Başka bir kız...

Deinos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
61
2
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar

Benim bi erkek arkadaşım vardı bugün bi kız facebook duvarına anlamlı bir yazı ve resim paylaşmış ben bunu görünce çok sinirlendim ve bu çocuğa hesap sordum ama o kızı silmememi söyledi bana bende ya o kızı tercih edersin yada beni dedim ben ikiniz arasında tercih yapamam dedi ve daha sonra mesaj atmadı bende bitiriyorum dedim ve bitirdim ayrıldım sizce doğru olanı mı yaptım?

***Silmek yasaktır***

Son düzenleyen: Moderatör:
1 aydır birlikteydik :2:
Amaaann salla gitsin o zaman..:ssz: Birbirinizi daha yeni yeni tanıyorken gerçek yüzünü göstermiş işte..:6: Hiç üzülüp kafanı yorma..:8: . Sen temiz kalpli bi insansın ki Rabbim sana doğru yolu göstermiş... :10:İnşallah adam gibi biriyle daha mutlu olursun..:31:

Daha 1 aylık ılışkı çok yenı

Nasıl bırşey yazmış kı kız
normal yanı arkadaşça mı
Öyleyse eğer keşke hesap sormasaydın şımdıden
ya o ya ben taktığı ters tepmış

Merhaba arkadaşlar

Benim bi erkek arkadaşım vardı bugün bi kız facebook duvarına anlamlı bir yazı ve resim paylaşmış ben bunu görünce çok sinirlendim ve bu çocuğa hesap sordum ama o kızı silmememi söyledi bana bende ya o kızı tercih edersin yada beni dedim ben ikiniz arasında tercih yapamam dedi ve daha sonra mesaj atmadı bende bitiriyorum dedim ve bitirdim ayrıldım ve hala bir mesaj gelmedi.. ve o kızı tercih etmiş oldu böyle yaparak. siz neler düşünüyosunuz bu durumla ilgili? doğru mu yaptım?

Doğru yapıp yapmadığınızı sorguladığınıza göre sizin gönlünüzü almaya çalışsa, açıklama yapsa veya şu saatten sonra bile o kişiyi hesabından silse ikna olacaksınız, ilginç...

Ben bu tip durumlarda hesap sormadan ne olduğunun anlaşılması taraftarıyım daha evvel değinmiştim aynı durumu yaşadım, erkek arkadaşım çevresi geniş olduğu için hatırlamıyor olma ihtimaline karşı kızın arkadaşlık talebini kabul etmiş, kız da bu duruma anlamlar yükleyerek onun duvarında "anlamlı" bir paylaşımda bulunmuştu... Erkek arkadaşım ilişki durumumuzu hesabımızda belirtmemizi isteyerek malum kızı engellemişti, demek istediğim ilişkisinin zarar görmesini istemeyen insanlar bir tehdit oluştuğunda bunu derhal ortadan kaldırmaya çalışırlar...

Sizin erkek arkadaşınız "İkiniz arasında tercih yapamam" diyerek "Nicedir ikinizi birden idare ediyorum, bu durumdan haberdar oldun diye keyfimi bozacak değilim" demiş ve tercihini ondan yana kullanmış aslında, siz de bunun farkındasınız... Yerinizde olsam "Bitiriyorum" bile demeden tüm iletişim yollarını kapatırdım, oysa siz ondan ses beklemişsiniz ve "hala mesaj gelmedi" diyorsunuz... Diyeceğini demiş zaten ama olacakları söyleyeyim sıkıldığında, boşta kaldığında yine size ses verecek tabi aynı anda diğer kızlarla görüşmeye devam edecek ne de olsa "tercih yapamıyor"...

Her şey bu kadar ayan beyanken 1 aylık bir ilişkide bu durum için neden açıklama istediğinizi anlamadım ama durum bu... Neyse ki fazla vaktinizi almamış...
:ssz:

Hiç üzülme zaten üzüldüğünü de sanmıyorum rahatsız olduğun bişey paylaşmasına ve ayrılmana rağmen bişey dememişse ilerde böyle umursamaz davranınca daha kötü hissedersin boşver gitsiin..

1 aylıkmış daha bir şey değil.
Şükret bence ilişkin ilerlediği zaman olsa asıl o zaman üzülürdün.​

bu face de acayip şeyler var sölim
ya kız ölesine paylaştıysa ve senin sevgilinin sayfasına tesadüf eseri arkadşaı olduğu için düşmüşse nolucak....

Back
X