastanesi'ne oda bebek 40gunluk daha kalp atımı yok dedi 10gun sonra gel bakalım dedi şimdi onu bekliyorum eve geldiğimde hafif açık pembe lekelenme oldu ben dedim tamam düşüyor bebeğim hafif kasıklarım ağrıyor du sonra oda kesildi şimdi hiç leke vs yok cevremdekiler yerleşme kanaması diyorlar varmı buna bir yorumunuz yardım hanimlar

ben de 6+2de pembe lekelenme yasamıştım. eğer kese gelişmeye devam ediyorsa, gelişim durmadıysa umut var. ama bence çok farklı doktora gitmisssiniz. cihazdan, doltordan bile çok şey farkediyor. tek bir doktorla devam edin.

ben de 6+2de pembe lekelenme yasamıştım. eğer kese gelişmeye devam ediyorsa, gelişim durmadıysa umut var. ama bence çok farklı doktora gitmisssiniz. cihazdan, doltordan bile çok şey farkediyor. tek bir doktorla devam edin.
Evet haklısın tek dok kalmam gerek ama gitmek istediğim doktor sonlandırma lazım bu bebek gelişmez deyince tek dok kalmak istemedim

Merhaba, sat tarihlerimiz aynı ve aynı süreci yaşıyorum. 7+6 da yolk kesesi görüldü ama haftasıyla uyumlu değildi ve yolk kesesinin boyutunu beğenmedi dr. Kendi dr uma herzaman randevu bulamadığım için rastgele bir dr a gitmiştim ve 8+6 da gel ama bu keseden birşey olmaz gibi bir ifade ile ayrıldım yanından. Şans eseri 8+3 te kendi dr uma randevu buldum yolk kesesi boyutu ile ilgili olumsuz bir durum olmadığını haftanın da geriden gelmesinin normal olduğunu söyledi ama embriyo gelişimi henüz yoktu. 26 mayıs a tekrar çağırdı 9+3 olacak o gün. Miyomlarım olduğu için kasık ağrım var ama lekelenme dahi yaşamıyorum. Sürece olumlu yaklaşan ve zaman tanıyan doktor anlayışı çok önemli. 7+6 daki muayeneden çıktığımda hıçkırarak ağlamak istemiştim. Şuan herhangi olumlu bir gelişme yok ama doktorumun açıklamaları daha yumuşak ifadeler olduğu için kendimi daha iyi hissediyorum. İnşallah benim de sizin de geç döllenmedir.

ben de 6+2de pembe lekelenme yasamıştım. eğer kese gelişmeye devam ediyorsa, gelişim durmadıysa umut var. ama bence çok farklı doktora gitmisssiniz. cihazdan, doltordan bile çok şey farkediyor. tek bir doktorla devam edin

Merhaba, sat tarihlerimiz aynı ve aynı süreci yaşıyorum. 7+6 da yolk kesesi görüldü ama haftasıyla uyumlu değildi ve yolk kesesinin boyutunu beğenmedi dr. Kendi dr uma herzaman randevu bulamadığım için rastgele bir dr a gitmiştim ve 8+6 da gel ama bu keseden birşey olmaz gibi bir ifade ile ayrıldım yanından. Şans eseri 8+3 te kendi dr uma randevu buldum yolk kesesi boyutu ile ilgili olumsuz bir durum olmadığını haftanın da geriden gelmesinin normal olduğunu söyledi ama embriyo gelişimi henüz yoktu. 26 mayıs a tekrar çağırdı 9+3 olacak o gün. Miyomlarım olduğu için kasık ağrım var ama lekelenme dahi yaşamıyorum. Sürece olumlu yaklaşan ve zaman tanıyan doktor anlayışı çok önemli. 7+6 daki muayeneden çıktığımda hıçkırarak ağlamak istemiştim. Şuan herhangi olumlu bir gelişme yok ama doktorumun açıklamaları daha yumuşak ifadeler olduğu için kendimi daha iyi hissediyorum. İnşallah benim de sizin de geç döllenmedir.
Ay inşallah geç döllenmedir aşermelerin var mı

Açıkçası aşerme veya bulantı pek yaşamıyorum, önceki gebeliğimde de olan belirtiler değildi. Güzel haberler verirsiniz, veririm inşallah buradan.
İnşallah canım

Back
X