BASİT KİSTLER..

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.675
3.007
173
41
Kızlar buğün doktora gittim ,6 cm'lik basit kistim varmış,bir haftadır aralıksız alt karın ve kasık ağrım var. kist sürekli ağrı yaparmı,hiç ara vermez mi ya? adetim geçti ama ovulasyonu geç gördüm o yüzden daha 4 ğünüm var adete umarım bir an önce patlarda kurtulurum.bu durumu yaşayan varmı.patlayana kadar olacakmı bu ağrılar aralıksız:(

Kızlar buğün doktora gittim ,6 cm'lik basit kistim varmış,bir haftadır aralıksız alt karın ve kasık ağrım var. kist sürekli ağrı yaparmı,hiç ara vermez mi ya? adetim geçti ama ovulasyonu geç gördüm o yüzden daha 4 ğünüm var adete umarım bir an önce patlarda kurtulurum.bu durumu yaşayan varmı.patlayana kadar olacakmı bu ağrılar aralıksız:KK43:
Bende bu ay başi damla damla sökülmeyen 1 hafta ara ara gelen bir kanama gördüm .maydanoz suyu kan sulandırıcı youtubede gördüğüm adet söktüren bir masaj filan ne varsa uyguladım 2.hafta sanki afedersin altımdan musluk açıldı yoğun bir kanama başladı bugün 5.günüm kanamayı durdurmak için iki gündür nurofen içiyorum biraz ise yaradı ibuprofenid içeren ilaçlar kanamayı biraz durduruyor. Fakat iki gündür kasıklarımda çok fena bir ağrı ve karnımda şişlik var acaba bu bir kist mıdır yoksa iltihap mi bilemedim birde adet süresince pıhtılı kanamam oldu

Back
X