Başka bir kıza parfüm seti göndermiş!

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
sevgilinizin yalanlarını yakalarsanız... (benden gizli facebook hesabı açmıştı, arkadaşım açmış diye inkar etmişti, ama o olduğuna eminim-kısaca özeti) diye bi konu açmıştım kızlar hatırlarsanız.
yani ayrıyım erkek arkadaşımdan şu an.
az önce skype hesabına girdim, biz ordan konuşurduk bazen.
az önce baktım ve silmiş beni...
sanırım tamamen bitirmiş.

eski mailine bakıyordum, eski e-mailleri açtım.
biz 6 aylık bi ayrılık süreci yaşamıştık bu son barışmamızdan önce.
o süreçte facete bi kızla yorumlarını görüyordum.
benimki ona ilgili gibiydi baya.
ama tam bi sevgililik yoktu. sonra baktım yorumlar falan kesildi. olmadı galiba.
barışınca da sordum, ne geçti aranızda diye, ne dese beğenirsiniz; kusura bakma da onunla mı? gibi bi hallere girdi. dünyada son kız kalsa onunla olmazmış, gibi şeyler söyledi.
şimdi baktım mailde, gittigidiyordan bi parfüm seti almış biz ayrıyken ve GÖNDERDİĞİ ADRES O KIZIN BULUNDUĞU ŞEHİR!!! :47:
beni her seferinde şaşkınlıklara gark ediyor!
başkasına göndermiştir demeyin çünkü benimkiyle hiç alakası olmayan bir şehir ve o kız orda yaşıyor bir tek...
skypetan da silmiş.
tamamen bitirmiş beni göz göre göre.
benim onu aklımdan bile geçirmemem gerekirken şu halima bakın...

VE asıl can alıcı nokta, siparişi verdiği gün bana mesaj atmış SENİ ÇOK ÖZLEDİM diye...
aklım almıyor nasıl bi insan bu...
:14:

Son düzenleme:
canım, ne denir ki böylesine.. hem seni kaçırmamak hem de (tabiri caizse) kızı elde tutmak istemiş.. bu tip insanlar öyle çok ki.. Rabbim hepimizi onlardan korusun inşallah, senin adına da çoook mutlu oldum bu yazıyı okuyunca. ya sonradan çıksaydı yüzü bu adinin?? o zaman bunun milyon katı daha fazla üzülücektin ve iş işten geçicekti.. sen gönlünü ferah tut, elbet cezasını en güzel şekilde çekicek bigün, mutlaka ;)

canım, ne denir ki böylesine.. hem seni kaçırmamak hem de (tabiri caizse) kızı elde tutmak istemiş.. bu tip insanlar öyle çok ki.. Rabbim hepimizi onlardan korusun inşallah, senin adına da çoook mutlu oldum bu yazıyı okuyunca. ya sonradan çıksaydı yüzü bu adinin?? o zaman bunun milyon katı daha fazla üzülücektin ve iş işten geçicekti.. sen gönlünü ferah tut, elbet cezasını en güzel şekilde çekicek bigün, mutlaka ;)

inşallah hiçbir şey yanına kar kalmaz canım.

ayrılın gitsin.
bunları yapan kişi sizi yakında aldatırda(daha önce söylediği yalanları aldatılmaktan saymıyorsanız)
ve emin olun aldatılmak gibi bir acıyı yaşamak istemezsiniz.

barışınca da sordum, ne geçti aranızda diye, ne dese beğenirsiniz; kusura bakma da onunla mı? gibi bi hallere girdi. dünyada son kız kalsa onunla olmazmış, gibi şeyler söyledBuda mı erkek yalanlarından sayılıyor artık.Banada böyle diyor hep bu yalan mı ne bu cümle ya anlamadım.

barışınca da sordum, ne geçti aranızda diye, ne dese beğenirsiniz; kusura bakma da onunla mı? gibi bi hallere girdi. dünyada son kız kalsa onunla olmazmış, gibi şeyler söyledBuda mı erkek yalanlarından sayılıyor artık.Banada böyle diyor hep bu yalan mı ne bu cümle ya anlamadım.

demek ki öyleymiş canım baksana...

pek inandırıcı değil

o kızla aranda bişeyler olduğunu biliyorum ha diyelimki olmadı genede ben sana yüz vermediğim anda koşa koşa onun kollarına gidersin ve seni tutanda yok gibi birşey demen iyi olabilirdi

böyle bir yalancıyla nasıl yürütüceksin ?

onun için tek bir damla gözyaşı dökme hatta böyle bir insandan kurtulduğun için sevin böyle bir adamdan hayır gelmez hatta kurtulduğun için sevin

Son düzenleme:
nasıl bir insan bu diye sormuşsun,bence gayet açık nasıl biri olduğu.onu unutmaya çalışman senin için daha hayırlı yoksa daha çok yalanlara maruz kalırsın gibi geldi bana.

ya ben artik erkeklerden nefret etmeye basliyorum sanirim bu gidisle evde kalicam daha bugun bir misafirimiz geldi adma evli ama bekar kizlara da yavsamasini biliyorlar (bekar bir misafirimiz daha vardi da) cok acinacak durumdayiz kizlar yaa... uckuruna duskun butun erkeklerin seyleri kopsun insallah bu ne bee sevgi ask guven saygi hicbisey kalmadi hepsini tukettilerr kucucuk beyinleriylee. cok sinirlendim simdi:41:

Son düzenleme:
gündüzleri oyalanacak bir şeyler buluyorum, ders çalışıyorum falan filan ama.. akşam olunca, eskiden onunla mesajlaştığımız bu saatlerde çok özlüyorum onu, biliyorum değmez ama özlüyorum elimden bir şey gelmiyor. gözlerim dolu dolu oluyor. :43:

ne kadar özlesem de, bu onun yaptıklarını unutturmuyor.
keşke böyle olmasaydı diyebiliyorum sadece. ama o da boş laf işte.
ben ne ilkim ne de son bunu yaşayan,
ama umarım hiçbirinizin başına gelmez böyle bir şey.

Son düzenleme:
sevgilinizin yalanlarını yakalarsanız... (benden gizli facebook hesabı açmıştı, arkadaşım açmış diye inkar etmişti, ama o olduğuna eminim-kısaca özeti) diye bi konu açmıştım kızlar hatırlarsanız.
yani ayrıyım erkek arkadaşımdan şu an.
az önce skype hesabına girdim, biz ordan konuşurduk bazen.
az önce baktım ve silmiş beni...
sanırım tamamen bitirmiş.

eski mailine bakıyordum, eski e-mailleri açtım.
biz 6 aylık bi ayrılık süreci yaşamıştık bu son barışmamızdan önce.
o süreçte facete bi kızla yorumlarını görüyordum.
benimki ona ilgili gibiydi baya.
ama tam bi sevgililik yoktu. sonra baktım yorumlar falan kesildi. olmadı galiba.
barışınca da sordum, ne geçti aranızda diye, ne dese beğenirsiniz; kusura bakma da onunla mı? gibi bi hallere girdi. dünyada son kız kalsa onunla olmazmış, gibi şeyler söyledi.
şimdi baktım mailde, gittigidiyordan bi parfüm seti almış biz ayrıyken ve GÖNDERDİĞİ ADRES O KIZIN BULUNDUĞU ŞEHİR!!! :47:
allahım beni her seferinde şaşkınlıklara gark ediyor allahın cezası!
başkasına göndermiştir demeyin çünkü benimkiyle hiç alakası olmayan bir şehir ve o kız orda yaşıyor bir tek...
oh skypetan da silmiş.
tamamen bitirmiş beni göz göre göre.
benim onu aklımdan bile geçirmebemem gerekirken şu halima bakın...
adi pislik!

VE asıl can alıcı nokta, siparişi verdiği gün bana mesaj atmış SENİ ÇOK ÖZLEDİM diye...
aklım almıyor nasıl bi insan bu...
:14:

en iyisi daha fazla üzülmeden bitir bu ilişkiyi .s:43:

Canim benim, suan coook sinirlisindir.
Ama bos ver sinirlendigine bile degmedigini bir gun mutlaka anlayaciksin.
Buyuk bir boslugun icinde dengesiz birini sevmektense, kalbin bos olsun huzurlu olsun.
Inan mutlu olmak icin kimseye ihtiyacimiz yok Allahtan baska.
Muhim olan kendi icindeki mutlulugu kesfetmek.
Gez toz eglen hayatin tadini cikarin yaaa..
Erkeklerde neymis elimizin kiriii :16:

Canim benim, suan coook sinirlisindir.
Ama bos ver sinirlendigine bile degmedigini bir gun mutlaka anlayaciksin.
Buyuk bir boslugun icinde dengesiz birini sevmektense, kalbin bos olsun huzurlu olsun.
Inan mutlu olmak icin kimseye ihtiyacimiz yok Allahtan baska.
Muhim olan kendi icindeki mutlulugu kesfetmek.
Gez toz eglen hayatin tadini cikarin yaaa..
Erkeklerde neymis elimizin kiriii :16:

cok guzel demissin vallaa caniimm tepemize cikariyoruz kendilerini bisey saniyorlar... bas k..na tekmeyi:41:

Back
X