- Konu Sahibi llllpocahontasllll
sevgilinizin yalanlarını yakalarsanız... (benden gizli facebook hesabı açmıştı, arkadaşım açmış diye inkar etmişti, ama o olduğuna eminim-kısaca özeti) diye bi konu açmıştım kızlar hatırlarsanız.
yani ayrıyım erkek arkadaşımdan şu an.
az önce skype hesabına girdim, biz ordan konuşurduk bazen.
az önce baktım ve silmiş beni...
sanırım tamamen bitirmiş.
eski mailine bakıyordum, eski e-mailleri açtım.
biz 6 aylık bi ayrılık süreci yaşamıştık bu son barışmamızdan önce.
o süreçte facete bi kızla yorumlarını görüyordum.
benimki ona ilgili gibiydi baya.
ama tam bi sevgililik yoktu. sonra baktım yorumlar falan kesildi. olmadı galiba.
barışınca da sordum, ne geçti aranızda diye, ne dese beğenirsiniz; kusura bakma da onunla mı? gibi bi hallere girdi. dünyada son kız kalsa onunla olmazmış, gibi şeyler söyledi.
şimdi baktım mailde, gittigidiyordan bi parfüm seti almış biz ayrıyken ve GÖNDERDİĞİ ADRES O KIZIN BULUNDUĞU ŞEHİR!!!
beni her seferinde şaşkınlıklara gark ediyor!
başkasına göndermiştir demeyin çünkü benimkiyle hiç alakası olmayan bir şehir ve o kız orda yaşıyor bir tek...
skypetan da silmiş.
tamamen bitirmiş beni göz göre göre.
benim onu aklımdan bile geçirmemem gerekirken şu halima bakın...
VE asıl can alıcı nokta, siparişi verdiği gün bana mesaj atmış SENİ ÇOK ÖZLEDİM diye...
aklım almıyor nasıl bi insan bu...
yani ayrıyım erkek arkadaşımdan şu an.
az önce skype hesabına girdim, biz ordan konuşurduk bazen.
az önce baktım ve silmiş beni...
sanırım tamamen bitirmiş.
eski mailine bakıyordum, eski e-mailleri açtım.
biz 6 aylık bi ayrılık süreci yaşamıştık bu son barışmamızdan önce.
o süreçte facete bi kızla yorumlarını görüyordum.
benimki ona ilgili gibiydi baya.
ama tam bi sevgililik yoktu. sonra baktım yorumlar falan kesildi. olmadı galiba.
barışınca da sordum, ne geçti aranızda diye, ne dese beğenirsiniz; kusura bakma da onunla mı? gibi bi hallere girdi. dünyada son kız kalsa onunla olmazmış, gibi şeyler söyledi.
şimdi baktım mailde, gittigidiyordan bi parfüm seti almış biz ayrıyken ve GÖNDERDİĞİ ADRES O KIZIN BULUNDUĞU ŞEHİR!!!

beni her seferinde şaşkınlıklara gark ediyor!
başkasına göndermiştir demeyin çünkü benimkiyle hiç alakası olmayan bir şehir ve o kız orda yaşıyor bir tek...
skypetan da silmiş.
tamamen bitirmiş beni göz göre göre.
benim onu aklımdan bile geçirmemem gerekirken şu halima bakın...
VE asıl can alıcı nokta, siparişi verdiği gün bana mesaj atmış SENİ ÇOK ÖZLEDİM diye...
aklım almıyor nasıl bi insan bu...

Son düzenleme: