üç yıl beraber olduk bu senenin başında bana karşı soguk oldu ve benim ondan ayrılmamı bekler gibi davrandı.çok şaşkındım üzgündüm .çünkü beni çok seviyordu aklınıza gelebilecek en iyi sevgiliydi.o kadar şaşırdım o kadar üzüntü çektim ki.ondan hiç iyilik görmedim o ara.7 ay ayrı kaldık ama hep konuşuyorduk hiç bağımızı koparmamıştık. bu sırada bir tane kız oldugunu ögrendim. bana benden başka kimseyle olamayacağını söyledi o kızın ona yaklaştıgnı kendisinin bir alakası olmadıgnı söyedi sordugumda. inandım.bu yaz yeniden barıştık ve benden binlerce kere özür diledi yine eskisi gibi mutluyuz. yine bir dedigmi iki etmiyor. çok mutluyum. ama bu gün facebookuna öylesine grip bakınıyordum, mesajlarına baktım orada bir kızla sohbetini okudum arkadaşını tanırım ve severim aklıma kötü bir şey gelmedi. ama o da ne birden bu yıl ki kız hakkında konuştuklarnı okudum.o kızla ayrı kaldıgımz dönem de bir süre beraber olduğunu ögrendim!!! bunu ona söyledigimde iki hafta bile değil sadece tanıştı benimle dedi. şuan konuşmuyorum sürekli arıyor. ayrılmıcam sanırım bunu başaramıyorum ben ama üzgünüm.bu ne saçmalık! siz olsanız napardınız?
Son düzenleme: