Basit Bir Yöntemle İnfertiliteyi Yendim

Aris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2010
810
12
46
Adıyaman
Merhaba değerli anne adayları

Ben 2 aylık bir bebeğim annesiyim.
13 sene böyunca hiç hamile kalmadım, sonunda bebeğim oldu.

İnfertiliteyi nasıl yendiğimi size de anlatmak istiyorum, belki bu yöntem sizde de çalışır
Herşey denedim, olmadı, olmadı.
Tavsiye üzerinde yurtdışından bir bitki tenkturü aldım. O kadar ilaç denedikten sonra bunu da deneyim dedim, bitki zaten zararı olmaz dedim. Ve denedim.
Günde 40 damla suya koyup içtiyordum. Tenktür içeriği : bir bikti özü ve tıbi alkol.
Bu tenktürü 3 ay kullanmam gerekiyordu, ama gerek kalmadı çünkü kullanmaya başladıktan 3 hafta sonra hamile olduğumu anladım.
Bu bitki yurtdışında çok tanılıyor ve kısırlık vakalarda önerildiği ve denendiği ilk yöntemdir.
Bir çok infertilite vakaları bu bitkiye olumlu sonuç verdi.
Ne yazık ki bu bitkiyi Türkiye internet sayfalarda zor buldum.

Bu bitkinin adı " Tavşancıl otu".
Googlede adı yazın, araştırın. Büket halinde küçük küçük beyaz çiçekli bir bitki.

Bir çok faydaları yanısıra, infertiliteye, sebebsiz kısırlıa iyi gelir.
Erkeklerde sperm kalitesi ve sayısı artırır.
Tavsiyem, eğer bu bitikiyi bulursanız, çay yapın, günde 1 bardak için. En az 3 ay kullanın.
Adet döneminde kullanmayınız, kanamayı artıyor. Hamile olduğunu şupeleniyorsanız, asla kullanmayınız. Düşük yapar.

İnşallah yöntemin size de yardımcı olur.
Hayırlı haberler :CüvCüv: almanız dileyimle

senın adına sevındım allh bagıslasın bebegını
pekı hangı zamnlarda kullanaacaz?

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım.
ıki adet arasında kullanılır canım.

ınternette aradım, bitkinin bilimsel adı "Heracleum sphondylium".
Yeşillik olan her yerde bulunur.

Google translate sağolsun prospektüsü tercüme etti.
Link ekleme yasak oldu için, kopyaladım.

Heracleum sphondylium
Malzemeler:
Heracleum sphondylium tentür
ıçerik: 50 ml
Endikasyonları: Hormonal ve damarsal iktidarsızlık, erkek kısırlığı.
Adjuvan zührevi hastalıklar (bel soğukluğu, frengi, chlamidya vb) Ekli metroanexita.
Amenore, kadın kısırlık, cinsel soğukluk, erken menopoz.
Tedavi hem kadın ve erkek kısırlık
düzenler hormonal fonksiyonu
spermi artıyor
amenore veya over yetmezliği iyileştirir
gecikmeler menopoz (ayrıca erken menopoz karşı yararları)
iktidarsızlık tedavisinde yardımcı
Zor sindirim, şişkinlik sık sık kramp tarafından, böbrek yetmezliği eşlik etti.
Hydroalcoholic özleri soğuk hazırlanması ile elde edilir ve bitki mükemmel tedavi edici özellikleri gibi iddia ettiği gibi. Bazı bitkisel ilaçlar oral hydroalcoholic özleri en kolay ve en hızlı bir şekilde vücut tarafından asimile oldular, kısaca kurarak terapötik etkisi.

uygulama:
Genellikle tentür 100 ml su içinde seyreltilmiş bir tatlı kaşığı almak günde 3-4 kez. ıstisnalar durumlarda vücudun hangi sıvılarının büyük alımında bulunmaktadır kontrendikedir.
Uyarı:
Heracleum sphondylium tedavisi en az bir ay sürer, üç ay kronik hastalıklar için minimum.
Ot gebelerde kontrendikedir.

Fiyatı de söyleyim size arkadaşlar.
3,5 - 4 TL.

Bu konuda çok cittiyim arkadaşlar, aktarlarda bulursanız mutlaka kullanın. Sadece kökü ve tohumu kullanılıyor.

Bol şanslar

Rica ederim, ne demek arkadaşım.

Sibela, özel mesaj gönderemiyorum ben. Yeterli mesajım yoktur.

Sağol canım, Allah sana da nasip etsin inşallah.

Evet, aktarlarada tavşancil otu tenktürü sor, veya kurutulmuş tavşancil otu kökü ve tohumu, bütün bitkiyi değil. Kaynat, günde 1 bardak iç canım.

İnşallah :emir_bebek: gelir canım

Rica ederim, ne demek arkadaşım.

Sibela, özel mesaj gönderemiyorum ben. Yeterli mesajım yoktur.

Sağol canım, Allah sana da nasip etsin inşallah.

Evet, aktarlarada tavşancil otu tenktürü sor, veya kurutulmuş tavşancil otu kökü ve tohumu, bütün bitkiyi değil. Kaynat, günde 1 bardak iç canım.

İnşallah :emir_bebek: gelir canım

canım az önce aktara uğradım,bilmiyorlar maalesef,hatta bir tanesi de bana tavşancıl otu diye altın otu verdi,diğeri de bir araştıralım dedi,ama bırak tentürünü otunu bile bulamadım.

Sibela, googlede öğrek, kamşam olarak da geçiyor. Bi de böyle bak.

Son düzenleme:
canım bu otu biz çay gibi mi demleyip içelim sen netten mi sipariş ettinde geldi tenktür aynı şey yani dimi tavşan otu ile yani senin kullandığın o şeyin içinde ek başka bileşenlerde varmı otun çayını içmemiz yeterli mi

Tenktür: bitkiyi dövülerek özü çıkartılır. Üzerinde alkol dökülür (bozulmaması amacıyla), ve 1 hafta - 10 gün bekletilir.
Tenktür bu arkadaşım.

canım bu otu biz çay gibi mi demleyip içelim sen netten mi sipariş ettinde geldi tenktür aynı şey yani dimi tavşan otu ile yani senin kullandığın o şeyin içinde ek başka bileşenlerde varmı otun çayını içmemiz yeterli mi

canım, ben içtim ilaçin içinde sadece tavşancil otu özü ve alkol. Başka birşey yoktu.
Internette sipariş etmedim, yurtdışından aldım.
Yengem bana tavsiye etti. Yengem de kullandı, onun yumurtalıları 0 yuğmurta üretiyordu. Doktoru bu tenktürü tavsiye etti. 2 ay sonra kontrole gitti ve 3 tane yumurta göründü. Yani o anda hamile kalsaydı 3 tane ayrı yumurta üçüzü olurdu.
Şimdi 2 yaşında bir kızı var.

Bu bitki Türkiye'de okadar zor bulunacağına hiç tahmin etmedim, çünkü papatiya kadar sık raslanan bir bitkidir. Tenktürü fiyatı hiç pahlı değil.
Biraz internette araştırayım, eğer uluslararası satış yapan bir firma olursa eklerim. Yurtdışında bu ilaç her eczanede var, inşallah online yurdışı satış yaparlar.
Olmazsa, kurutulmuş olarak akratlarda arayınız. ( sadece kökü ve tohumu)

Bulursanız bildiriniz, lütfen.

:CüvCüv: Bol şanslar arkadaşlar

arkadşım eğer sen bir daha lacaksan bizde al lütfen hesabına para yollayalım al hemen yada bulduğun yeri söyle biz bakalım lütfen .hepimizin buna çok ihtiyacı var

Tenktür: bitkiyi dövülerek özü çıkartılır. Üzerinde alkol dökülür (bozulmaması amacıyla), ve 1 hafta - 10 gün bekletilir.
Tenktür bu arkadaşım.

canım, ben içtim ilaçin içinde sadece tavşancil otu özü ve alkol. Başka birşey yoktu.
Internette sipariş etmedim, yurtdışından aldım.
Yengem bana tavsiye etti. Yengem de kullandı, onun yumurtalıları 0 yuğmurta üretiyordu. Doktoru bu tenktürü tavsiye etti. 2 ay sonra kontrole gitti ve 3 tane yumurta göründü. Yani o anda hamile kalsaydı 3 tane ayrı yumurta üçüzü olurdu.
Şimdi 2 yaşında bir kızı var.

Bu bitki Türkiye'de okadar zor bulunacağına hiç tahmin etmedim, çünkü papatiya kadar sık raslanan bir bitkidir. Tenktürü fiyatı hiç pahlı değil.
Biraz internette araştırayım, eğer uluslararası satış yapan bir firma olursa eklerim. Yurtdışında bu ilaç her eczanede var, inşallah online yurdışı satış yaparlar.
Olmazsa, kurutulmuş olarak akratlarda arayınız. ( sadece kökü ve tohumu)

Bulursanız bildiriniz, lütfen.

:CüvCüv: Bol şanslar arkadaşlar

arkadaşım bebişini sağlıcakla büyüt inşallah.

senin yurtdışından getirttirdiğin ilacın adı (ingilizcesi) falan varsa onu yaz google dan öyle aratalım. ingiltereden sipariş verip getirtebiliriz net üzerinden

gunesmy , yurtdisinda butun eczanelerde bulunuyor dedin , lutfen bana illacin ismini biliyorsan verebilirmisin? cok sagolll acele cevap lutfenn

arkadaşım bebişini sağlıcakla büyüt inşallah.

senin yurtdışından getirttirdiğin ilacın adı (ingilizcesi) falan varsa onu yaz google dan öyle aratalım. ingiltereden sipariş verip getirtebiliriz net üzerinden

kartopu ogrenebildinmi gunesmy dan ilacin adini ben ingiltrede yasiyorum lutfen ogrenince bana da bildir adetim gelmeden temin edeyim ki iki adet arasinda kullanabiliyim, simdiden sagol.....

ya canım neden yardımcı olmuyorsun yurtdışından ama erden aldın sen? bende yurtdışındayım burda yok böyle birşey yok lütfen hangi ülke olduğunu yazarmısın?

Merhaba arkadaşlar

Kusuruma bakmayınız lütfen, siteye girmek için her zaman fırsat bulamyıyorum.

kartopu arkadaşım
Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum. Allah sana da nasip ettsin inşallah.
Internette biraz araştırdım, sanırım bu bitkinin adı: Cow Parsnip veya Common Hogweed. Bilimsel adı Heracleum sphondylium, buna çok dikkat edilmesi lazım.

jarnana, arkadaşım,
tenktürü Romanya'dan aldım. Oradaki adı " branca ursului". "daciaplant" tarafından üretileni aldım.

onerin icin cok tesekkurler oncelikle, bu cicegin 2 rengi var ama , ben dun netten bayagi arastirdim. 1 tanesi kirmizi renkli , 1 tanesi beyaz renkli , acaba sen hangisini kullandin?? 1 de bunu tablet olarak mi aldin acaba??? yoksa tohumu ve tenturu ayri ayri alip kendin mi yaptin??? lutfen bize yardimci ol, daha aciklayici yazabilirmisin lutfen.... simdiden tesekkurler arkadasim..

merhaba essex

ben beyaz renkli çiceği olan bitkiyi kullandım. Tek tenktür aldım, yani şurup olanı aldım. hiç birşey eklemedim arkadaşım. Tablet de vardı, ama sıvı olanı daha etkiliymiş.

Internette, "How to Increase Fertility - Top 5 Fertility Herbs " arattır.
Birinci sırada kullandım bitkiyi çıkacaktır. Common Hogweed (Heracleum sphondylium).

Bir bak arkadaşım, bulamasan haber ver.
Bu sene yurtdışında çıkarım, olmasa oradan gönderirim size, ne yapayım ...

Sağlıcakla kal.

aciklamalarin icin oncelikle cok sagolasin arkadasim, ayrica gonderme teklifin icinde cok mersi,ben zaten ingilterede yasiyorum.Bitkiyi bulabilecegimi tahmin ediyorum ama dedigin sivinin ingilizcesi olsa sanirim onu da bulabilirim buradan , eger bulamassam senin aldigin gibi romanyadan siparis veririm eger sirket adi varsa, Gunesmy, ama sana 1 kac sorum daha var? ne zaman nasil kullanicam?gecen ay gonal f tedavisi gordum ,ama yumurtalarim buyumedi diye doktor gecen cuma tedavimi durdurdu,simdi aybasi gunumu bekliyorum ama oda gecikti, bu ilaci nasil yapicam tam olarak olculerini verebilirmisin? Ayrica ne zaman baslayip kac gun kullanmam gerekiyor, umarim sana sifa olan sey bana ve benim gibi herkese de olur...

Back
X