• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başka forumda kadınlar klübü

yasemin129

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
193
1
0
İstanbul
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61358058&p=1

Mobilim giremeyenler google konu dışı yazıp donanım haber konu dışına girin ilk link zaten. Sahtekarlık üzerine bizim kızlık zarı diken masum! kadınlarımız anlatılıyor yine.

erkeklerin kadınları nasıl aptal yerine koydugu konuları incelemis olsalar birde seytan kızlarmıs ey buyuk Allahım ya

Son düzenleme:
erkeklerin kadınları nasıl aptal yerine koydugu konuları incelemis olsalar birde seytan kızlarmıs ey buyuk Allahım ya

Haklılık paylarıda var yok değil ki bazılarına bende kızdım ve ordaki benim gibi bayanlar bayan olduğunı belli etmemeye çalışıyor onlarda da sahtekar var hemen mesaj atıyorlar. Uyuyacaktım yatakta elimde tel.kaldım.

Ne olursa olsun durust olmak lazim. Masallah o linkte baya okunuyor kesin cogu erkektir. Bir laf vurmak lazim onlara orda aslinda:)

Çoğu erkek ama bi kaç bayan var benim gibi bayan olduğunu söylemiyor çünki onlarda da sahtekar var hemen özel mesaj atıyor hayvanlar. Bu arada nilufer kim ise ünlü oldu.

Son düzenleme:
Valla ben dayanamadim yazdim. Allah sonumu hayir etsin:)

Burayi okuyan erkeklere: Baska isiniz yok mu sizin bu konulari okuyorsunuz. Sanki bilmiyorsunuz neyin ne oldugunu bu durumu yaratan sizlersiniz.

Bu mesaji acan kiza: Durust ol hic bir sekilde kandirmaya calisma. Sende bekaret arayan erkek beyin nakli yaptirdiginda, sende o zaman o dikimi yaptirabilirsin.

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=61358058&p=1

Mobilim giremeyenler google konu dışı yazıp donanım haber konu dışına girin ilk link zaten. Sahtekarlık üzerine bizim kızlık zarı diken masum! kadınlarımız anlatılıyor yine.

orada açılan konuda 1 saat önce açılmış. siz ne ara nasıl farkettiniz merak ettim?

orada açılan konuda 1 saat önce açılmış. siz ne ara nasıl farkettiniz merak ettim?

Yeni fark ettim ben reklam olmaz inş.Vatan Com.ürün departmanındayım ürünlerin analizi şu bu satılırmı yada müş.sık sorunları talep olurmu vs.bi ton şey ile uğraşıyorum firmalara ona göre yönlendirme yapıyoruz. İşimi kapsayan bölümlerde gezerken o kısmada bakayım dedim yatmadan ve şimdi yatıyorum iş var iş.

Benim karsi oldugum kadinlarin bu tur operasyonlar gecirmesi. Tabi ki bazi erkekler de haklilar her halti yiyor sonra bakireyim diyor. Ya o var ya da bu tip operasyonlar. Kimseyi kinadigim yok ama durust olmakta fayda var. Kadinlar boyle seylere gerek duymamali.

Benim karsi oldugum kadinlarin bu tur operasyonlar gecirmesi. Tabi ki bazi erkekler de haklilar her halti yiyor sonra bakireyim diyor. Ya o var ya da bu tip operasyonlar. Kimseyi kinadigim yok ama durust olmakta fayda var. Kadinlar boyle seylere gerek duymamali.

neden hep kadınlar erkekler her istedigi kadınla birlikte olurken elinin kiri oluyor kadın yapınca onun bunun artıgı olamaz boyle birsey ya..kadınlar ilişkilerinin arkasında durmalı bencede ama o anki pskoloji nedirbilemeyiz karsıdakini anlayabilen dinleyen saygı gosteren ilişki yasadıgı icin kotu kadın muamelesi yapmayan bir toplum olursak ozamanda kimse kızlık zarı diktirmez..bakire kız istiyoum diyen erkekde bakir olacak herseyi gectim bakire olmayan kızlara kim oluyorlarda kisiligine serefine laf edebiliyorlar kimsenin hakkı yok buna

Son düzenleme:
neden hep kadınlar erkekler her istedigi kadınla birlikte olurken elinin kiri oluyor kadın yapınca onun bunun artıgı olamaz boyle birsey ya..kadınlar ilişkilerinin arkasında durmalı bencede ama o anki pskoloji nedirbilemeyiz karsıdakini anlayabilen dinleyen saygı gosteren ilişki yasadıgı icin kotu kadın muamelesi yapmayan bir toplum olursak ozamanda kimse kızlık zarı diktirmez..bakire kız istiyoum diyen erkekde bakir olacak herseyi gectim bakire olmayan kızlara kim oluyorlarda kisiligine serefine laf edebiliyorlar kimsenin hakkı yok buna

Kimse zaten erkeklere dogru demiyor. Asil erkek olan kisi kizkardesini, annesini dusunerek o sekilde davranan kisidir. Zaten bu tipler genelde bekarete onem vermez. Bir bireyi bile degistiremiyorken, toplumu degistirmek cok zor is. Bu kimsenin demesiyle olmuyor belki annesi o sekil yetistirse diyicem ama yine de olmaz cunku Turk toplumu boyle. Bunu kabul edip ya ona gore davranmak lazim ya da kabul etmeyip kafana gore. O zaman da zaten boyle bir operasyona gerek duymaz onu yapan kisi.

Bu siteyi başka bir kadın sitesinde yerden yere vuruyorlar. Seviye yerlerde deniyor ki doğru çoğunlukla.
Çünkü şiveli konuştuğu gibi yazan, basit basit konuşan bir sürü kadın var.
Mesela "napıyon gııı" gibi. Çok çirkin. Öyle muhabbetler döndüğü için kalitesiz görülüyor genelde.
Ama yine de hareketli bir site olduğu için güzel. :D İyi hoş. O kadar da küçümsemeye gerek yok.:37:

Peki o kızlar neden sahtekar oluyor ?
O zaman namusu ıkı bacak arasında saymasınlarda kızlarda dogru ve ben boyle yaptım dıyebılsın
O donanımhaberdekı erkeklerın cogu tam bır embesıl zaten
Kafasıyla uckuru yer degıstırmıs erkek mılletı kalkmıs bırde kızlık zarı dıkımını eleştiriyor.

Back
X