• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başka bir derdim yokmuş gibi

neden ole diyorsun canım ya ne güzl erkenden kurmussun yuvanı:)
amannn anlatsam çoooook uzun hikaye hayatımda yaptığım en akıllıca şey oğlumu doğurmaktı gerisi faso fiso...Allah senin evliliğini nazardan korusun çocuğuna uzun ömürler versin :nazar:

amannn anlatsam çoooook uzun hikaye hayatımda yaptığım en akıllıca şey oğlumu doğurmaktı gerisi faso fiso...Allah senin evliliğini nazardan korusun çocuğuna uzun ömürler versin :nazar:
merak ettım sımdı capulcu bacı :) bnde evlenıp ayrıldım konu acalım en ıyısı :D

amın canım ıkımızın cocugunuda yaradaım korusun :nazar::nazar:
ama her yolculuk yorucudur unutma canım herkesin sınavları farklı kotu dusunme

amin canım hepımıze ınsallah :nazar: napım hem onu cok sevıyorum hemde ne sacma seylerle ugrastırdım ben onu bır kuzenle yuvamızda sorun olsun istmiyorum. b:ssz:
hadı konusta yaz bıze beklıyoruz

amın canım ıkımızın cocugunuda yaradaım korusun :nazar::nazar:
ama her yolculuk yorucudur unutma canım herkesin sınavları farklı kotu dusunme
öyle tabi bendeki sabır sınırını bi bilsen aklın hayalin şaşar bunada şükür ne diyeyim..

merak ettım sımdı capulcu bacı :) bnde evlenıp ayrıldım konu acalım en ıyısı :D
23 yaşındayım yapalım valla bende dertleşe dertleşe ağlayım konuşucak hiç kimsem yok resmen ...ayrılmaya cesarette yok ana babada yok yok allah yok yani...:ssz:arkadaşın konuyuda dağıttık valla ayıp oldu

hadı konusta yaz bıze beklıyoruz

tatlım benım cin kocam anladı bile :)) yalnız kalmak istiyorsun artık dime yazmış:)) nerden anladım dedim ben karımın nefes alıs verısınden anlarım sen merak etme annemle bugun konustum bıle yazmıs. ay yerım ben bu adamı yer yer yer:16::16: iyiki evlnmişim ben bununla :48::48::48::48::48:

öyle tabi bendeki sabır sınırını bi bilsen aklın hayalin şaşar bunada şükür ne diyeyim..

şükür bitanem ama onemlı olan sımdı mutlumusun o napalım gecmısı unutucaz artık

23 yaşındayım yapalım valla bende dertleşe dertleşe ağlayım konuşucak hiç kimsem yok resmen ...ayrılmaya cesarette yok ana babada yok yok allah yok yani...:ssz:arkadaşın konuyuda dağıttık valla ayıp oldu

olurmu ole sey bencede bır konu acın bende sızınle takılayım ıkı capukcu bacımlan:9:

tatlım benım cin kocam anladı bile :)) yalnız kalmak istiyorsun artık dime yazmış:)) nerden anladım dedim ben karımın nefes alıs verısınden anlarım sen merak etme annemle bugun konustum bıle yazmıs. ay yerım ben bu adamı yer yer yer:16::16: iyiki evlnmişim ben bununla :48::48::48::48::48:

şükür bitanem ama onemlı olan sımdı mutlumusun o napalım gecmısı unutucaz artık
çok sevşndim adına anlayışlı bir eş ne güzel aman nazarım değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ıstedgın zaman ozelden yazabılırsın bana cekınme

cok sevındım :nazar::nazar::nazar:

ben de aksamları bakarım genelde gunduz calıstgım ıcın pek gıremıyorum ıstedgınız zaman yazabılırsınız kızlar

Back
X