baska bir kişi onu unutturabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nunnu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nunnu

Ziyaretçi
merhaba arkadaslar bişey merak ediorum -bu konuda ne düşünüorsunuz acaba- ayrıldığı ama hala sevdiği kişiyi unutmak için baska bi ilişkiye baslayan var mı aranızda baslayıp olumlu yada olumsuz sonuclar alan yada bunun doğruluguna inanıor musunuz? baska biri onu unutturabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
önceden sorsaydin kesinlikle hayir derdim...
ama artik olumlu olacagini düsünüyorum böyle birseyin...
yani ilk denememde basaramadim olmadi ama artik unutamamak aci veriyor ve birseyler yapmam lazim....
ve baska biri düsüncesi artik kafama yatiyor....

bana bu imkazsız gibi geliyordu. ama unutuluyor herkes ve başkaları hayatına girebiliyor. bende çok sevdim imkansız ötesiydi onu asla unutamam diyordum, hayatım bitmiş gibiydi. en az 1 sene geçti daha sonra başkasıyla tanıştım ve aşık oldum deli gibi seviyorum onu ama imkansız o da... senağlama
sonuç olarak ayrılır ayrılmaz değil ama belli bir süre geçtikten sonra başka birini sevmek mümkün...

Bence biraz zaman geçtikten sonra başka birinin olması iyi fikir... Unutup unutmamak karşındakine ve senin gerçekten unutmak istemene bağlı.Eğer sevebileceğin gibi biri çıkarsa karşına dene bence unutuluyor....

olabilir diye düsünüyorum ama kabullenemiyorum sevdigim insanin baskasini sevmesini evlenmesini

evet zaman gerçekten ilaç oluyor yaralarımıza ama bizim de kafamızda o kişiyi ya da olguyu ilahlaştırmamamız gerek bence... Hayat kendimizi üzmek için inanın çok kısa... Bunu anlamak için kafamı milyonlarca kez taşlara vurdum ve sonunda anladım ki hayat çok kısa ve kimse benden kıymetli değil.... Beni sevmeyen, istemeyen Allaha yakın bana uzak olsun.... Sevgimi, ilgimi hakedenler yanımda olsun..

sanırım insanın karşısına çıkacak kişiye bağlı birazda.belki önceki bağımlılık veya hastalıklı bir aşktır ve ikincisi huzurlu bir beraberlik olacaktır.o zaman insan unutur üstüne de şükreder bilea.s

eğer şıpsevdi biriysen unutursun tabi.:delphin:
ama yetişkin biriysen gerçek aşksa yaşadığın onu yine gerçek bir aşkla unutursun.aslında onu değil ona hissettiğini unutursun.hele birde kötü anılara sahipsen unutmak çok daha kolay olur.

birini unutmak için bir ilişkiye başlamak hem kendine hem karşındakine çok büyük haksızlık olur.:1no2:

ben aşkımla karşılaştım 4yıldır birlikteyiz.ondan öncesini hatırlamıyorum bile.allah herkese benim gibi mucizem diyebileceği bir aşk nasip etsin.hatasıyla sevabıyla,bir dargın bir barışık ta olsa hayatım o artık benim)):asigim::nazar:

bırını unutmak ıcın baska bırıyle ılıskıye baslamak herseyden once karsıdakı ınsana buyuk haksızlık..bır ılıskı yasanacaksa sevgı ıcın ask ıcın yasanmalı ..bence baska turlusu kendını kandırmaktır...

zamanı geldiğinde evet elbette başka biriyle ilişkiye başlanır ve eski hatıralarda kalır sadece...
yoksa birini unutmak için başkasını kullanmak hem unutmayana çalışana ; hem de buna alet edilene acı verir...

ben başladım ama unutturmuyo aksine karşındakinde hep eski sevgilinin özelliklerini arıyosun göremeyincede daha çok yıkılıyosun.

merhaba arkadaslar bişey merak ediorum -bu konuda ne düşünüorsunuz acaba- ayrıldığı ama hala sevdiği kişiyi unutmak için baska bi ilişkiye baslayan var mı aranızda baslayıp olumlu yada olumsuz sonuclar alan yada bunun doğruluguna inanıor musunuz? baska biri onu unutturabilir mi?

en cok düşündüğüm konu :çok üzgünüm:baska bırini sevebılrmıyım..kım onun gıbı içten bana askım dıyebılır:çok üzgünüm: ben bı daha kime güvenerek basımı omzunu koyabılırımsenağlama

bence sevilebilir ama başka biriyle onu untmak için çıkmayacaksın seveceksin zaten karşına çıkınca için ısınır seversin

Back
X