Başka bir kız!!

mellyyyh

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
76
1
286
İstanbul
üç yıl beraber olduk bu senenin başında bana karşı soguk oldu ve benim ondan ayrılmamı bekler gibi davrandı.çok şaşkındım üzgündüm .çünkü beni çok seviyordu aklınıza gelebilecek en iyi sevgiliydi.o kadar şaşırdım o kadar üzüntü çektim ki.ondan hiç iyilik görmedim o ara.7 ay ayrı kaldık ama hep konuşuyorduk hiç bağımızı koparmamıştık. bu sırada bir tane kız oldugunu ögrendim. bana benden başka kimseyle olamayacağını söyledi o kızın ona yaklaştıgnı kendisinin bir alakası olmadıgnı söyedi sordugumda. inandım.bu yaz yeniden barıştık ve benden binlerce kere özür diledi yine eskisi gibi mutluyuz. yine bir dedigmi iki etmiyor. çok mutluyum. ama bu gün facebookuna öylesine grip bakınıyordum, mesajlarına baktım orada bir kızla sohbetini okudum arkadaşını tanırım ve severim aklıma kötü bir şey gelmedi. ama o da ne birden bu yıl ki kız hakkında konuştuklarnı okudum.o kızla ayrı kaldıgımz dönem de bir süre beraber olduğunu ögrendim!!! bunu ona söyledigimde iki hafta bile değil sadece tanıştı benimle dedi. şuan konuşmuyorum sürekli arıyor. ayrılmıcam sanırım bunu başaramıyorum ben ama üzgünüm.bu ne saçmalık! siz olsanız napardınız?

Son düzenleme:
ayrılmıycam ama dediğine göre sen kararını çoktan vermişsin zaten.
ne yapmalıyım diye sormanın anlamı yok.

son cümlende ki "bu ne saçmalık!!" kısmına katılıyorum. bu ne saçmalık!! ayrılman için kaç kere aldatması lazım?? öyle ya da böyle seven insan ayrılıkta dahi hemen gidip teselliyi başka kollarda aramaz..
kusura bakma biraz sert olmuş ama sinirlendim gerçekten. kendine saygın olsun lütfen.
aşık olduğu için başka bi kızla evlenirken "neden affettim ki?" diye hırpalama kendini sonra.

senin gözden kaçırdığın bir şey var
sana soğuk davrandığı dönemler de başlamış bir ilişki yada flört vardır mutlaka
bu yüzden seni uzaklaştırmaya çalışmıştır kendinden
çünkü başka biri ilgisini çekmiş ve ona karşı heyecan duymuştur,2 haftalık bir mevzu değildir anlayacağın bu
öncesi de vardır
aynı kişi olmasa bile ilgiyi senden alıp başka birine vermiştir,
erkekler dönem dönem böyle şeyler yapıyor,yok benim eşim yapmaz yok benim sevgilim yapmaz gibi balon cümleler artık beni sadece güldürüyor,
aklının karıştığı bir dönem olabilir ama sana tavsiyem olayı çok büyütme eğer ayrılmayı düşünmüyorsan
çünkü ardından saygıyı yitiriyorsun

son cümlende ki "bu ne saçmalık!!" kısmına katılıyorum. bu ne saçmalık!! ayrılman için kaç kere aldatması lazım?? öyle ya da böyle seven insan ayrılıkta dahi hemen gidip teselliyi başka kollarda aramaz..
kusura bakma biraz sert olmuş ama sinirlendim gerçekten. kendine saygın olsun lütfen.
aşık olduğu için başka bi kızla evlenirken "neden affettim ki?" diye hırpalama kendini sonra.

bence de katılıyorum bu yoruma; aldatılmak apayrı bir konu burda bir sürü yorum okudum aldatılmayla ilgili hatta birisi evliydi aldatılmış barışmış sonra tekrar aldatıldı huylu huyundan vazgeçmez ama ayrı kaldığınız zamanda olmuş diyorsunuz başka ! ben senin yerinde olsaydım elime bir kağıt bir kalem bana yapmış olduğu olumlu ve olumsuz olan davranışları yazar hangisi ağır basarsa ona göre davranırdım genelde her konuda bunu yapmışımdır sende dene o zman mantıklı bir karar verirsin..

'o zamanlar ayrıydık(!)' bahanesiyle seni aldatmasına rağmen senin bunu kabullenip,ayrılmayacağın değilde,onun yaptığımı saçmalık :44:
kusura bakma ama senin bu düşüncen onun yaptığı hatayıda normal kılar...

.................................:27::27:

nostalgi'ye ve violeta'ya katliyorum. kusura bakma ama sende aramisin..

sen zaten kararını vermişsin ayrıolmıycakmışsın o zaman bize sormana gerek yok üzgünlüğünde geçer gülü seven dikeninede katlanır derler

Back
X