4yıllık hemde çok acelem vardıda tabakhane beni bekledi :)))
neden ole diyorsun canım ya ne güzl erkenden kurmussun yuvanı:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4yıllık hemde çok acelem vardıda tabakhane beni bekledi :)))
amannn anlatsam çoooook uzun hikaye hayatımda yaptığım en akıllıca şey oğlumu doğurmaktı gerisi faso fiso...Allah senin evliliğini nazardan korusun çocuğuna uzun ömürler versinneden ole diyorsun canım ya ne güzl erkenden kurmussun yuvanı:)
aa neden oyle dedın kı kac yasındasın :))4yıllık hemde çok acelem vardıda tabakhane beni bekledi :)))
merak ettım sımdı capulcu bacı :) bnde evlenıp ayrıldım konu acalım en ıyısıamannn anlatsam çoooook uzun hikaye hayatımda yaptığım en akıllıca şey oğlumu doğurmaktı gerisi faso fiso...Allah senin evliliğini nazardan korusun çocuğuna uzun ömürler versin![]()
amannn anlatsam çoooook uzun hikaye hayatımda yaptığım en akıllıca şey oğlumu doğurmaktı gerisi faso fiso...Allah senin evliliğini nazardan korusun çocuğuna uzun ömürler versin![]()
hadı konusta yaz bıze beklıyoruzamin canım hepımıze ınsallahnapım hem onu cok sevıyorum hemde ne sacma seylerle ugrastırdım ben onu bır kuzenle yuvamızda sorun olsun istmiyorum. b
![]()
öyle tabi bendeki sabır sınırını bi bilsen aklın hayalin şaşar bunada şükür ne diyeyim..amın canım ıkımızın cocugunuda yaradaım korusun
ama her yolculuk yorucudur unutma canım herkesin sınavları farklı kotu dusunme
23 yaşındayım yapalım valla bende dertleşe dertleşe ağlayım konuşucak hiç kimsem yok resmen ...ayrılmaya cesarette yok ana babada yok yok allah yok yani...merak ettım sımdı capulcu bacı :) bnde evlenıp ayrıldım konu acalım en ıyısı![]()
hadı konusta yaz bıze beklıyoruz
öyle tabi bendeki sabır sınırını bi bilsen aklın hayalin şaşar bunada şükür ne diyeyim..
23 yaşındayım yapalım valla bende dertleşe dertleşe ağlayım konuşucak hiç kimsem yok resmen ...ayrılmaya cesarette yok ana babada yok yok allah yok yani...arkadaşın konuyuda dağıttık valla ayıp oldu
çok sevşndim adına anlayışlı bir eş ne güzel aman nazarım değmesintatlım benım cin kocam anladı bile :)) yalnız kalmak istiyorsun artık dime yazmış:)) nerden anladım dedim ben karımın nefes alıs verısınden anlarım sen merak etme annemle bugun konustum bıle yazmıs. ay yerım ben bu adamı yer yer yeriyiki evlnmişim ben bununla
şükür bitanem ama onemlı olan sımdı mutlumusun o napalım gecmısı unutucaz artık
ıstedgın zaman ozelden yazabılırsın bana cekınme23 yaşındayım yapalım valla bende dertleşe dertleşe ağlayım konuşucak hiç kimsem yok resmen ...ayrılmaya cesarette yok ana babada yok yok allah yok yani...arkadaşın konuyuda dağıttık valla ayıp oldu
cok sevındımtatlım benım cin kocam anladı bile :)) yalnız kalmak istiyorsun artık dime yazmış:)) nerden anladım dedim ben karımın nefes alıs verısınden anlarım sen merak etme annemle bugun konustum bıle yazmıs. ay yerım ben bu adamı yer yer yeriyiki evlnmişim ben bununla
![]()
yok sen gelme bisüre lousaymışsın etkilenirsin 2ay bi geçsin gel dinle inş anlatacak hiç bir sıkıntın olmaz...olurmu ole sey bencede bır konu acın bende sızınle takılayım ıkı capukcu bacımlan![]()
çok sevşndim adına anlayışlı bir eş ne güzel aman nazarım değmesin![]()
cok sevındım![]()
tatlım ben oglusumdan dolayı pek girmesemde bana da Anlatabilirsin cok güzel dinleyimcidirıstedgın zaman ozelden yazabılırsın bana cekınme
yok sen gelme bisüre lousaymışsın etkilenirsin 2ay bi geçsin gel dinle inş anlatacak hiç bir sıkıntın olmaz...![]()